FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedno kratko pitanje:
Smijem li si priustiti luksuz da karte kupujem oko 17:30 sutra?
Jbg, s poslom tek oko 3 zavrsavam, do SA 2 sata voznje...
Ili da probam nekoga uganjati da to danas odradi?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Nek ti neko kupi, bit ce guzve i ujutro cak vjeruj a rasprodat ce se ko da gledam do 12h.ackeey je napisao/la:Jedno kratko pitanje:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Druže biće u to vrijeme karti samo što ćeš u redu za nju stajati dosta dugo. Vidi da ti neko uzme ranije.ackeey je napisao/la:Jedno kratko pitanje:
Ma bit ce karti sve do pred utakmicu sigurno, samo ce se istok rasprodat vjerujem do 3-4 sata
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije losa nova stranica cak mi se svidja vise sada nego prije. Samo kad bi vise paznje posvetili OP. Bar da znamo kad se igraju utakmice, ima nas koji imamo dovoljno vremena da mozemo pogledati i utakmice kadeta i juniora
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Evo dogovorio sa jaranom pitarom da kupi...Zeljo92 je napisao/la:Nek ti neko kupi, bit ce guzve i ujutro cak vjeruj a rasprodat ce se ko da gledam do 12h.ackeey je napisao/la:Jedno kratko pitanje:

Hvala na informacijama...
Ne bih im ja previše vjerovao ovih danaackeey je napisao/la:Evo dogovorio sa jaranom pitarom da kupi...![]()
![]()
![]()
Valjda me nece izraditi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne smije me izraditi. Trebam mu nekakvu papirologiju spremiti za naknadu s biroa, radio kod mog klijenta...Virtu4l je napisao/la:Ne bih im ja previše vjerovao ovih danaackeey je napisao/la:Evo dogovorio sa jaranom pitarom da kupi...![]()
![]()
![]()
Valjda me nece izraditi.

Volonterski se to radi, i svaka čast i na ovome. To je jedna od stvari na kojoj sigurno treba raditi ubuduće, i engleska verzija, i poseban fokus na omladinski pogon, kompletne informacija za sve kategorije, kao i za prvi tim....Virtu4l je napisao/la:Što se sajta tiče, stari je bio mnogo ljepši i ugodniji za oko, ali pretpostavljam da je kod starog bio problem optimizacije za mobilne uređaje i tablete. Potrebna je engleska verzija sajta i na tome se sigurno radi.Monci je napisao/la:Gledam dizajn nove web stranice. Malo prostora za sponzore, nekako su na margini, i mislim da bi morali imati bolje pozicije, pa i "iskakati" pri otvaranju ili listanju tema. Sa druge strane iskreno se nadam da je to slijedeći segment na koji će se uprava fokusirati. Generalni sponzor, i jaki sponzori po segmentima. Šta to znači? Jedan telecom operater, jedna banka, jedan proizvođač pive, jedna kladionica, cigaretaši, proizvođači vode, lanac benzinskih pumpi, trgovački lanac, IT sektor.....
Mišljenja sam da se na ovom segmentu mora mnogo više. Takođe dobro razmisliti i napraviti sastanke sa savezom oko TV prava i ovog fakinluka BH telecoma, oko tv prava, i kikirikija koji daju za prenos tekmi, tu se nešto mora mjenjati, a ovo je pravi momenat za to.
Ne znam zaista po kojem principu se to radi, kako je definisano održavanje, tj. da li imamo firmu koja nam to radi ili je još uvijek na volonterskom nivou, ali znam da u BiH postoje firme koje to mogu raditi mnogo bolje od ovoga što imamo sad.
Pričamo o nečemu što je u današnjem vremenu ogledalo kluba.
Ipak da ne pretjerujemo sada, ima mnogo bitnijih stvari za odraditi...
Osim stranice, trebaju i objave na facebooku i ostalim socijalnim mrezama biti na engleskom, gore na bosanskom i onda ispod toga prijevod na engleski

Teren ce sutra bit bombona, osim toga dosta ljudi na istocnoj tribini, radi se uveliko nesto
Pozalit ce ko sutra ne dodje, zato svi svi svi ali znaci svi

Teren ce sutra bit bombona, osim toga dosta ljudi na istocnoj tribini, radi se uveliko nesto

