Ja kad god postavim parove na stranicu isto da mi neko baksuzira..jučer uzmem stoJU sad odigrao ovo mrtvi Larkin pusi qurac
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Onda znaš znanje
Ja kad god postavim parove na stranicu isto da mi neko baksuzira..jučer uzmem stoJU sad odigrao ovo mrtvi Larkin pusi qurac

U padu je forme, a mozda i trener tempira formu za play-off.kiki26 je napisao/la:Onda znaš znanje![]()
Ja kad god postavim parove na stranicu isto da mi neko baksuzira..jučer uzmem stoJU sad odigrao ovo mrtvi Larkin pusi qurac![]()
Hatikwa je napisao/la:Tiket 1 [euroliga + tenis]
Federer - Kyrgios 1
Singleton over 12.5
Randolf over 12.5
Dubljevic under 13.5
Sengelia under 10.5
kv 19.33 Ulog 2/10
Fudbal nesto cisto da se isprati..
Bayern II-Garching 1
Alcoron - Mallorca 1
Essen - Aachen GG
Mainz II - Chemnitzer 2
Win
Sretno svima danas ...
Svaka čast care ispratio sam teHatikwa je napisao/la:Hatikwa je napisao/la:Tiket 1 [euroliga + tenis]
Federer - Kyrgios 1
Singleton over 12.5
Randolf over 12.5
Dubljevic under 13.5
Sengelia under 10.5
kv 19.33 Ulog 2/10
Fudbal nesto cisto da se isprati..
Bayern II-Garching 1
Alcoron - Mallorca 1
Essen - Aachen GG
Mainz II - Chemnitzer 2
Win
Sretno svima danas ...
Eo, vratio ti se drugsamirr je napisao/la: Nema veze sto ima los niz on i dalje postavlja video.. Nek raja gubi pare ha ya.
Vikend je njegov.krmpotich je napisao/la:Eo, vratio ti se drugsamirr je napisao/la: Nema veze sto ima los niz on i dalje postavlja video.. Nek raja gubi pare ha ya.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nasli novog covjeka haha, Formula II.samirr je napisao/la:Vikend je njegov.
Taman sam se navikao na onaj iritantan glas.. ko ce sad ovog slusatbvb je napisao/la:Nasli novog covjeka haha, Formula II.samirr je napisao/la:Vikend je njegov.
Eto koliko me interesuje da nisam ni pogledao tipovebvb je napisao/la:Nasli novog covjeka haha, Formula II.samirr je napisao/la:Vikend je njegov.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Memphis - Dallas UNDER 191.50 @1.84 wwin
50 UNIT-a
50 UNIT-a
bvb je napisao/la:Memphis - Dallas UNDER 191.50 @1.84 wwin
50 UNIT-a
Sigurno je bio u inostranstvu, nakupio vrecu para da ih ni krava ne moze pojestikrmpotich je napisao/la:Eo, vratio ti se drugsamirr je napisao/la: Nema veze sto ima los niz on i dalje postavlja video.. Nek raja gubi pare ha ya.![]()
katastrofa!!adoboss je napisao/la:Izgledni pickovi za nocas♧
Skemba 23.5 over
Bjelostrani 18.5 over
A. Gordon 14.5 over
Doctor Green 11.5 over
Pelikani 109.5 over
Moj ulog 5KM
Sport plus sve 1.85 kv
Kamke vs Sakharov tr2
Alexandrova vs Hogenkamp 1
Chelsea vs Crystal P 1
Ferro vs Mo.Gonzales 1
Jabeur vs Hlavackova1
Kub/Melo vs Monroe/Sock 2
kv.10,62
Alexandrova vs Hogenkamp 1
Chelsea vs Crystal P 1
Ferro vs Mo.Gonzales 1
Jabeur vs Hlavackova1
Kub/Melo vs Monroe/Sock 2
kv.10,62
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
gambler1899
- Kontakt:
Zeljo-Sloboda 1 @1,5
Pored dobre atmosfere u ekipi i ovo gradjenje tribine i euforija (ocekuje se pun stadion) mislim da Zeljo ima bolju ekipu i da je vrijeme da uzmu Slobodu na svom stadionu.
Velez-Rudar K. 1 @2,10
I kod Veleza su stvari krenuli na bolje, dosao dobar trener,novi igraci,nova uprava koja je donijela novu pozitivnu atmosferu u klub i slicno kao i Zeljo atmosfera u i oko kluba je za 10 + RA rodjendan slavi ocekuje se poprilicno popunjen stadion, a Velez mora osvajati bodove kod kuce kako bi potvrdi one donesene sa strane i ukoliko misle ostati u ligi ovo moraju dobiti.
Dinamo Z.-Osijek 1 @1,25
Dinamo ganja Rijeku i razlika je 4 boda i ovdje nije potrebno puno pisati ukoliko zele do titule moraju ovo dobiti.
Southampton-Bournemout 1 @1,65
Southampton docekuje Bournemout koji je ove sezone na strani osvojio samo 9 bodova i jedna je od najgorih gostujucih ekipa i ocekujem i danas da nastave taj negativan niz..jos bi ovdje dodao 3+
Marseille-Dijon 1 @1,45
Marsej ganja mjesto koje vodi u evropu naredne sezone i ove sezone igraju odlicno kod kuce,a u goste im dolazi Dijon koji je osvojio samo 8 bodova na strani ove sezone i domacin bi danas trebao upisati nove bodove
Sparta Rot.-PSV 2 @1,35
Sparta je podigla formu kod kuce i imaju dvije vezane pobjede, ali u goste im dolazi PSV koji ganja tu 2 poziciju a od nje su udaljeni 2 boda i PSV odgovaraju samo 3 boda u ovoj utakmici sve ostalo je neuspjeh.
Kvota:12,72
Pored dobre atmosfere u ekipi i ovo gradjenje tribine i euforija (ocekuje se pun stadion) mislim da Zeljo ima bolju ekipu i da je vrijeme da uzmu Slobodu na svom stadionu.
Velez-Rudar K. 1 @2,10
I kod Veleza su stvari krenuli na bolje, dosao dobar trener,novi igraci,nova uprava koja je donijela novu pozitivnu atmosferu u klub i slicno kao i Zeljo atmosfera u i oko kluba je za 10 + RA rodjendan slavi ocekuje se poprilicno popunjen stadion, a Velez mora osvajati bodove kod kuce kako bi potvrdi one donesene sa strane i ukoliko misle ostati u ligi ovo moraju dobiti.
Dinamo Z.-Osijek 1 @1,25
Dinamo ganja Rijeku i razlika je 4 boda i ovdje nije potrebno puno pisati ukoliko zele do titule moraju ovo dobiti.
Southampton docekuje Bournemout koji je ove sezone na strani osvojio samo 9 bodova i jedna je od najgorih gostujucih ekipa i ocekujem i danas da nastave taj negativan niz..jos bi ovdje dodao 3+
Marseille-Dijon 1 @1,45
Marsej ganja mjesto koje vodi u evropu naredne sezone i ove sezone igraju odlicno kod kuce,a u goste im dolazi Dijon koji je osvojio samo 8 bodova na strani ove sezone i domacin bi danas trebao upisati nove bodove
Sparta Rot.-PSV 2 @1,35
Sparta je podigla formu kod kuce i imaju dvije vezane pobjede, ali u goste im dolazi PSV koji ganja tu 2 poziciju a od nje su udaljeni 2 boda i PSV odgovaraju samo 3 boda u ovoj utakmici sve ostalo je neuspjeh.
Drug ne kladi se protiv nas Rudarevaca bilo s kim da igramo.gambler1899 je napisao/la:Zeljo-Sloboda 1 @1,5
Velez-Rudar K. 1 @2,10
Dinamo Z.-Osijek 1 @1,25
Marseille-Dijon 1 @1,45
Sparta Rot.-PSV 2 @1,35
PRECUDNA SMO EKIPA
Prošlu subotu u Kaknju nas Orašje NADIGRALO U SVIM ELEMENTIMA FUDBALSKE IGRE dok danas možemo hladno uzet bod (ove) u Mostaru.
jer poznajem ovu ekipu i klub dugo dugo godina...
Mi smo takva ekipa da mozemo pobijedit glat svaku ekipu iz ove šugave lige i raz.ebat svaku ekipu dok s duge strane nas Novi Travnik moze dobit i to u sred Kaknja.
STOGA OPREZ STO SE TOG PARA TIČE!
Ovo ostalo
- Sarajevo29
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Eo, vratio ti se drugsamirr je napisao/la: Nema veze sto ima los niz on i dalje postavlja video.. Nek raja gubi pare ha ya.![]()
nepismen, izgleda da se dira dole kad komentarise
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pachuca - Puebla 2/1
od 4 zadnje utakmice bila 3 prelaza na stranu domace ekipe dva puta pachuca i jednom puebla.
Isto tako 3 od 4 zadnja domacinstva pacucha je dobijala s prelazom 2/1.Vrijedi pokusati
Ja sam na 16$ odigrao pa eto sretno ako ko pokusa ovo

Sent from my iPhone using Tapatalk
od 4 zadnje utakmice bila 3 prelaza na stranu domace ekipe dva puta pachuca i jednom puebla.
Isto tako 3 od 4 zadnja domacinstva pacucha je dobijala s prelazom 2/1.Vrijedi pokusati
Ja sam na 16$ odigrao pa eto sretno ako ko pokusa ovo

Sent from my iPhone using Tapatalk
kiki26 je napisao/la:
Drug ne kladi se protiv nas Rudarevaca bilo s kim da igramo.
PRECUDNA SMO EKIPA![]()
![]()
Prošlu subotu u Kaknju nas Orašje NADIGRALO U SVIM ELEMENTIMA FUDBALSKE IGRE dok danas možemo hladno uzet bod (ove) u Mostaru.
jer poznajem ovu ekipu i klub dugo dugo godina...
Mi smo takva ekipa da mozemo pobijedit glat svaku ekipu iz ove šugave lige i raz.ebat svaku ekipu dok s duge strane nas Novi Travnik moze dobit i to u sred Kaknja.
STOGA OPREZ STO SE TOG PARA TIČE!
Ovo ostalo
Znači iz Kaknja si, postavljaš parove kao i korisnik "Kakanj84" ali nisi "Kakanj84" ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.