ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Vamos Rafa, ajmo po finale Mastersa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ma mora se poslozit par stvari da umorni Fed izbaci Kirdzu u naletu. Prije svega da Kirdzo udje slabije u mec, da ga babuka moze u 2 seta rijesit, jer ako pruzi otpor za treci set tesko ce Federer izdrzat usljed kolicine meceva.
Jel finale sutra ili u ned?
Jel finale sutra ili u ned?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
U nedjelju je finale
LeBron James
Fabio 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idi kući Fabio i ne izlazi, goreg tipa od ovakvih mentalnih budala nema.
Iskreno, Nadal je odlično prošao u ovom putu do finala i mislim da nije od onog krompira ni jaje svoje pomako
Žrijeb lakši zasigurno i uticaće mnogo na finale potencijalno Federer - Nadal
Još jednom, Fabio vrati publici novac ako ovako planiraš da igraš, fail od tenisera.
Iskreno, Nadal je odlično prošao u ovom putu do finala i mislim da nije od onog krompira ni jaje svoje pomako
Žrijeb lakši zasigurno i uticaće mnogo na finale potencijalno Federer - Nadal
Još jednom, Fabio vrati publici novac ako ovako planiraš da igraš, fail od tenisera.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Rafa pun motiva da osvoji napokon taj Miami
LeBron James
Nocas je finale prije finala. Ko pobijedi osvaja turnir.
Oduci ga gacivada od tenisa 
Roger Federer the greatest of all time!
Eto vam Fognini ybo vas on, 13 neforsiranih za 5 gemova
A solidno odigrao turnir do sada, kakvu prednost imaju Rafa, Roger i Djokovic, samo zato sto su Rafa, Roger i Djokovic. Protivnici se u vecini slucajeva saseru kad ih samo i vide. Kad trebas bit yeban, gace same spadaju 
27.10.2020
Nije tesko bit motivisan kad ti protivnik ima ovoliki broj gresakaKingJamesMVP je napisao/la:Rafa pun motiva da osvoji napokon taj Miami
Pa ja sam ovo i ocekivao ne znam sta se cudite, govorim shminki bas da ce se Fabio sasrati i ne izaci na teren, i tako i bi, za sada barem, postoji sansa da se Fabio razbudi i malo proigra pa da gledate bolji mec, u suprotnom ovo je laganih 2-0, mora se ove godine Miami uzet, jednostavno mora
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Joj poteza od strane Fabia 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nece se uzet, babuka ce ga rasut ko rizu u finalu, ako prodjebodi123 je napisao/la:Pa ja sam ovo i ocekivao ne znam sta se cudite, govorim shminki bas da ce se Fabio sasrati i ne izaci na teren, i tako i bi, za sada barem, postoji sansa da se Fabio razbudi i malo proigra pa da gledate bolji mec, u suprotnom ovo je laganih 2-0, mora se ove godine Miami uzet, jednostavno mora
27.10.2020
Vrati samo publici pare, i slobodan si.
Nakon ove 2 vezane pobjede vi ste dobili toliko samopuzdanje i sad pricate o nekom razbijanju protiv Rafe hamanleorey je napisao/la:Nece se uzet, babuka ce ga rasut ko rizu u finalu, ako prodjebodi123 je napisao/la:Pa ja sam ovo i ocekivao ne znam sta se cudite, govorim shminki bas da ce se Fabio sasrati i ne izaci na teren, i tako i bi, za sada barem, postoji sansa da se Fabio razbudi i malo proigra pa da gledate bolji mec, u suprotnom ovo je laganih 2-0, mora se ove godine Miami uzet, jednostavno mora
Nema sanse, Nadal onaj mec vise nece nikad ponoviti protiv Rogera, ono je bio najgori mec u karijeri Rafe sa Rogerom, plus je i Roger prilicno umorniji sada i Nadal ce u tom mecu biti favorit, da ne pricam kako mu uslovi odgovaraju, a mislim da je Rogeru kraj veceras vec, isto tako mislim i da Nik moze Rafu dobiti u finalu prije nego ovaj trenutni Roger
Kirdzo ce ih obojicu rasuti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Naravno da nije najgori mec u karijeri. Najgori mu je 2011 u ATP WTF kad ga je babuka dobio 6-3, 6-0. To prvo. A kao drugo, kakvo bolan samopouzdanje, covjek igra u 36 i prsce po touru, sve poslije osvajanja AO je samo bonus. Niko nije ocekivao ni osvajanje AO, kamo li da i dalje uzima masterse i razbija konkurenciju.bodi123 je napisao/la:Nakon ove 2 vezane pobjede vi ste dobili toliko samopuzdanje i sad pricate o nekom razbijanju protiv Rafe hamanleorey je napisao/la:Nece se uzet, babuka ce ga rasut ko rizu u finalu, ako prodjebodi123 je napisao/la:Pa ja sam ovo i ocekivao ne znam sta se cudite, govorim shminki bas da ce se Fabio sasrati i ne izaci na teren, i tako i bi, za sada barem, postoji sansa da se Fabio razbudi i malo proigra pa da gledate bolji mec, u suprotnom ovo je laganih 2-0, mora se ove godine Miami uzet, jednostavno mora![]()
![]()
![]()
Nema sanse, Nadal onaj mec vise nece nikad ponoviti protiv Rogera, ono je bio najgori mec u karijeri Rafe sa Rogerom, plus je i Roger prilicno umorniji sada i Nadal ce u tom mecu biti favorit, da ne pricam kako mu uslovi odgovaraju, a mislim da je Rogeru kraj veceras vec, isto tako mislim i da Nik moze Rafu dobiti u finalu prije nego ovaj trenutni Roger
Babuka ce otrest Nadala jednostavno jer nije mentalno operisan ko ovaj Fognini, koji odigra citav turnir za 10 i sad se sasere. Dobit ce ga najveci i cetvrti put zaredom.
27.10.2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramota da neko igra polufinale Mastersa na ovaj način. On i Gael unište svaki potencijalni dobar meč ali zna se Fabio probuditi kad bude skoro pa pobjeđen protiv Rafe i poludi. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pazi Bodija kako opet daje hrabre prognoze 
-
samosarajvo
- Kontakt:
3 ista IO fha je nadal fulio ovaj mec...inace solidno servira, udara BH...nije to lose
Kad bi i fabio mao bolje
Kad bi i fabio mao bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.