Ovo je zbog mene, ja sam ti baksuz cim hocu da ga gledam on se povrijediBigDaddy je napisao/la:ma ljudi njemu je samo nacikla kost (samo sto niko od ovih pametnjakovica novinara nece to da navede). da je pukla ne bi on mogao hodati a ne potrcatieto juke u playoff-u, sta odma kukate
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
ako je to ta povreda onda ne vjerujem da je nesto ozbiljno posto je poslije toga igrao najnormalnije a nakon utakmicao se glupirao trolajuci lilarda kad je ovaj davao intervjuguillermo je napisao/la:Mislim da je prilikom rolinga u odlucujucem napadu doslo do povrede posto je sepajuci otisao na time-out.remA1 je napisao/la:Sa ovim se ne šali, al' opet ko zna, Amerikanci imaju čudan način za humorNisam gledao tekmu protiv Rocketsa, je l' fakat bio neki tako ružan pad?
Imas highlights pa sam prosudi tu situaciju.
covjek kada je pod adrenalinom, moze igrat i sa slomljenom nogom, rukom, ne osjeca se bol uopste
jedino kada bi bio otvoreni lom, tada bi osjetio bol :mrgreen:
jedino kada bi bio otvoreni lom, tada bi osjetio bol :mrgreen:
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ja nisam nigdje naisao da su precizirali lokalizaciju frakture. Sumnjam da je distalno, jer su dole neuporedivo teze prognoze i ne bi se sigurno tvrdilo da se moze vratiti za 15 dana.JohnCleese je napisao/la:Zna li se tacna lokacija napuknuca fibule ?kobe24 je napisao/la:Nije ni bilo sanse da dodje do otvorenog preloma kod ove njegove situacije, jer niti je u pitanju nekakav veliki pad, a niti neki direktan i jak udarac u potkoljenicne kosti. Da je u pitanju recimo prelom na fibularnom malleolusu ili dole sto blize talokruralnog zgloba, to bi vec bio problem i mozda bi i operacija bila opcija. Ja se nadam da je ovo kod njega ipak 'lakseg' karaktera i da ce se prognoze ispostaviti tacnim.
Ako nije tako distalno kao sto kazes, a vjerovatno nije ni proksimlano ( gledajuci ove inserte iz meca sa Hustonom gdje se mogla desiti ta povreda) onda ostaje da je napuknuce negdje na sredisnjem dijelu (dijafiza fibule).Tada bi sasvim normalna stvar bila da se vrati vec do prvog meca PO ( ako ga sad i izbore)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
na ekipi je da izbori PO, imamo 3 tekme prednosti, trebaju nam jos 3 pobjede, jer bi u tom slucaju, DEN tesko ostvario 6-1, koliko bi im trebalo za PO, no vidjeti cemo..“Tough news … Fortunate for us we’ve created a little gap. Next guy has to be ready to step up … But at least we can expect to see him for the playoffs,’’ Lillard wrote.
Ja kako sam shvatio rekli su da ce reevaluirati ocjenu povrede nakon 2 sedmice, to ne znaci da ce biti na parketu tadkobe24 je napisao/la: Ja nisam nigdje naisao da su precizirali lokalizaciju frakture. Sumnjam da je distalno, jer su dole neuporedivo teze prognoze i ne bi se sigurno tvrdilo da se moze vratiti za 15 dana.
navijaci POR su ludi, malo je reci :urnebes: :urnebes:

Chinaglia je napisao/la:navijaci POR su ludi, malo je reci![]()
![]()

