Safet Sušić - Pape

KONGO
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la KONGO » 10 avg 2010, 22:43

Sve se bojim da slijede jos jedne kvalifikacije u kojima necemo vidjeti nista novo ! :roll:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 10 avg 2010, 22:43

Pape je za 4 utakmice poništio sve ono što je Ćiro napravio u ekipi. Kao da gledam reprezentaciju iz doba Miše Smajlovića i Džemaludina Mušovića. Strašno. Stari prevarant iz Travnika, kakav god da je bio, sa svojom demode 3-5-2 taktikom, motivisao je igrače da daju 150% i nafuravao ih da su najjači i time nadoknađivao i one realne nedostatke koje smo imali i dobijao rezultate protiv najboljih. Ovaj specijalac je uspio da ih smrzne na terenu bez motivacije i taktike, tako da je "90-i-neki" na svijetu Katar pored nas izgledao kao Španija.
CIjenim Papetov igrački učinak, ali ovo što radi na klupi reprezentacije je tanjež strogi i bilo bi mu pametnije da preda ostavku još večeras. Ako ovim tempom bude išlo Luksemburg nećemo pobjediti, a Francuska nam skida skalp na Koševu i adieu' kvalifikacije odmah na startu...

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 10 avg 2010, 22:45

odlazi bjezi nestani , pij kafe po parizu budi gospodin ne brukaj se
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 avg 2010, 22:46

bio si veliki igrač i svaka ti čast, ali ti trener uopšte nisi, a vjerovatno nećeš nikad ni biti, vrhunac ti je karijere što si selektor bih, a nadam se da ćeš to biti još jako kratko, a poslije toga ni u drugu francusku nećeš, dok si još relativno mlad mjenjaj profesiju, otvori kafanu ili restoran u fudbalu od tebe hajra nema moj pape
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 avg 2010, 22:47

Safete idi ako Boga znas, pa ovo je sramota ziva. Ovi koji ga brane svaka vam cast i ja sam ga branio do ove utakmice, ali vise nepostoji argument da ga se brani ovo je cista katastrofa, pa on treba motivisat igrace i reci im sta da rade, a ne da oni lete ko muhe bez glave po terenu.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 10 avg 2010, 22:47

Safete budi gospodin i preuzmi odgovornost na sebe jer ti si najveci krivac i naravno sam daj otkaz jer te ovi lopovi iz saveza nece smijeniti!!!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 10 avg 2010, 22:49

BlueIsTheColor je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:a gledaj sve ovi sto kritikuju papeta u potpisu dole zeljo zeljo zeljo....ne branim ga jest pogrijesio veceras al ni igraci se uopste nisu borili !!! i to je najveci razlog za vecerasnji remi ...dzeko se za loptu nije izborio...misimovic hoda...a falili su i muratovic i rahimic tako da...
ne jedi vanago... kritikuju ga SVI... eto kritikujemo ga jer je pitar... nemoj pisat gluposti... pa KATAR ima posjed lopte 65%!!! Pa Barcu su zasjenili time... cuj u potpisu Zeljo... kakav si ti jadnik... pa ni repka ne moze proci bez vasih teorija zavjere protiv FK Sarajevo...
e to brate svaka cast za coment!! i ja mislim da je u ovom remiju najvise stetilo sarajevu nebi se iznenadio da sutra oni pokusaju za zelenim stolom da dobiju nesto!! :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2010, 22:51

Cuj takticara ode sutra da prati mladu repku :lol: :lol: :lol: i ovo veceras je ja mislim bila proba za Luxemburg,sad ovi iz Luxemburga trljaju ruke zadovoljni,samo da Susic ostane :lol: jer vide da takticar nema blage veze sa ovim poslom.Ja bi imao obraza pa dao ostavku,a ne izmisljast planove za meceve sa Luxemburgom i Francuskom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 avg 2010, 22:52

strasno...idi safete na vrijeme...
za ove sto kazu da je do igraca a ne do selektora, ista ova ekipa je estonijama armenijama i slicnim po 7 komada uvaljivala a sad ne moze Katara da pobijedi, znaci da nije do igraca vec je do selektora.
Ovca koja ih ne zna motivisat ,citavu utakmicu suti ko mulac dok nas poluamateri razvlace i prave smijesnim.
Pa bolan sta bi im Ciro uradio da onako odigraju, pa on bi Dzeko kopackom gadjao ko Ferguson da je ovako odigrao za njegovog vakta a ovaj ni da makne.
Isto les na klupi...je.li te i ibisevic sa desnog i muslimovic sa lijevog krila istovremeno obojica u vrh guzi.e.
idi na vrijeme,dok te se ljudi sjecaju bar ko velikog igraca...
reprezentacija BiH=stado ovaca bez cobana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 avg 2010, 22:54

