ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 01 apr 2017, 04:21

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 apr 2017, 04:21

Bog tenisa :tokralju:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 apr 2017, 04:21

Babuka još jednom! Najveći svih vremena!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 apr 2017, 04:22

Kakav mec ljudi :o :o
Finale prije finala.

Kirg polomio 15 reketa :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 apr 2017, 04:22

KRALJUUU :tokralju: :tokralju: :tokralju: **** malog drkadziju!!!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 apr 2017, 04:23

Izyebala je publika Nicka fakat i to zesce. Sreca ja ne proda tiket za ispod pola para bila je guza ko meduza, sad znam fedovci kako vam je sve ove godine.

Malo je navuceno danas babuci al zasluzeno nema sta izdrzo je nalete sve i ostao stalozen zato i jeste najveci i covjek moze samo reci jedno ne oprastaj se bar do 50e majstore! :clap:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 apr 2017, 04:26

Ovaj covjek je neunistiv :tokralju: 15 godina stariji od momka :tokralju:

Ako prikaze i upola ovu stalozenost, uzima Nadala i to u 2 seta. Kakva mentalna snaga nesto nevidjeno.
27.10.2020

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 01 apr 2017, 04:26

NAJVEĆI SVIH VREMENA!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 apr 2017, 04:28

joj sto ga nisi babuka stocem zavalio kad se pozdravljao **** mater svoju odvratnu
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 01 apr 2017, 04:30

Nikad odvratniju i gluplju publiku nisam vidio.
Stvarno mi je žao Nicka na kraju bilo,kako se publika ciganski ponijela prema njemu.
Pa na kraju su slavili što nije ubacio prvi servis.Kakvi majmuni,majko mila.
Zbog svega toga mi je malo pirova ova pobjeda,al' eto.
You'll never walk alone.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 01 apr 2017, 04:31

Kakva publika, zvizde izmedju prve i druge serve i to na 5-5 u TB zadnjeg seta, fuj :puke: :puke:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 apr 2017, 04:32

zasto fuj ....ne kontam....ovoj budaletini kojoj minuta treba da servira ...i budala koja je sva pravila moguca u tenisu prekrsila veceras....goni ga u pm...samo **** bahuka
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 apr 2017, 04:34

Ne znam zasto se toliko hejta Nik fakat? :hmmmmm:

Ono sto se meni svidja kod njega je fakat sto nije arogantan i ne radi to radi toga, i vecinom je u pravu kad se buni. A i komicar je dobar. Bacao je finu parodiju kad je dobio violation warning, sve radio ishitreno i ubrzano pravo se nasmijala publika. Ta ista publika koja je stvarno ga maximalno ometala. Dobro mogao je i on malo biti manji junac u svojim zahtjevima i nije morao bas vikati publici "Shut up" sto sam cuo jednom :mrgreen: al opet.

Ja sam to nekako vidio ko borbu gladijatora i lava. Dakle lav je Roger i znaju da ce na kraju lav pojest gladijatora, ali eto ne cijene borbu tog gladijatora. Nije dzaba govorio Cezar hljeba i igara. Mislim znalo se haman svo vrijeme da ce Roger dobiti, ako ga nije islo, bilo je tu malkice nekog guranja ali sve u granicama dozvoljenoga, tako da ako se se.re Nicku sto necu dozvoliti, moze se diskutovati i o drugoj strani medalje. Dakle :shhh:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 apr 2017, 04:36

Pojela ga publika zadnja 3 poena, koliko god da je mentalno jak, jedan je Nole bolesni, koji kad mu navijaju na duplu absorbuje u sebi to i krene da melje, valjda to samo moze bagra s balkana mada je i Kirdzo s balkana i to romska strana :D

Sta rec za babuku GOATa, pa ovo je nemoguce, ja sam se pomirio s porazom odavno vec. Strasan mec je igrao Nick, bit ce sampion kako god.

Protiv Rafe. Da je sutra finale Rafa bi bio ogroman favorit, ovako je sve na Fedu ako ponovi ovo danas i fizicki i igrom to je to. Nadal ne moze ni blizu Nicka.