blazersedge
- akisarajevo92
- Kontakt:
baksuzan su tim, jos su svjeza sjecanja na slucaj sa Greg Odenom, pa Brandon Roy.. pa i ova zadnja generacija LMA, Mathews, Lilliard, Batum nije mogla iskoristiti pun potencijal zbog povreda
ili jos malo u proslost kada su mogli uzeti na draftu Jordana, a izabrali Bowieja koji je kasnije lomio obje noge
to je jedan od razloga ovakvih reakcija njihovih navijaca (osim naravno sto obozavaju Nurka)
ili jos malo u proslost kada su mogli uzeti na draftu Jordana, a izabrali Bowieja koji je kasnije lomio obje noge
to je jedan od razloga ovakvih reakcija njihovih navijaca (osim naravno sto obozavaju Nurka)
Don't believe the hype.
Wait wait wait... TNT showed "history of injured centers on blazers" AND THEN NURK GOT INJURED
STOP FUCKING US, TNT.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ko ce mijenjati Nurkića, pa igraće bez centra narednih 7 utakmica, ogromna rupa pod kosem, KAT ce uzivati.
Mora Lilard biti brutalan, bas brutalan.
Aminu se vraca u petorku, Vonleh na centra i da, nek se mole Bogu.BIHpatriota je napisao/la:Ko ce mijenjati Nurkića, pa igraće bez centra narednih 7 utakmica, ogromna rupa pod kosem, KAT ce uzivati.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne brinite se, tu je Meyers... covjek koji suta u prosjeku 2 suta po mecu, ali sad je njegovo vrijeme, sad ce LeMeyers da proradi i da nastavi veliki niz Portlanda..

Što je vrlo respektabilna i fleksibilna petorka. Ipak imaju zeznut raspored sto se tice centara, dvaput DMC i Davis, Gobert, pa KAT. Bice teško, a da sam ja GM ja bi Juku odmorio da se to sve zaliječi kako treba jer je on nažalost sklon povredama.sajo10 je napisao/la:Aminu se vraca u petorku, Vonleh na centra i da, nek se mole Bogu.BIHpatriota je napisao/la:Ko ce mijenjati Nurkića, pa igraće bez centra narednih 7 utakmica, ogromna rupa pod kosem, KAT ce uzivati.
Ma eto njega za desetak dana

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kod naprsnuca fibule (koliko god da je malo naprsnuce) dalje opterecenje i stres mogu da dovedu do kidanja ligamenata, a to niko ne zeli
dvije sedmice odmora je minimum, a mozda propusti i PO, ionako sa njim ili bez njega mogu max uzeti jednu utakmicu Dubsima
dvije sedmice odmora je minimum, a mozda propusti i PO, ionako sa njim ili bez njega mogu max uzeti jednu utakmicu Dubsima
Don't believe the hype.
Steta je stvarno za ovu povredu, bio je u strasnom naletu i on i cijela ekipa. Kakav ce se vratiti i ako se vrati upitno je, ali kako god njegova defanziva i prisustvo u reketu samo, moze mnogo pomoci u PO, ako tamo budu. Bojim se da je ovaj Nurk Fever nosio Portland do sada, sada kada ga nema nisam siguran kako ce to izgledati. Vidjeti cemo veceras.
I meni je zbog toga krivo. On im je unio neku ludu energiju, hemiju, povezo konce. Al momci ce se izboriti bez njega siguran sam. Samo da se on oporavi!Disse27 je napisao/la:Steta je stvarno za ovu povredu, bio je u strasnom naletu i on i cijela ekipa. Kakav ce se vratiti i ako se vrati upitno je, ali kako god njegova defanziva i prisustvo u reketu samo, moze mnogo pomoci u PO, ako tamo budu. Bojim se da je ovaj Nurk Fever nosio Portland do sada, sada kada ga nema nisam siguran kako ce to izgledati. Vidjeti cemo veceras.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 02 apr 2017, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bilo bi nepravedno da propusti taj PO. Vidio se taj trud i zainteresovanost njegova kao nikada do sada i uzbudjenje da uspiju doci do tog PO. Na kraju krajeva samo je to ponavljao u svim izjavama. Nista drugo.soccerfan je napisao/la:I meni je zbog toga kriv. On im je unio neku ludu energiju, hemiju, povezo konce. Al momci ce se izboriti bez njega siguran sam. Samo da se on oporavi!Disse27 je napisao/la:Steta je stvarno za ovu povredu, bio je u strasnom naletu i on i cijela ekipa. Kakav ce se vratiti i ako se vrati upitno je, ali kako god njegova defanziva i prisustvo u reketu samo, moze mnogo pomoci u PO, ako tamo budu. Bojim se da je ovaj Nurk Fever nosio Portland do sada, sada kada ga nema nisam siguran kako ce to izgledati. Vidjeti cemo veceras.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.