Naravno da ce ga razbiti, no prvo neka razbije Nika veceras.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Naravno da jest, taj mec na WTFu Rafa nije odigrao lose ni priblizno kao sto je odigrao onaj u IW gdje je izgledao presmijesno, nije mogao vratiti najobicniji ritern u teren
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Iskreno, mene je više briga kako proći Nika, za Rafu se ne bojim.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Primjetis s koliko snage udara ove bekende jbt, strasnosamosarajvo je napisao/la:3 ista IO fha je nadal fulio ovaj mec...inace solidno servira, udara BH...nije to lose![]()
Kad bi i fabio mao bolje
nije los ni forehand, promasi tu i tamo neki cist ali protiv Socka i danas je prilicno konstantan i dubok, sto je i najbitnije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Daleko je ono od najobicnijih riterna ali dobro,samo nastavljate da podcjenjujete dostignuca najveceg.bodi123 je napisao/la:Naravno da jest, taj mec na WTFu Rafa nije odigrao lose ni priblizno kao sto je odigrao onaj u IW gdje je izgledao presmijesno, nije mogao vratiti najobicniji ritern u teren
Pod to mislim na druge servise koji se moraju vratiti, a Nadal je imao vise promasenih takvih riterna nego ubacenih, nije valjda da Roger ima Karlovicev drugi servis pa se ne moze vratit, sta je rec?darker10 je napisao/la:Daleko je ono od najobicnijih riterna ali dobro,samo nastavljate da podcjenjujete dostignuca najveceg.bodi123 je napisao/la:Naravno da jest, taj mec na WTFu Rafa nije odigrao lose ni priblizno kao sto je odigrao onaj u IW gdje je izgledao presmijesno, nije mogao vratiti najobicniji ritern u teren
O prvom ne pricam jer je Roger maestralno servirao, to niko ne spori
Pa Nika je tezi problem trenutno. Mnogo tezi. Ali ja sam uvjeren da dobija veceras i to u 2 seta. Finale nije problem. A i ako izgubi u finalu, cestitat sampionu i to je to. Prolaskom 360 novih bodova za Rogera, koji ce vjerovatno biti i 4 igrac svijeta od pon. Zavisi mnogo i od Nadala i finala.bodi123 je napisao/la:Naravno da jest, taj mec na WTFu Rafa nije odigrao lose ni priblizno kao sto je odigrao onaj u IW gdje je izgledao presmijesno, nije mogao vratiti najobicniji ritern u teren
27.10.2020
Ma meni samo da je znat otkud ovim Rafinim opet ovoliki optimizam.Pa najjaci igrac protiv kojeg je igrao bio je Kohlschreiber, a u polufinalu Mastersa mu je dosao ovaj poluproizvod Fognini.I generalno mu se toliko otvaraju zdrijebovi ove godine da je to prosto nevjerovatno.Australian open pa i ovaj Miami.Jedino je u IW naletio na Federera prije finala I tu je naravno ispao.
Normalno, bilo ko da prosao veceras dobit ce ga u finalu. Covjek skoro da nije imao ozbiljnog protivnika u 2017. Dimitrov ga namucio, Federer 2 puta dobio.darker10 je napisao/la:Ma meni samo da je znat otkud ovim Rafinim opet ovoliki optimizam.Pa najjaci igrac protiv kojeg je igrao bio je Kohlschreiber, a u polufinalu Mastersa mu je dosao ovaj poluproizvod Fognini.I generalno mu se toliko otvaraju zdrijebovi ove godine da je to prosto nevjerovatno.Australian open pa i ovaj Miami.Jedino je u IW naletio na Federera prije finala I tu je naravno ispao.
27.10.2020
Nadal je najveci favorit jer je imao dosta lagan put do finala, nema problem sa umorom, ide mu na ruku meč protiv Federera.. jednostavno činjenica je to i više žele Federera nego Nicka logično, nema tu puno priče.
Eh, ako Federer upali blitzkrieg mod pa odradi ova dva meča u 2 seta prvo protiv Nika, pa onda protiv Nadala, može nekako doći do titule, naravno i Nick se pita logično
Uglavnom, tenis je zanimljiv opet!
