Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2010, 21:47

Dosad sam ga podrzavo, ali sta je previse, previse je. Odigrali smo 4 utakmice, 3 katastrofalne i jednu solidnu. Nema nikakve igre, sistema, ideje, borbe. Ama bas nicega. Nema se sta cekat, treba Susicu dat otkaz sto prije. Probat dovest Vahu, ako ne moze, dat povjerenje Amaru Osimu pa sta bude. Siguran sam da ce bit bolje od ove lakrdije. Ako ima obraza, i sam ce predat ostavku. Iskreno, ne gine nam blamaza protiv Luksemburga sa ovakvom igrom.

SRAMOTA.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 10 avg 2010, 21:49

Covjek fudbalska legenda, sto se tice trenerskog posla nidje veze! neka ide sto prije to bolje!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 10 avg 2010, 21:56

SUSICU ODLAZI POJMA NEMAS!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 avg 2010, 22:01

veceras mu je taktika goli beton... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 avg 2010, 22:02

Pape hvala ti.

Al sad sam sebe pogledaj u ogledalo i reci da pojma nemaš, nije sramota.

Neću te više braniti, nisi zaslužio. 90% nas sa foruma bi bolje posložilo ovo danas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 10 avg 2010, 22:03

Safete ti si obicna krampa......Da mi je tvoj mozak da se dobro naspavam...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 avg 2010, 22:09

jako lose,a tebi analni liticaru da je bilo kakav mozak... :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 avg 2010, 22:12

BRAVO Sušiću, legendo BH Fudbala... :shock:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 10 avg 2010, 22:13

Pape brate odlazii i ne vracaj se nikad vise MOLIM TE!!!!!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 10 avg 2010, 22:14

ne znas Safete ,ne znas majstore.Bravo Maradona iz Zavidovica
VOLIM TE ŽELJO

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2010, 22:15

Bravo takticaru :lol: :lol: :lol: :lol: dokazao si da nemas blage veze sa ovim poslom,odlazi molim te,spasi nas fudbal dok ima vremena,taktika ti je za 10,posto ti je ovo uvertira za meceve sa Luxemburgom mi smo gotovi.Odlazi dok jos nije kasno takticaru :lol: :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 10 avg 2010, 22:15

Pogrijesio sam kada sam Papeta nazvao POLURETARDIRANIM KLOCEM...izvinjavam se ovom prilikom jer je on potpuno retaridran...a o tome da blage veze nema da ne pricam...
OPET pozivam sviju koji misle da je strucnjak da se kladimo u lovu da necemo ni 4 biti sa njim...kada sam nudio u stoju da se kladim da za DZeku niko nece dati 40 miliona ljudi mi se smijali...govorili:"nemoj da se zainatim i uzmem ti stoju" :lol: ...hajmo sada nova opklada da ako Susic ostane do kraja bicemo tek 4 ili losiji...

Pa da nije u stanju da nagradi nekog iz nase lige pozivom ..evo npr. mali Visca (iako sam pitar mrtvi) ili bilo ko ko je zasluzio poziv...pa neka djeci raste cijena...on je jedan rusitelj nase repke...

Sad ce se javiti njegovi vrli branitelji...koji spavaju na forumu i imaju preko 5000 postova...oni ipak znaju najbolje..hajde da cujem... :roll:
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 10 avg 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 10 avg 2010, 22:15

Pape imas veoma velike misice, odlazi...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 avg 2010, 22:19

Gluho bilo i daleko,sta nam covjek? uradi od reprezentacije :oops:
Rekao sam da cemo se boriti za predzadnje mjesto sa Luxemburgom i stojim iz toga!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 avg 2010, 22:20

Sve strucnjak do strucnjaka na ovom forumu. Pustite covjeka, ako vidi shodno da treba otici, on ce to sigurno uraditi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 10 avg 2010, 22:21

