BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Odličan transfer. Dahoud se savršeno uklapa u naš sistem i sigurno će biti veliko pojačanje.
Ova politika dovođenja igrača ispod tržišne cijene je za svaku pohvalu. Istina je da smo Dahouda i Topraka tražili i prošlo ljeto, ali ih klubovi nisu pustili iako su bili svjesni opasnosti takvih odluka. Mi smo iskusili slične situacije.
Još samo da se počnemo rješavati naših igrača koje bespotrebno držimo u kadru. Park, Sahin, Rode, možda čak Kagawa, Ginter, Mor i opet bi kadar bio prilično širok.
Ova politika dovođenja igrača ispod tržišne cijene je za svaku pohvalu. Istina je da smo Dahouda i Topraka tražili i prošlo ljeto, ali ih klubovi nisu pustili iako su bili svjesni opasnosti takvih odluka. Mi smo iskusili slične situacije.
Još samo da se počnemo rješavati naših igrača koje bespotrebno držimo u kadru. Park, Sahin, Rode, možda čak Kagawa, Ginter, Mor i opet bi kadar bio prilično širok.
Viska ima definitivno...Gintera bi prvog prodao dok jos vrijedi neki dinar.Mor definitivno ne spada u tu grupu a Kagawa je sasvim ok opcija s klupe.
Inace,Watzke i Zorc opet rade odlican posao...Toprak i Dahoud za mirno ljeto,gospodski
Weigl nece nigdje a sve mi se vise cini da ce i Obama ostati.
Inace,Watzke i Zorc opet rade odlican posao...Toprak i Dahoud za mirno ljeto,gospodski
Weigl nece nigdje a sve mi se vise cini da ce i Obama ostati.
- Desperado09
- Kontakt:
Kagawa ulazi u zadnju godinu ugovora. Teško da će produžiti. Sad ili nikad. Jedino bih ga ostavio ako se Gotze ne oporavi. Mor vjerojatno na posudbu. Teško da će dobiti veću minutažu pored Reusa, Dembe, Pulišića i Schurrlea.
Što se tiče Aube, zbog kupnje kuće i upisivanja dijeteta u školu u Dortmundu od ljeta, odlazak je na 0% po mojoj procjeni.
Što se tiče Aube, zbog kupnje kuće i upisivanja dijeteta u školu u Dortmundu od ljeta, odlazak je na 0% po mojoj procjeni.
Koji ono vaš izjavi danas da je moguće gledati nekog Schalkera u dresu BvB u naredno vrijeme?
Kehrer
Meyer 
Kehrer
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Falili su se neki dan da imaju dobru akademiju, logicno je onda da ta akademija proizvodi igrace za ove vece kluboveBesic je napisao/la:Koji ono vaš izjavi danas da je moguće gledati nekog Schalkera u dresu BvB u naredno vrijeme?
KehrerMeyer
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
KayserSose
- Kontakt:
Koji će nam k kontaminirana Štrumpfetten-Jugend.Besic je napisao/la:Koji ono vaš izjavi danas da je moguće gledati nekog Schalkera u dresu BvB u naredno vrijeme?
KehrerMeyer
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
Šteta što već nije dva razlike. Odlično kontrolišemo igru. Kagawa veoma dobar.
Gre'ota, moglo se i do 3 boda.. Ali takvi su derbiji, na kraju je bila borba i za bod, pa nema potrebe za nekim posebnim zalom.
Kagawa pokazao da jos nije za baciti, a Castro me iskreno razocarao, ostali po mom misljenju na nivou.
Kagawa pokazao da jos nije za baciti, a Castro me iskreno razocarao, ostali po mom misljenju na nivou.
- Desperado09
- Kontakt:
Primamo gol dok je Schmele bio van terena. Jesmo baksuzi. Tekma se mogla ranije riješiti da su Auba i Dembele bili prisebniji.
Dembele previše grešaka pravio. Svaka druga lopta protivniku u noge. Vidi se da je klasa iznad svih na terenu, ali danas igrao neozbiljno.
Dembele previše grešaka pravio. Svaka druga lopta protivniku u noge. Vidi se da je klasa iznad svih na terenu, ali danas igrao neozbiljno.
E jest mi drago sto im ne dade penal na kraju...sad mogu da rade ono sto najbolje znaju-> kme,kme
bod s kojim se moze zivjeti...
bod s kojim se moze zivjeti...
- Desperado09
- Kontakt:
Jedva da su zaslužili i bod. Bili su izdominirani cijelu tekmu. Nek' budu presretni što su izvukli i ovaj rezultat. Daš im prst, a oni bi i cijelu šaku.
Izdominirani
Jedini vaš igrač koji je nešto pokazao ja Dembele ali i on je često bespotrebno driblao.
Ah da, bio je i Sokratis dobar. Posebno onaj zahvat Burgijeve noge. Je li ono bukvalno bio neki grčki stil?
Jedini vaš igrač koji je nešto pokazao ja Dembele ali i on je često bespotrebno driblao.
Ah da, bio je i Sokratis dobar. Posebno onaj zahvat Burgijeve noge. Je li ono bukvalno bio neki grčki stil?
- Desperado09
- Kontakt:
Do zadnjih 10 -15 minuta niste ljudski prešli na našu polovicu, a kamoli šta vrijedno spomena odigrali.
Gol ste dali dok smo mi imali igrača manje. Da smo bili kompletni ne bi ni njega dali.
Gol ste dali dok smo mi imali igrača manje. Da smo bili kompletni ne bi ni njega dali.
-
KayserSose
- Kontakt:
Štrumpfette opet kmeče o suđenju. Dakle, sve po starom. Transfermarktovsko-sudačka urota. A i onaj Daily Mail mi je sumnjiv. Šta oni imaju objavljivati liste bez igrača Schalkea. 
Bogda falila da opet popušimo foru u završnici meča, isti problem već predugo traje i stvarno je već davno bilo krajnje vrijeme da se ozbiljno poradi na tome kao glavnom prioritetu...
-
KayserSose
- Kontakt:
Kažu ne može Kagawa. 
- Desperado09
- Kontakt:
Kagawa drugu utakmicu zaredom naš najbolje ocijenjen igrač.
Da se prisjetimo kako je prije 3 godine nekad u ova doba Marco zamalo sam izbacio Real Madrid.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Desperado09
- Kontakt:
Piszczek produžio do 2019. Igra možda i ponajbolju sezonu u BVBu i svakako je zaslužio produženje.
Baš me zanima kakav će sastav izaći protiv Bauerna obzirom da kroz 3 dana igramo LP.
Baš me zanima kakav će sastav izaći protiv Bauerna obzirom da kroz 3 dana igramo LP.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zavrsit ce se medju prva 4 sigurno, na iskustvo cemo navuci 2. ili 3. poziciju da bez kvalifikacija idemo u LP, tako da bih ja malo izmijesao sastav. Samo da se ne zijani sa puno razlike (2-0 je ok), pobjeda nista ne znaci.Desperado09 je napisao/la:Piszczek produžio do 2019. Igra možda i ponajbolju sezonu u BVBu i svakako je zaslužio produženje.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.