FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cudan osjecaj, nikada se nisam ovako osjecao. Danas je mnogo vise od utakmice.

Kupovao karte za neku raju i ovo je fkt neviđena euforija, ne pamtim ovo :O
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sudeći po ovome, brzo će nestati ulaznica. Šteta zbog onih koji rade. Valjda će pustiti da se uđe na beton ispod juga.Qwerty90 je napisao/la:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
[quote="Qwerty90"]
Al opet je....
"sarajevo popularnije" by aco

Al opet je....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ne brinite se uci ce svi, nece niko ostat ispred, odstampano je vise ulaznica od ovog zvanicnog broja, samo se ne smije to reci zbog saveza
, svakako cemo kaznu dobit zato, hebat ga 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sjecam se toga..MU'MIN T.M. je napisao/la:Qwerty90 je napisao/la:
Al opet je....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Životni saputnik! 1921
Ne izvrćite, čovjek je rekao trenutno popularnije po statistikama njihovog portala, što je bilo i logično jer su iskakali iz pašteta zato sad ne mogu plakat isprintati.
FK Željezničar
Raja, da li će biti stream za nas koji nismo u mogućnosti danas doći na spektakl?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mislim da ce danas biti atmosfera kakvu nisamo vidjeli poslije rata. Punili smo ga u derbijima, punili smo ga 2010., ali kad danas zagrmi sa tri strane, mislim da ce to biti nesto nevidjeno. Vjerujem u Slavka, vjerujem u igrace. Vjerujem da ce atmosfera svezati noge gostujucim igracima, a ne nasim. Spektakl na terenu ne prizeljkujem, 1:0 dovoljno. Trebaju nam tri boda, treba nastaviti ovu trku za prvim mjestom.
Historijski dan u svakom smislu. Nakon ovoga nema nazadovanja, samo napredak od sada. Vidjeli smo da se moze, samo je trebao neko sa malo organizacije, entuzijazma, predanosti, da pokrene silnu Zeljinu armiju, i 'dobismo' istok za samo godinu dana, istok koji nam je prestavljao nesto kao slijetanje na Mars do prije koju godinu. Naravno, ovdje nema stajanja. Treba iskoristiti ovu euforiju, entuzijazam, a najvise predanost i ljubav Zeljinih navijaca i nastaviti sa zidanjem nase tvrdjave. Za nekoliko godina mozemo imati stadion kakvim ce ga pamtiti slijedecih 100 generacija.
A, nasa ga napravila. San
Historijski dan u svakom smislu. Nakon ovoga nema nazadovanja, samo napredak od sada. Vidjeli smo da se moze, samo je trebao neko sa malo organizacije, entuzijazma, predanosti, da pokrene silnu Zeljinu armiju, i 'dobismo' istok za samo godinu dana, istok koji nam je prestavljao nesto kao slijetanje na Mars do prije koju godinu. Naravno, ovdje nema stajanja. Treba iskoristiti ovu euforiju, entuzijazam, a najvise predanost i ljubav Zeljinih navijaca i nastaviti sa zidanjem nase tvrdjave. Za nekoliko godina mozemo imati stadion kakvim ce ga pamtiti slijedecih 100 generacija.
A, nasa ga napravila. San
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo kad vam klub izadje u javnost sa prihodima iz ove utakmice , moguce 100 hiljada ?
Teško, 50 po mojoj procjeni.HeraklitMracni je napisao/la:Bit ce zanimljivo kad vam klub izadje u javnost sa prihodima iz ove utakmice , moguce 100 hiljada ?
Oko 80-85 hiljada. Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odakle ti ta informacija?LjoZee je napisao/la:Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zar nije bilo na zvanicnoj ?Virtu4l je napisao/la:Odakle ti ta informacija?LjoZee je napisao/la:Prosle godine protiv Sirokog skoro 70 hiljada,a manje bilo prodatih ulaznica.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bilo je, 29,5 hiljada protiv Širokog i 30 hiljada protiv Olimpica, protiv Sarajeva 67 hiljada.LjoZee je napisao/la:Zar nije bilo na zvanicnoj ?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.Virtu4l je napisao/la:Bilo je, 29,5 hiljada protiv Širokog i 30 hiljada protiv Olimpica, protiv Sarajeva 67 hiljada.LjoZee je napisao/la:Zar nije bilo na zvanicnoj ?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mogu to da nađem, valjda su se vijesti izgubile zbog redizajna.LjoZee je napisao/la:Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.
Istok će donijeti 37 hiljada
Sjever oko 30
Jug 10, ako puste na beton, onda još 5
Zapad bar 5
Odbio sam po hiljadu sjeveru i jugu zbog godišnjih, tako da možda bude i preko 90 hiljada... malo sam nas potcijenio gore....
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 apr 2017, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mogu misliti kakva je euforija kod vas i kakvi vas tripovi pucaju. Al drago mi je zbog Želje i vaše raje. Ovo je fino vidjeti i nadam se da ćete dobiti večeras i do kraja klepiti titulu. Osim svog Jedinstva jedino Želju gotivim od ostatka BiH i čak sam nekad znao da podržim uživo sa braćom Manijacima. Poz. iz Bihaća i samo jako u kost !

- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Havrija kod nas brate mili, hvalaAmsterdam1312 je napisao/la:Mogu misliti kakva je euforija kod vas i kakvi vas tripovi pucaju. Al drago mi je zbog Želje i vaše raje. Ovo je fino vidjeti i nadam se da ćete dobiti večeras i do kraja klepiti titulu. Osim svog Jedinstva jedino Želju gotivim od ostatka BiH i čak sam nekad znao da podržim uživo sa braćom Manijacima. Poz. iz Bihaća i samo jako u kost !![]()
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne mogu ni ja da nadjem. Izbacuje mi samo za ovu sezonu,ali eto cini mi se da je 68 hiljada i nesto bilo. Sad sto kazes oko 85 ili 90. Realno puno je 100 hiljada.Virtu4l je napisao/la:Ne mogu to da nađem, valjda su se vijesti izgubile zbog redizajna.LjoZee je napisao/la:Jeste,ali to je prihod za onu u augustu. Ja sam mislio na onu prosle sezone poslije zimske pauze.
Istok će donijeti 37 hiljada
Sjever oko 30
Jug 10, ako puste na beton, onda još 5
Zapad bar 5
Odbio sam po hiljadu sjeveru i jugu zbog godišnjih, tako da možda bude i preko 90 hiljada... malo sam nas potcijenio gore....
Kako prolaze minute sve mi je gore i gore. Treba neku tabletu popit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.