Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ja se sve nadam da je prvoaprilska sala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Kad bi barem mogao odigrati jednu PO utkamicu zbog iskustva (naravno ako je 100% zdrav), bilo bi odlicno, jer nema apsolutno nikakve sanse da Blazersi prodju u drugu rundu. Ono sto mi opcenito smeta kod NBA'a jeste to da vec neki "navijaci" Blazersa govore da treba tenkirati zbog povrede Jusufa.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Steta, nadat se sa ce nekako uspjeti izgurat do kraja i otici u PO pa makar tamo juka i ne igrao.
Mada po meni ovo vise otvara vrata u slucaju ocekivano lose serije portlanda pelicansima nego denveru. Igraju dva puta jedni kontra drugih a mislim da pelicani to lahko rjesavaju plus onda rjesavaju zadnu i portland.
Sto se tice juke nadat se da je istina da ovo nije ozbilna povreda. On je vec pokazao ko je i sta je i samo se nadat da se oporavi i spremi 100% za sljedecu sezonu.
I s njim i bez njega u PO bi svakako bili bez nekih iole ozbiljnih sansi.
Mada po meni ovo vise otvara vrata u slucaju ocekivano lose serije portlanda pelicansima nego denveru. Igraju dva puta jedni kontra drugih a mislim da pelicani to lahko rjesavaju plus onda rjesavaju zadnu i portland.
Sto se tice juke nadat se da je istina da ovo nije ozbilna povreda. On je vec pokazao ko je i sta je i samo se nadat da se oporavi i spremi 100% za sljedecu sezonu.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Sranje! Hebemti sretno ljeto
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Pélicansi moraju dobiti svih 6 do kraja a Portland ne smije dobiti 3 od preostalih 7. Mislim da je to nemoguće.edin139 je napisao/la:Steta, nadat se sa ce nekako uspjeti izgurat do kraja i otici u PO pa makar tamo juka i ne igrao.
Uopste, sa 3 pobjede će portland 99,99% u Play off.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pelicansi ce dobiti 5 jedino je kontra GSW-a neizvjesno. (i tu redaju 2 puta denver cime ih preskacu + portland u zadnjoj).
Sto se tice portlanda lahko se moze desiti da do kraja uzmu samo ovu veceras.
Juta ih je rastavila i sa nurkicem (2 igraju), pelicansi isto (1), sparsi (trebal ista pricat -1), minestoa sa KAT-om (2, jedina sansa da ovi tankaju al dobili su zadnje sto znaci i tu slabe sanse da ce namjerno izgubit)
Sa jukom bi imali te 3 bez problema minesota 2+ veceras i jos bi jutu bar jednom okrenuli za 4-tu itd....
Ovako
Juta ih je rastavila i sa nurkicem (2 igraju), pelicansi isto (1), sparsi (trebal ista pricat -1), minestoa sa KAT-om (2, jedina sansa da ovi tankaju al dobili su zadnje sto znaci i tu slabe sanse da ce namjerno izgubit)
Sa jukom bi imali te 3 bez problema minesota 2+ veceras i jos bi jutu bar jednom okrenuli za 4-tu itd....
Ovako
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Neće Pélicansi dobiti sve, a ako dobiju 5 znači portland u trebaju dvije pobjede, što protiv mrtve Minesote mogu uzeti. Neće ovo prokockati nema teorije.edin139 je napisao/la:Pelicansi ce dobiti 5 jedino je kontra GSW-a neizvjesno. (i tu redaju 2 puta denver cime ih preskacu + portland u zadnjoj).
Ovako
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nije povrijeđen ljudi, šta ste se naložili 
Urekoste ili urekoše čovjeka - sve ko fol neke bošnje, a niko da kaže mashallah na igru ...
Sa ovim se ne šali, al' opet ko zna, Amerikanci imaju čudan način za humor
Nisam gledao tekmu protiv Rocketsa, je l' fakat bio neki tako ružan pad?
a inače mrzim pretjerivanja i lakrdijaško novinarstvo tipa naslova vezano za povredu Nurkića - po naslovu bi čovjek rekao da je u najmanju ruku doživio povredu kao mali Buza, da Bog sačuva.
Rece sova rodi velika glavosave je napisao/la:a inače mrzim pretjerivanja i lakrdijaško novinarstvo tipa naslova vezano za povredu Nurkića - po naslovu bi čovjek rekao da je u najmanju ruku doživio povredu kao mali Buza, da Bog sačuva.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I ja isto, ustajem jutros čitam naslove rek'o bi čovjek da je na samrti, kad out dvije sedmice. Nadam se da ce biti spreman za PO (ukoliko izbore, sad je sve moguce) bilo bi to veliko iskustvo za njega.save je napisao/la:a inače mrzim pretjerivanja i lakrdijaško novinarstvo tipa naslova vezano za povredu Nurkića - po naslovu bi čovjek rekao da je u najmanju ruku doživio povredu kao mali Buza, da Bog sačuva.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
neki prevod ili nešto da čovjek razumije?nerminh74 je napisao/la:Rece sova rodi velika glavosave je napisao/la:a inače mrzim pretjerivanja i lakrdijaško novinarstvo tipa naslova vezano za povredu Nurkića - po naslovu bi čovjek rekao da je u najmanju ruku doživio povredu kao mali Buza, da Bog sačuva.
save je napisao/la:neki prevod ili nešto da čovjek razumije?nerminh74 je napisao/la:Rece sova rodi velika glavosave je napisao/la:a inače mrzim pretjerivanja i lakrdijaško novinarstvo tipa naslova vezano za povredu Nurkića - po naslovu bi čovjek rekao da je u najmanju ruku doživio povredu kao mali Buza, da Bog sačuva.
- JohnCleese
- Kontakt:
Zna li se tacna lokacija napuknuca fibule ?kobe24 je napisao/la:Nije ni bilo sanse da dodje do otvorenog preloma kod ove njegove situacije, jer niti je u pitanju nekakav veliki pad, a niti neki direktan i jak udarac u potkoljenicne kosti. Da je u pitanju recimo prelom na fibularnom malleolusu ili dole sto blize talokruralnog zgloba, to bi vec bio problem i mozda bi i operacija bila opcija. Ja se nadam da je ovo kod njega ipak 'lakseg' karaktera i da ce se prognoze ispostaviti tacnim.
Ako nije tako distalno kao sto kazes, a vjerovatno nije ni proksimlano ( gledajuci ove inserte iz meca sa Hustonom gdje se mogla desiti ta povreda) onda ostaje da je napuknuce negdje na sredisnjem dijelu (dijafiza fibule).Tada bi sasvim normalna stvar bila da se vrati vec do prvog meca PO ( ako ga sad i izbore
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
ma ljudi njemu je samo nacikla kost (samo sto niko od ovih pametnjakovica novinara nece to da navede). da je pukla ne bi on mogao hodati a ne potrcati
eto juke u playoff-u, sta odma kukate 
Mislim da je prilikom rolinga u odlucujucem napadu doslo do povrede posto je sepajuci otisao na time-out.remA1 je napisao/la:Sa ovim se ne šali, al' opet ko zna, Amerikanci imaju čudan način za humorNisam gledao tekmu protiv Rocketsa, je l' fakat bio neki tako ružan pad?
Imas highlights pa sam prosudi tu situaciju.
Isto se govorilo i za Duranta da je završena sezona a on može igrati utakmice za 10 dana. Nurkić je vjerovatno out 7-10 dana i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.