ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Otisle BP, gradi nestat ce mu snage na 4:5 ili 5:6, znam ga ybmu 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Al koja je lisica Fedex. Nik je extra teniser, ali on nekad igra malo neozbiljno, vidi se sad u ovom zadnjem poenu za 4:4 lijepo se dodaju ono ko za publiku sto bi se reklo, ali kad se treba uozbiljiti i dati tempo i otvoriti poen, to radi babuka. Te egzibicije bi mogle Nika puno kostati ako ne nauci to srezati na minimum jos dok je mlad sad.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ako me babuka demantuje i uzme ovaj set tu i sad, u finalu ce bit opet trolanje gacivade 
Jer Rafa jednostavno ne moze igrat ovo sto igra Nick danas. A Roger moze i bolje, pogotovo kad se odmori sutra.
Jer Rafa jednostavno ne moze igrat ovo sto igra Nick danas. A Roger moze i bolje, pogotovo kad se odmori sutra.
Pa Edo, ti haman u win-win situaciji, ako Roger uzme bice "Trolanje gacivade" i slicno, a u suprotnom ce biti "Sta sam vam rekao"Edin TM87 je napisao/la:Ako me babuka demantuje i uzme ovaj set tu i sad, u finalu ce bit opet trolanje gacivade
Rafina jedina sansa je da mu babuka pusti i to si u pravu, ako uspije rijesiti ovog manijaka, ne vidim kako mu onaj pusher moze parirati.Edin TM87 je napisao/la:Ako me babuka demantuje i uzme ovaj set tu i sad, u finalu ce bit opet trolanje gacivade [emoji38]
Evo deuce na 5:5 tako blizu a tako daleko! Ipak kurko. Kako sad jedna loptica od bekenda babuke zamal da u glavu strese Nika.
Nikad, izgubil syebat cu se jer sam pehiro ovda. Evo ne iskoristi mec loptu, kakva 2 tiebreaka tite mibvb je napisao/la:Pa Edo, ti haman u win-win situaciji, ako Roger uzme bice "Trolanje gacivade" i slicno, a u suprotnom ce biti "Sta sam vam rekao"Edin TM87 je napisao/la:Ako me babuka demantuje i uzme ovaj set tu i sad, u finalu ce bit opet trolanje gacivade
Joj effe ybm ti ovo si ti kriv sto se kladis na meceve gdje odlucuju par centi ajjjjjjj ludnice
Realno je da gledamo i treci. Super.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gotovo je ovo
Najveci pobjednik ovog meca je Nadal
Najveci pobjednik ovog meca je Nadal
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Eto sta sam vam reko.
2 mec lopte, al ovo sad nije Berdych, steta...
2 mec lopte, al ovo sad nije Berdych, steta...
Loš return Federera na meč loptu je odlučio ovaj TB.
Idemo Nik do pobjede pa da se Rafi naguzis 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: ATP Tour
Ma bolesnici ovi s moje kladare na mec loptu mi nude 40€ da me zakinu. Ne dam brate. Jednom mi je jedan pajdo reko kad zivis zivi ko covjek kad umires umri ko covjek!Edin TM87 je napisao/la:Joj effe ybm ti ovo si ti kriv sto se kladis na meceve gdje odlucuju par centi ajjjjjjj ludnice
Umiremo babuka i ja zajedno nocas ili ce se pricati sta smo prezivili. Konjina Kirdzo uporan. Mora ga stat jednom protiv ovih velikih. Ipak nije ni dalje favorit za treci set.
Re: RE: Re: ATP Tour
Uzmel babuka ovo i Nadala u finalu, nek odigra jos Wimbledon i nek ide na vjecna jahalista. To bi i ovim bodijima pokazalo sta je i ko je ovaj covjek i kakav je to fenomen na ovom svijetu.Effenberg je napisao/la:Ma bolesnici ovi s moje kladare na mec loptu mi nude 40€ da me zakinu. Ne dam brate. Jednom mi je jedan pajdo reko kad zivis zivi ko covjek kad umires umri ko covjek!Edin TM87 je napisao/la:Joj effe ybm ti ovo si ti kriv sto se kladis na meceve gdje odlucuju par centi ajjjjjjj ludnice
Umiremo babuka i ja zajedno nocas ili ce se pricati sta smo prezivili. Konjina Kirdzo uporan. Mora ga stat jednom protiv ovih velikih. Ipak nije ni dalje favorit za treci set.
Mada ovo crno prdijahalo ne pada u glavi ni sekunde, sto ga vise yebe publika to je jaci, sto je teze to nadje udarac. Bit ce multislamer uskoro.
Ma ima covjek inat nema sta. Mada ne bi reko ni da je narocito inat nego jednostavno svi ovi ludjaci imaju to nesto u psihi kad ulete ono "in the zone" i tu ga ne moze izbaciti iz takta nista nit izivcirati. E to on sad prozivljava. Babuka samo nek botira svoje serve i jbg imace popravni.
Kad se umara Roger danas jbt, ni traga od umora jos uvijek?
Ma otrest ce Nick i Nadala ako bude ovako igrao, Nadal ima 10 puta vece sanse sa ovim lesom od Federera ako eventualno ovaj izgura ovo, al moras navijat protiv njega radi ovih likova koji ti ogade jednu ovakvu ljudinu poput RFa.Believe je napisao/la:Nekada su fanovi Nadala priželjkivali Rogera u finalu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.