al... je napisao/la:Pape je za 4 utakmice poništio sve ono što je Ćiro napravio u ekipi. Kao da gledam reprezentaciju iz doba Miše Smajlovića i Džemaludina Mušovića. Strašno. Stari prevarant iz Travnika, kakav god da je bio, sa svojom demode 3-5-2 taktikom, motivisao je igrače da daju 150% i nafuravao ih da su najjači i time nadoknađivao i one realne nedostatke koje smo imali i dobijao rezultate protiv najboljih. Ovaj specijalac je uspio da ih smrzne na terenu bez motivacije i taktike, tako da je "90-i-neki" na svijetu Katar pored nas izgledao kao Španija.
CIjenim Papetov igrački učinak, ali ovo što radi na klupi reprezentacije je tanjež strogi i bilo bi mu pametnije da preda ostavku još večeras. Ako ovim tempom bude išlo Luksemburg nećemo pobjediti, a Francuska nam skida skalp na Koševu i adieu' kvalifikacije odmah na startu...
hvala ti..
BLUE NATION.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 avg 2010, 22:56

Safet veze nema !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Post Postao/la Avatar » 10 avg 2010, 22:59

Safete majstore :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 avg 2010, 23:02

Jaydoo82 je napisao/la:
al... je napisao/la:Pape je za 4 utakmice poništio sve ono što je Ćiro napravio u ekipi. Kao da gledam reprezentaciju iz doba Miše Smajlovića i Džemaludina Mušovića. Strašno. Stari prevarant iz Travnika, kakav god da je bio, sa svojom demode 3-5-2 taktikom, motivisao je igrače da daju 150% i nafuravao ih da su najjači i time nadoknađivao i one realne nedostatke koje smo imali i dobijao rezultate protiv najboljih. Ovaj specijalac je uspio da ih smrzne na terenu bez motivacije i taktike, tako da je "90-i-neki" na svijetu Katar pored nas izgledao kao Španija.
hvala ti..
Jesi ti malouman pa se moraš zahvaljivati ljudima na njihovim postovima
100% sportski i krajnje opušten potpis

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 10 avg 2010, 23:05

Ma Pape ovi debili iskompleksirani koji te psuju i vrijeđaju mogu samo da ti popuše k.itu. Balavci koji igraju fudbal na plejci i kao sad oni sve znaju. I zajebani svi, svi eksperti za fudbal. K.určine obične koje ne znaju šta će od svog života pa pljuju sve redom, iz nekih svojih niskih pobuda. Miševi koji ništa nikome ne smiju reći u lice pa se ovako iživljavaju. I sad im ne valja niko, ni Pape, ni Džeko ni Spaha i pljuju po njima.
Pape nije neki stručnjak ali halo, ko ste vi da njega vrijeđate? Luzeri obični, smeće to ste vi!
Kao želite dobro reprezentaciji? Kada su iz saveza doveli ćiru okrenuli ste leđa i Barbarezu, i Kodri i Boli, zaboravili na bojkot! Kupio vas onaj ublehaš sa par psovki. Vi isti bi i Barbareza popljuvali poslije par tekmi a sada vam kao on idol!
Smradovi!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 10 avg 2010, 23:05

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:
hvala ti..
Jesi ti malouman pa se moraš zahvaljivati ljudima na njihovim postovima
pa rece covjek bas ono sto sam mislio, zato hvala mu jer sam ja usparao vrjeme da napisem.. a tebi ako je moj koment najzanimljiviji onda trazi ludnicu..
BLUE NATION.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 10 avg 2010, 23:06

poslije ove utakmice za dzeku su zainteresovani drina iz zvornika i rudar iz kaknja a za misimovica vrbanjusa...........j#bo dzeko sam sebi mater i on hoce 40 miliona heheheheheehe ja bruke i sramote

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 10 avg 2010, 23:07

SAFET I DOMENEK I U DOBRU I U ZLU!!KAZU DVA PUTA U FRANCUSKOJ BILI ZAJEDNO NA INFUZIJI!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 avg 2010, 23:10

I evo ga, pocele su psovke na racun igraca.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 10 avg 2010, 23:10

mrzim_ulizice je napisao/la:poslije ove utakmice za dzeku su zainteresovani drina iz zvornika i rudar iz kaknja a za misimovica vrbanjusa...........j#bo dzeko sam sebi mater i on hoce 40 miliona heheheheheehe ja bruke i sramote

Ibisevic je ko i Dzeko bio jedno vrijeme u euforiji pola ga Evrope trazilo i onda povreda i nema ga nigdje.Nas Balkanski mentalitet Dzeko gotovo da nije potrcao kako valja ,jer glumi igracinu ,bojim se da ga ne doceka sudbina Ibisevica da ga neme ne mapi vrlo brzo.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 10 avg 2010, 23:14

NAPOLJE
G A Z I
Željo sve do pobjede

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.