Upravo takoschickeria je napisao/la:Costa me brine sve vise i vise....
teško da ćemo ga gledati protiv Reala.Možda u uzvratu Ulreich zamjena Nojeru isto povrijeđen Starke na golu protiv Augsburga.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Upravo takoschickeria je napisao/la:Costa me brine sve vise i vise....
teško da ćemo ga gledati protiv Reala.Možda u uzvratu Zadnji put ribery nije bio bas uspjesan protiv carvajalasljivo je napisao/la:Hajd, ionako ne može vezat pertle Robbenu i Riberyju. Kad je bio zdrav nije nam smetalo što ne igra (ne razumije igru, ne zna ubacit, trkaća kokoš) a sad ko lafo nam je preko potreban.
Starke je jedan od najtrofejnijih njemačkih nogometaša. Osvojio je 12 trofeja – četiri Bundeslige, tri Kupa, jedan njemački Superkup, jedan europski Superkup, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.Bayern@heart je napisao/la:Ulreich zamjena Nojeru isto povrijeđen Starke na golu protiv Augsburga.
ljudi lijepo rekli da ce kostas biti spreman za domuz i realBayern@heart je napisao/la:Upravo takoschickeria je napisao/la:Costa me brine sve vise i vise....teško da ćemo ga gledati protiv Reala.Možda u uzvratu
![]()
Ulreich zamjena Nojeru isto povrijeđen Starke na golu protiv Augsburga.
jak bajern =jaka njemacka ,bajernovi igraci suvazda bili temelj dojce repkesljivo je napisao/la:Sviju mi mislio sam da nas trola ali fakat lik pravi Njemačku u Bayernu.
Bayern i Dortmund sve pokupovaše što valja i to za kikiriki, zašto ovi BLaši imaju ovako smiješne klauzule i obeštećenja?
Da ovi talenti koštaju preko 40, 50 mil kao što bi i trebali bilo bi jak bayern = jak senegal.Karlo je napisao/la:jak bajern =jaka njemacka ,bajernovi igraci suvazda bili temelj dojce repke
sljivo je napisao/la:Da ovi talenti koštaju preko 40, 50 mil kao što bi i trebali bilo bi jak bayern = jak senegal.Karlo je napisao/la:jak bajern =jaka njemacka ,bajernovi igraci suvazda bili temelj dojce repke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.