Eh, ako Federer upali blitzkrieg mod pa odradi ova dva meča u 2 seta prvo protiv Nika, pa onda protiv Nadala, može nekako doći do titule, naravno i Nick se pita logično
Rijetko objektivan Rogerovac, ma Nik je jaci i od Rafe i od Rogera trenutno ali je fazon da ce po meni tesko obojicu naredati i osvojiti, tako da je Rafa bolje prosao jer ko god prodje u finale imat ce poprilicnu sansu za uzeti, a veceras ce biti spektakl vjerovatno, Nik ce bit nabrijan kao sto je vazda sa najjacim, **** ce biti RogeruAA23 je napisao/la:Nadal je najveci favorit jer je imao dosta lagan put do finala, nema problem sa umorom, ide mu na ruku meč protiv Federera.. jednostavno činjenica je to i više žele Federera nego Nicka logično, nema tu puno priče.
Ma nemam ja problema sa tim kad neko kaze da je Nadal favorit nego sa izjavama tipa da je Nadala odigrao presmijesno tako umanjujuci ono sto Federer radi u zadnje vrijeme.Ako cemo tako onda je Federer finale FO2008 odigrao presmijesno,Nadalu se posrecilo tog pariskog popodneva.AA23 je napisao/la:Nadal je najveci favorit jer je imao dosta lagan put do finala, nema problem sa umorom, ide mu na ruku meč protiv Federera.. jednostavno činjenica je to i više žele Federera nego Nicka logično, nema tu puno priče.
Nekad se Federerova igra potcijeni, pa i ja sam to nekada radim, ali zato mi on pokaže suprotno pa na neki način pozitivno jinxam 
Mislim, Federer je pojeo Nadala u zadnjem susretu, to je činjenica, ali sada Nadal je u finalu Mastersa i totalno je drukčiji splet okolnosti, sa jedne strane Federer još nije ušao u finale, a ako udje ući će sa velikim umorom i iscrpljenošću što je nedovoljno za visok nivo protiv motivisanog Nadala ma kako on igrao, a onda Nadal ulazi motivisan i spreman, plus nije se morao patiti sa protivnicima jer je žrijeb bio dobar za njega i tako da mu je to olakšalo prolaz ka finalu, ali opet neće ni njemu biti lako jer Federer i Nik obojica igraju bez respekta trenutno, e to je ono što može da baci u vodu svu statistiku i podatke, već smo na AO vidjeli kako su čuda moguća i kako je nepredvidivo.
Na nama je da bodrimo Rogera, pa kako god bude, ljepše je od finala Marej - Djoković
Mislim, Federer je pojeo Nadala u zadnjem susretu, to je činjenica, ali sada Nadal je u finalu Mastersa i totalno je drukčiji splet okolnosti, sa jedne strane Federer još nije ušao u finale, a ako udje ući će sa velikim umorom i iscrpljenošću što je nedovoljno za visok nivo protiv motivisanog Nadala ma kako on igrao, a onda Nadal ulazi motivisan i spreman, plus nije se morao patiti sa protivnicima jer je žrijeb bio dobar za njega i tako da mu je to olakšalo prolaz ka finalu, ali opet neće ni njemu biti lako jer Federer i Nik obojica igraju bez respekta trenutno, e to je ono što može da baci u vodu svu statistiku i podatke, već smo na AO vidjeli kako su čuda moguća i kako je nepredvidivo.
Na nama je da bodrimo Rogera, pa kako god bude, ljepše je od finala Marej - Djoković
Sta ovaj talijan uspije promasit ja ne vjerujem
Pa dovoljno samo da protivnik drzi lopticu u terenu i ovaj ce pogrijesiti 
27.10.2020
Odmoran, pun snage u finalu znaci, ako sad ne osvoji ovaj mrtvi Miami nece nikad.
Meni nije jasno kako ovo nije osvojio u svom primeu.bodi123 je napisao/la:Odmoran, pun snage u finalu znaci, ako sad ne osvoji ovaj mrtvi Miami nece nikad.
Podloga totalno spora, sinoc Kirdzo i Zverev ispaljuju projektile al nema sanse probiti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jos Roger i da gledamo super finale 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.