FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čačkam ovu MojaTV.... I na Areni prenos Zrinjski - Krupa... Stručni komentator Romeo Mitrović, evo plačem gumene medvjediće. 
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja glupana, jel do kraja sezone 20% od ulaznica ili samo ocu tekmu! Ja mulca.PitarBordo je napisao/la:
Fol za dame, treba im love da isplate stipendije dici. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Čekaj prvo da usvoje da li je razvoj SFK ili je razvoj ženskog fudbala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja glupana, jel do kraja sezone 20% od ulaznica ili samo ocu tekmu! Ja mulca.PitarBordo je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Treba mi pomoc,da li ja mogu kao korisnik Telerad paketa ulogovati Moja Web tv,imam od druga account koji je korisnik Moje tv ?PitarBordo je napisao/la:Čačkam ovu MojaTV.... I na Areni prenos Zrinjski - Krupa... Stručni komentator Romeo Mitrović, evo plačem gumene medvjediće.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da može, as long as it's active. Kod mene je Telemach i može... Znači u obojice nam je neko vrste teleta pa eto..kupus army je napisao/la:Treba mi pomoc,da li ja mogu kao korisnik Telerad paketa ulogovati Moja Web tv,imam od druga account koji je korisnik Moje tv ?PitarBordo je napisao/la:Čačkam ovu MojaTV.... I na Areni prenos Zrinjski - Krupa... Stručni komentator Romeo Mitrović, evo plačem gumene medvjediće.
Samo Saraj'vo.
uNbx je napisao/la:Ne znam kad će pojedinci shvatit da nas koji živimo (za) ovaj klub ima jedno dvije milje, a svi ostali će doći kada nas prati dobra igra, atmosfera, rezultati, atraktivni igrači itd. Ne mogu ja krivit nikoga što ne doživljava FKS onako kako ga ja doživljavam i što dolazi samo kada imamo vjetar u leđa. Isto tako ne mogu nikog natjerat da voli klub u toj mjeri. A ima i starije raje koja jednostavno ne mogu izdvajat vrijeme, zdravlje, živce i novac da gledaju ovaj jad, a istinski vole klub. Ja sam mlad i iako pucam po šavovima mogu trpit sranja i još ić na tekme. Ne mogu garantovat da neću otić u qrac za 20-30 godina.
SARAJEVO
- kupus army
- Kontakt:
Ok!Hvala punoPitarBordo je napisao/la:Mislim da može, as long as it's active. Kod mene je Telemach i može... Znači u obojice nam je neko vrste teleta pa eto..kupus army je napisao/la:Treba mi pomoc,da li ja mogu kao korisnik Telerad paketa ulogovati Moja Web tv,imam od druga account koji je korisnik Moje tv ?PitarBordo je napisao/la:Čačkam ovu MojaTV.... I na Areni prenos Zrinjski - Krupa... Stručni komentator Romeo Mitrović, evo plačem gumene medvjediće.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Majkl je pravi navijač, vi koji mislite da je loš marketing ste neprijatelji kluba.
Joj što ne volim kad igramo zadnju utakmicu kola
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa gore. Sav pritisak kola i rezultata i svega na tebi bude... Al' eto naši forsiraju nedjelja, pa nedjelja.hilmo je napisao/la:Joj što ne volim kad igramo zadnju utakmicu kola
Samo Saraj'vo.
Radnički ili Sarajevo?SiouxLukavac je napisao/la:Majkl je pravi navijač, vi koji mislite da je loš marketing ste neprijatelji kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
SarajevoHigh je napisao/la:Radnički ili Sarajevo?SiouxLukavac je napisao/la:Majkl je pravi navijač, vi koji mislite da je loš marketing ste neprijatelji kluba.
Apsolutno se slažem sa svim izrečenim. A ovo za razvoj ženskog fudbala, mogu samo ovo poručiti:Lakoste je napisao/la:Sve si u pravu. Kad vidis ko je direktorica marketinga sve ti bude jasno.PitarBordo je napisao/la:Brate ja se slomi, bukvalno... Al' evo danas ljudi ba ni ne znaju kad je tačno utakmica, znaju da ovaj vikend počinje, ali bukvalno ne znaju - ne zato jer se ne zanimaju, nego zato što ih "niko nije obavijestio"... Kod nas stotinjak plakata i event na FB najava za utakmicu... Žalosno je da bez obzira na rezultate kritična masa opada jer trenutna garnitura ne zna očigledno da izreklamira nešto što već ima ogromnu bazu navijača širom države.Lakoste je napisao/la:Slazem se da je los marketing, ali ako nista pokusajmo svi od sebe dovesti sto vise raje. **** ih, mi zivimo za Sarajevo.
ULAŽITE U FK SARAJEVO !!! Šta vam je više... Pokrenite nešto.. Svaka vam čast za trening centar, al brate nećemo se hvaliti narednih nekoliko godina samo sa tim. Sve mi monotono izgleda. Ništa da se pomjeri. Nikakav napredak ne vidim ove sezone, et možda samo što je Ćala malo vratio nade u ovaj klub, i NIŠTA VIŠE !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ubi mrtvilo iz kluba al ubiste i vi sa crnjakom i glupom pricom.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kad smo mi nekog zadnji put pobjedili 3:0 ili 4:0, al da je glat bilo, bez ikakve patnje?
1946~
Najgore je bilo kad smo sa Slavijom igrali. Kod 2:1 me zovu jarani Manijaci, već slave prvo mjesto, slave titulu... pala mi je stijena sa srca kad uđe ona Miloševa frljoka.PitarBordo je napisao/la:Ništa gore. Sav pritisak kola i rezultata i svega na tebi bude... Al' eto naši forsiraju nedjelja, pa nedjelja.hilmo je napisao/la:Joj što ne volim kad igramo zadnju utakmicu kola
@ThrillerHz Čelika na Koševu ove sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Kad smo mi nekog zadnji put pobjedili 3:0 ili 4:0, al da je glat bilo, bez ikakve patnje?
Čelik jesenas na Hasetu, nije zadugo rahatnije tekme bilo.
Samo Saraj'vo.
@PitarBordo, avatar
Strasan!
- PitarBordo
- Kontakt:
Hvala, sama sam gazala.Memara je napisao/la:@PitarBordo, avatar![]()
![]()
Strasan!
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.