FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Izgleda da nam Adnan Zahirovic (27) dolazi umjesto Jahe.... i novi ugovori ce se potpisst sa efendicem, grahovac i mladi kadetski reprezentativac omerovic
jel bolji od jahe??

-
- Kontakt:
Sta ce nam penzioner istrosen igrac
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan Zahirovicem, ne može bit gori od Jahe 

A cini mi se da nam je Zahirovic bio skup. Jedino ako mu je inflacija pojela ugovor
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kad bi sutra, tandem zilkic kalezic ordagic subic bili spremni, i u igri, mi bi njih rasuli.
Ukopa nas carsija !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja ok potez, ipak je to bio bivsi reprezentativac BIH. A Vlado ima sposobnost da vrati u zivot neke igrace ..RollingPaper je napisao/la:Ja sam zadovoljan Zahirovicem, ne može bit gori od Jahe
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj, Zahirović... Ahahahaha...Nije mogao meda u Melji....Djaba strasne pare uzimao...STA je da podmladjivanjem ekipe... Ccccc... Kakvi levati....
Sto se tiče istoka to se radi i bas su nesto napali.... Trajati Ce sipovanje sigurno 3 mjeseca...Tako kazu na gradilištu.... Ugovor sa poreskom Ce se potpisati...To je dobra vijest ako levatine opet nesto ne skenjaju
P.s. sa jufkama u pola 5 izgleda
Sto se tiče istoka to se radi i bas su nesto napali.... Trajati Ce sipovanje sigurno 3 mjeseca...Tako kazu na gradilištu.... Ugovor sa poreskom Ce se potpisati...To je dobra vijest ako levatine opet nesto ne skenjaju
P.s. sa jufkama u pola 5 izgleda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
a dobro u melji su mnogi propali 

Za Merzića sezona završena, trojica upitni za Grbavicu
Trener Slobode Vlado Jagodić ima određenih problema s igračkim kadrom, a najveći hendikep je povreda Samira Merzića, koji ima vrtoglavicu i koji će propustiti ostatak sezone.
Aleksandar Lazevski se oporavio, on je jučer prvi put trenirao, ali pod velikim je upitnikom, baš kao i mladi Smajić, dok je Almedin Zilkić nedavno na prijateljskom meču protiv Gradine imao blaži potres mozka. Pojavit će se danas na treningu, a doktori Slobode odlučit će je li spreman za meč protiv Željezničara.
Hoćel nas išta zaobić. Kakav takav, Merzić nam je i više nego potreban do kraja sezone.
Trener Slobode Vlado Jagodić ima određenih problema s igračkim kadrom, a najveći hendikep je povreda Samira Merzića, koji ima vrtoglavicu i koji će propustiti ostatak sezone.
Aleksandar Lazevski se oporavio, on je jučer prvi put trenirao, ali pod velikim je upitnikom, baš kao i mladi Smajić, dok je Almedin Zilkić nedavno na prijateljskom meču protiv Gradine imao blaži potres mozka. Pojavit će se danas na treningu, a doktori Slobode odlučit će je li spreman za meč protiv Željezničara.
Hoćel nas išta zaobić. Kakav takav, Merzić nam je i više nego potreban do kraja sezone.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa kad nema Merzica i Jahica, bolje je staviti Zahirovica nego neko dijete
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam siguran da je moguće sad dovesti ZahirovicaRollingPaper je napisao/la:Pa kad nema Merzica i Jahica, bolje je staviti Zahirovica nego neko dijete
Moguce je jer ima ciste papire i kao takav nije bitno datum kada ce potpisat tj prelazni rok jer uvijek takvi igraci mogu potpisivatstaragarda je napisao/la:Nisam siguran da je moguće sad dovesti ZahirovicaRollingPaper je napisao/la:Pa kad nema Merzica i Jahica, bolje je staviti Zahirovica nego neko dijete
Opstanak moramo izboriti
- RollingPaper
- Kontakt:
Zašto ne? Slobodan je igrač, bolje mu je da igra u Slobodi za prosječnu platu, da pokusa dići formu, nego da ne igra nikako i truhne.staragarda je napisao/la:Nisam siguran da je moguće sad dovesti ZahirovicaRollingPaper je napisao/la:Pa kad nema Merzica i Jahica, bolje je staviti Zahirovica nego neko dijete
Ovako smo nekako i hasanovica dovelistaragarda je napisao/la:Nisam siguran da je moguće sad dovesti ZahirovicaRollingPaper je napisao/la:Pa kad nema Merzica i Jahica, bolje je staviti Zahirovica nego neko dijete
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Zilkić nije spreman i neće se moći računati
Tuzlak04 je napisao/la:Zilkić nije spreman i neće se moći računati

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... -km/230921
Taman kad mislis gotovo, pojavi se jos neka tuzba.
Taman kad mislis gotovo, pojavi se jos neka tuzba.
To su ta nasa djeca, m.a.t.e.r. im **** svima od redom, za lijekova mu trebalo smece jedno
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da mi je znat ko li Ce mu ovo isplatit.... Macak garant.... Tako Ce te i Jaha sutra tuzitSARS je napisao/la:To su ta nasa djeca, m.a.t.e.r. im **** svima od redom, za lijekova mu trebalo smece jedno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.