Pozalit ce ko sutra ne dodje, zato svi svi svi ali znaci svi

Svi preduslovi za sutrašnju tekmu su tu. Atmosfera, ekipa spremna, nema povreda, kartona...malo nas taj virus izbacio, ali nadam se da su momci ok. Stadion se finalno šminka, sređuje. I vrijeme nam ide na ruku, i fakat sve će biti idealno. Čitam izjave onog Jade Vlagodića, ne mogu vjerovat da levat fakat misli da smo mi veslo sisali, i dolazi nam sa nekim seljačkim smicalicama, te povrede, te k_urci palci...Vala je red da ih oderemo, pokažemo da uz najbolje navijače, najbolju atmosferu, imamo i najbolju igru u ligi. Sutra rekordi padaju, i javnost će fakat biti iznenađena...vidjećete...velika greška ko ne bude u Dolini Ćupova sutra.
Ako je neko bolje upućen da napiše koji dio istočne tribine je sektor C. Je li to cijeli centralni dio Istoka gdje ima nešto više od 900 stolica?
Ovo pitam jer sam pročitao da niko osim vlasnika desetogodišnjih neće moći ući na taj sektor. Šta će se desiti sa tih skoro 300 neprodanih mjesta, hoće li ostati prazne, ili će se moći kupiti pojedinačne karte?
Još nešto vezano za ukupan broj puštenih karata (11.160) + (2.184 godišnjih). Pretpostavljam da u ovaj broj ne ulazi betonski dio južne tribine na kojem može stati minimalno 2.000 navijača. Hoće li se dodatno štampati karte za ovaj dio južne tribine ako potražnja bude veća nego što je broj puštenih karata plus godišnje. Ja se iskreno nadam I optimista sam da će nas biti preko 15.000. Šteta bi bilo nekoga vratiti a imamo taj prostor na Jugu ukoliko bude manjak karata.
Ovo pitam jer sam pročitao da niko osim vlasnika desetogodišnjih neće moći ući na taj sektor. Šta će se desiti sa tih skoro 300 neprodanih mjesta, hoće li ostati prazne, ili će se moći kupiti pojedinačne karte?
Još nešto vezano za ukupan broj puštenih karata (11.160) + (2.184 godišnjih). Pretpostavljam da u ovaj broj ne ulazi betonski dio južne tribine na kojem može stati minimalno 2.000 navijača. Hoće li se dodatno štampati karte za ovaj dio južne tribine ako potražnja bude veća nego što je broj puštenih karata plus godišnje. Ja se iskreno nadam I optimista sam da će nas biti preko 15.000. Šteta bi bilo nekoga vratiti a imamo taj prostor na Jugu ukoliko bude manjak karata.
Dobra pitanja, ali čisto sumnjam da je neko ovdje toliko upućen. I ja bih to volio znati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Svakako ćemo se naplaćati kazni za sutrašnju utakmicu, nema šansi da nas zaobiđu. Zato, napuniti Grbavicu što je više moguće, gdje god ima mjesta puštati ljude. 20.000 hiljada, ako može.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sad rekoše na presici da Ivica Osim svečano otvara tribinu 

Bolja osoba definitivno nije moglabraco je napisao/la:Sad rekoše na presici da Ivica Osim svečano otvara tribinu

Tako je, kad je bal nek je maskenbalNeandertalac je napisao/la:Svakako ćemo se naplaćati kazni za sutrašnju utakmicu, nema šansi da nas zaobiđu. Zato, napuniti Grbavicu što je više moguće, gdje god ima mjesta puštati ljude. 20.000 hiljada, ako može.

Ispod 15 sutra nece biti

Da sam pitar ja ne bi im'o sna, ne bi spav'o ja zbog tog ŽELJE.
Zasto bi platili kaznu ako za to nema potrebe, moze i ovo otvaranje da prođe bez baklji i pirotehnike ali nekima treba crtati da shvate. A znaju se zaliti kada je karta skuplja dvije marke nego sto treba, kad klub placa hiljade kazni to ih ne zanima previse.Neandertalac je napisao/la:Svakako ćemo se naplaćati kazni za sutrašnju utakmicu, nema šansi da nas zaobiđu. Zato, napuniti Grbavicu što je više moguće, gdje god ima mjesta puštati ljude. 20.000 hiljada, ako može.
Hocemo jug, hocemo krovove, teren, sve to kosta milone ali hajde da palimo baklje neka bude ludilo i da izbijamo hiljade iz kluba radi toga.

- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Da si živ i zdrav, ponesi naočale za varenje sutra.Zenzo je napisao/la:Zasto bi platili kaznu ako za to nema potrebe, moze i ovo otvaranje da prođe bez baklji i pirotehnike ali nekima treba crtati da shvate. A znaju se zaliti kada je karta skuplja dvije marke nego sto treba, kad klub placa hiljade kazni to ih ne zanima previse.Neandertalac je napisao/la:Svakako ćemo se naplaćati kazni za sutrašnju utakmicu, nema šansi da nas zaobiđu. Zato, napuniti Grbavicu što je više moguće, gdje god ima mjesta puštati ljude. 20.000 hiljada, ako može.
Hocemo jug, hocemo krovove, teren, sve to kosta milone ali hajde da palimo baklje neka bude ludilo i da izbijamo hiljade iz kluba radi toga.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Mamba21, NazorUso, Sarajevskigigant1921 i 37 gostiju.