Cuj naocale za varenje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj naocale za varenje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I nek' ne gleda reflektore, može oslijepitiNeandertalac je napisao/la:Da si živ i zdrav, ponesi naočale za varenje sutra.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Joj kad sutra prdnem pomocnom SA istoka,penal CE nam svirat ima da ga omadjijam.
- MladostPuracic
- Kontakt:
Zna li neko da li ima prenosa gdje sutrasnje utakmice za nas koji nismo u mogucnosti doci? Hvala
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
Prica se da ce najveca bakljada na balkanu sutra da se desi...
Bice stream, a mozes kupiti moja webtv da budes siguran.MladostPuracic je napisao/la:Zna li neko da li ima prenosa gdje sutrasnje utakmice za nas koji nismo u mogucnosti doci? Hvala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da ti sihre kakve ne baci. Kazu da je teze ovih dana pitar biti nego rudar.ackeey je napisao/la:Ne smije me izraditi. Trebam mu nekakvu papirologiju spremiti za naknadu s biroa, radio kod mog klijenta...Virtu4l je napisao/la:Ne bih im ja previše vjerovao ovih danaackeey je napisao/la:Evo dogovorio sa jaranom pitarom da kupi...![]()
![]()
![]()
Valjda me nece izraditi.
![]()
Samo da svane..... Tri dana nisam dobro. Samo Zeljo u glavi. Svaka misao je vezana za punu Grbavicu, Zelju i pobjedu protiv Slobode. Ne pamtim kad je ovako euforija hvatala sve nas Zeljovce.
SVI NA GRBAVICU
SVI NA GRBAVICU
- MocMahale444
Pljuhni onaj sat sto odbrojavaVirtu4l je napisao/la:Još 24 sata...
Sta je ovaj put spremio Vladika, to je ono cega se plasimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sutra ranom zorom krenuti na Grbavicu. Na vrijeme se trebaju kupiti ulaznice za tekmu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vlagodic JadoMocMahale444 je napisao/la:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mozes od Virtuala prvi javiti da krece odbrojavanje
. Lijepo je biti Zeljovac i hvala svima koji su nam omogucili ovu radost. Hvala raji koja je izdvojila od svojih usta, toj raji naklon do poda. U ovim trenutcima srece reci cu da bih volio da se prije pocetka izgradnje juga zavrsi istok. Ne treba se ostavljati nedovrseno, istoku treba krov, a to nije jeftina investicija. Zelimo svi da se krene sa jugom, ali zdrav razum kaze prvo krov za istok.
- MocMahale444
Kad ta legenda doleti na kormilo onda ces pisati drugacije.irfo je napisao/la:Vlagodic JadoMocMahale444 je napisao/la:

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja bi volio da prvo pravimo jug samo iz razloga sto zivimo u drzavi u kakvoj zivimo i svaki dan se moze desit nesto sto bi moglo sprijecit gradnju juga(sjeti se samo kakvih je komplikacija bilo za istok), zato sto prije to bolje napravit ga i da imamo i jug. Istok je vec sad i bez krova vjerovatno najbolja tribina u drzavi i krov moze sacekat. Da mi naprvimo jug pa je onda "lahko" dodavat jedno po jedno. Iz istih razloga bi i da teren saceka jer teren ce za pet deset godina bit opet za renoviranje a jug kad ga naprvis rehat si, osiguro si se. Moje misljenje, al sta god se uradi dobro je.plavousrcu je napisao/la:Ne mozes od Virtuala prvi javiti da krece odbrojavanje. Lijepo je biti Zeljovac i hvala svima koji su nam omogucili ovu radost. Hvala raji koja je izdvojila od svojih usta, toj raji naklon do poda. U ovim trenutcima srece reci cu da bih volio da se prije pocetka izgradnje juga zavrsi istok. Ne treba se ostavljati nedovrseno, istoku treba krov, a to nije jeftina investicija. Zelimo svi da se krene sa jugom, ali zdrav razum kaze prvo krov za istok.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Prvo se radi ono što donosi prihod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da su samo dvije opcije u pitanja, da se prvo radi jug ili krov na istoku. To su realnosti i mogucnosti, zelje su nesto drugo.
Da hoce biti nesto za teren i ova pomoc od UEFA i Saveza.
Da hoce biti nesto za teren i ova pomoc od UEFA i Saveza.
- Zeljeznicar -
Ma jug pocet Dakle spojit ovaj cosak SA istokom Ali neznam sta CE biti SA donjim stepenicama juga hoce to podic ili sta nekontam.