Ne sam Safete,ne sam majstore :mrgreen:
Barbarez :? ehhh da je Ćiro :D
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 10 avg 2010, 22:21

kad sam rekao da ovaj fraer je dobro igrao nogomet ali nena vodit repku!!gdje su sad oni sto ga brane?uz duzno postovanje odlazi!!neznas moralisat igrace, neznas postavit taktiku,hvala safete al brate repku deru na terenu ti isto mrtav koda ti infuzija treba!!!ciro je ba tito ciro jest krao ali je i imo i zaradu i dobar marketing i veliki moralista znao je postavit igrace!!kad je ciro vodio pa nekako sam se lijepo osjecao dok je igrala repka al eto malo savez malo safet i ovako nam je! SAFETE ODLAZI!mozda jest ciro foliratn il sve ali zgadio si mi se SAFETE kad si na gostovanju mislim na OBN rekao reprezentacija ce mi biti oskocna daska za dalje angazmane sve si time rekao!rekao si SAFETE da te boli KU... za repku vec da oces sebe da promoviras!!CIRO jesi lopov jesi ljugavac jesi djetinjast ali CIRO ti imas rezultat!!CIRO VRATI SE

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 avg 2010, 22:22

Rekao sam da neću gledati repku BiH i navijati dok se banda iz Saveza ne skloni, a skupa s njima i Sušić. I nešto me natjera da pogledam, i vidio sam - katastrofu. Čovjek zaista veze nema, ne znam, strašno nešto. Očajna taktika protiv inferiorne ekipe (u svim segmentima) je donijela veliki remi za Katar.

E Pape Pape, idi dok još možeš.

P.S. Bit će jako teško, utakmica na nož, u Luksemburgu. :shock:
Hayley <3

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2010, 22:22

Odigrati neriješeno nije sramota. Biti nadigran od ekipe čiji igrači rade na naftnim platformama jeste. Pa, šta smo mi ono radili na terenu? Jesmo li imali ijednu priliku? Jesmo li trčali? Pritiskali? Kombinovali? Odgovori na ova pitanja su: ništa, nismo, nismo, nismo i nismo.

I ja sam do danas sve govorio da trebamo Safetu pružiti šansu, ali on je u 4 utakmice ispucao sav kredit koji je imao kod mene(i to zbog igračkih sposobnosti). Ovo neće izaći na dobro, u posljednje 3 utakmice smo stvorili 5 prilika. Što je malo, malo je. Treba taktiku prilagoditi igračima, a ne obrnuto.

Najžalosnije je to što ovaj poraz neće ništa dobroga donijeti; nećemo naučiti ništa iz njega, samo ćemo kriviti suca zbog penala, ali trebali smo mi dobiti gol i mimo njega. Sreća pa su oni toliko smotani da ne mogu sa 10 metara opucati u okvir gola. Džeko je indolentan, Muslim nije bio u kontaktu s loptom, Ibišević se trudio i zabio(ne želim da mislim šta bi bilo da nije zabio), Miske neprimijetan, Pjana se nekako trudio, Jaha previše griješio u predaji lopte, Mujdža solidan(imao jedan prodor), Mravac s obzirom na poziciju koju je igrao solidan, Spaha prenervozan, Nadarević nekoliko puta ispao, Hasagić nije imao toliko posla.

Zec ubojitiji za 10 minuta negoli 2 napadača(Muslimović i Džeko) u prvih 45. minuta. Medunjanin je makar potrčao, Alispahić neocijenjen, Ibra izgubljen, Štila malo igrao da bih nešto rekao o njemu.

Sušić - ostavi se trenerskog posla i idi u Pariz(prije toga pošalji 100 maraka redakciji sportsport.ba jer sam samo BiH mašio na kladionici)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 avg 2010, 22:24

shkembe je napisao/la:kad sam rekao da ovaj fraer je dobro igrao nogomet ali nena vodit repku!!gdje su sad oni sto ga brane?uz duzno postovanje odlazi!!neznas moralisat igrace, neznas postavit taktiku,hvala safete al brate repku deru na terenu ti isto mrtav koda ti infuzija treba!!!ciro je ba tito ciro jest krao ali je i imo i zaradu i dobar marketing i veliki moralista znao je postavit igrace!!kad je ciro vodio pa nekako sam se lijepo osjecao dok je igrala repka al eto malo savez malo safet i ovako nam je! SAFETE ODLAZI!mozda jest ciro foliratn il sve ali zgadio si mi se SAFETE kad si na gostovanju mislim na OBN rekao reprezentacija ce mi biti oskocna daska za dalje angazmane sve si time rekao!rekao si SAFETE da te boli KU... za repku vec da oces sebe da promoviras!!CIRO jesi lopov jesi ljugavac jesi djetinjast ali CIRO ti imas rezultat!!CIRO VRATI SE

Ma jasta ba, bosnjo nije na drugo naucio. :lol:

Nedaj Boze!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.