Nick je serviro u nekim momentima drugi servis kao Rafa prvi, bit ce veselo na riternu :D

Laku noc.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 01 apr 2017, 04:37

Effenberg je napisao/la:Ne znam zasto se toliko hejta Nik fakat? :hmmmmm:

Ono sto se meni svidja kod njega je fakat sto nije arogantan i ne radi to radi toga, i vecinom je u pravu kad se buni. A i komicar je dobar. Bacao je finu parodiju kad je dobio violation warning, sve radio ishitreno i ubrzano pravo se nasmijala publika. Ta ista publika koja je stvarno ga maximalno ometala. Dobro mogao je i on malo biti manji junac u svojim zahtjevima i nije morao bas vikati publici "Shut up" sto sam cuo jednom :mrgreen: al opet.

Ja sam to nekako vidio ko borbu gladijatora i lava. Dakle lav je Roger i znaju da ce na kraju lav pojest gladijatora, ali eto ne cijene borbu tog gladijatora. Nije dzaba govorio Cezar hljeba i igara. Mislim znalo se haman svo vrijeme da ce Roger dobiti, ako ga nije islo, bilo je tu malkice nekog guranja ali sve u granicama dozvoljenoga, tako da ako se se.re Nicku sto necu dozvoliti, moze se diskutovati i o drugoj strani medalje. Dakle :shhh:
Pa bolje i ovako da baca rekete nego da izbacuje lopte u aut ko sto ima obicaj kad ga boli qurac.
Vidi se da mu je stalo.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 apr 2017, 04:40

Hvala ti Roger za ove nezaboravne momente, najveći si ikad ma kako god ostatak karijere odradio, nema većeg i boljeg tenisera od tebe u svim segmentima ove igre što postoji.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 01 apr 2017, 04:40

i onda nekome smetaju Karlovićevi mečevi :lol: :lol: :lol:

bravo momci :thumbup:

publika

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 apr 2017, 04:47

Nick je zivotinja, sigurno buduci prvi teniser svijeta, vjerovatno i multi slam igrac. Danas se mogla vidjeti razlika izmedju njega i igraca kao sto su Fognini ili Berdych. Covjek ima konjske zivce, ne grijesi, tek se sad vidi kako je 2 puta preslusao Djokovica ( bez obzira na to koliko Nole nije na nivou)

Nakon ovog veceras jos sam vise siguran da Roger dobija u nedjelju, kakav umor ljudi, govori se o tom od AO, a danas covjek pobijedi 15 godina mladjeg za 3 h u 3 TB.

Dobit ce ga jer Nadal nece pruziti ni upola otpor kao ovaj danas.

Ko da gledam u nedjelju, Rafa salje spinove na BH i to ne prolazi, ovaj mu pravi winnere i onda spanac vise ne zna sta bi i gubi mec. Eto, vidjet cete.
27.10.2020

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 01 apr 2017, 04:51

Potrosio se Roger mnogo danas - sigurno ce to uticati na finale ali ipak se nadam novom mastersu :) jel ono Roger sada ima najvise masters finala ??

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 apr 2017, 04:54

Jeftha je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Ne znam zasto se toliko hejta Nik fakat? :hmmmmm:

Pa bolje i ovako da baca rekete nego da izbacuje lopte u aut ko sto ima obicaj kad ga boli qurac.
Vidi se da mu je stalo.
Ma lika ponizavaju nidje veze. Po meni je on vrlo iskren momak i ja iskrenost mnogo cijenim. Znaci kad ga boli stvarno rinaka, onda to i kaze i pokaze i znas da ne mulja nista ni da se premislja. Nije hinja.

Kazu mentalni retard. Nije tacno. Babuka danas svojoj servi ne da prismrditi, Nik veli nije belaj da vidimo hoces li botirati servom bolje od mene. Za to trebaju strasni zivci. Nik to ima. Kad se skloni babuka i jos par njih matoraca sa scene on ce da hasa ove ostale bez problema.

Gacevaditelj nek se zahvali svim Bogovima na Babuci u finalu jer bi ga Nik pelcovao samo tako, bilo bi 6:3 6:2 ovako sa umornim Babukom ima bar neke sanse. Najveca mu je sansa da mu Babuka pusti! :rol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []