FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2017, 21:17

ThrillerHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Da je vezati dvije pobjede drukcije bilo bi sve :pray:
Vezasmo 10 i opet nista drukcije nije bilo...
A drugacije bi bilo j.ebiga,dobijemo te pozeljne dvije ,iduce kolo je dole medjusobni u Mostaru nek bude nula i et nas na prvom mjestu.Dosli bi do izvora.ako nista :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 apr 2017, 21:17

ThrillerHz je napisao/la: Jes to lijepo, ali treba se potruditi da ovaj materijal iskace iz pastete. Gdje god da kliknes ili se okrenes, da ti nesto od ovog bude pred ocima.
Znam druze ali na osnovu cega? Atmosfera je losa u i oko kluba od marta prosle godine.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 apr 2017, 21:26

Memara je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la: Jes to lijepo, ali treba se potruditi da ovaj materijal iskace iz pastete. Gdje god da kliknes ili se okrenes, da ti nesto od ovog bude pred ocima.
Znam druze ali na osnovu cega? Atmosfera je losa u i oko kluba od marta prosle godine.
Neke promjene se pod hitno moraju napraviti, ovako dalje ne smije. Bice samo gore nazalost... Das fejsbuku 30$ i ovaj klip ce da iskace ljudima, platis ss.ba i klixu da se vrti sa strana reklama. Marketing je danas laksi nego ikad.

miky_hz je napisao/la:
A drugacije bi bilo j.ebiga,dobijemo te pozeljne dvije ,iduce kolo je dole medjusobni u Mostaru nek bude nula i et nas na prvom mjestu.Dosli bi do izvora.ako nista :pray:
Mi ako Slobodu dole dobijemo, bit ce dovoljno da se raja pocne vracati na tribine. Sloboda nas i zacepi, oni nas moraju i odcepit...
1946~

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 apr 2017, 21:33

slika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 apr 2017, 21:35

uNbx je napisao/la:@mikimaus
Nije da ih nismo imali.
zlo87 je napisao/la:@uNbx ma mi smo u Tuzli primili golove u najgorem periodu, da smo otišli na poluvrijeme sa 0:0 bila bi druga priča
Yebiga, da su babi muda. Jedna od najvećih mana ove ekipe je što im malo fali da im se uruši čitav sistem. Umjesto da zapnu još više, oni krahiraju. To se dešava kad ti samo dva igrača na terenu imaju pobjednički mentalitet
ja mislim da su se digli psihicki na poluvremenu, ali odmah glup gol primise na pocetku drugog i tu je kraj price bio, plus i umor igraca, jer nemamo siroku klupu, al helem nejse. Sutra dobit Radnik, osigurat Europu, primarni cilj ove sezone.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 apr 2017, 21:36

Mene najviše raduje što je noćna tekma, mada imam traume poslije Borca.:lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

High

Post Postao/la High » 01 apr 2017, 21:39

uNbx je napisao/la:Mene najviše raduje što je noćna tekma, mada imam traume poslije Borca.:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 apr 2017, 21:39

uNbx je napisao/la:Mene najviše raduje što je noćna tekma, mada imam traume poslije Borca.:lol:
bila i je i sloboda onda kad su nas pošteno spustili u drugoj utakmici, mislim da nas je tad ješić vodio

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 apr 2017, 21:43

High je napisao/la:
Ovu ću pamtit po tome što je mali pored mene krenuo puknut dvojni C nogom, al se zayeb'o i odvalio je po punom soku. :rol: Tako da sam se vratio kući isprskan od malog, i izuriniran od naših športskih rivala.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 apr 2017, 21:44

MortemHz je napisao/la:Marko Mihojević, Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović - kartoni
Samir Radovac - povrijeđen
Pavlovic, Bekic, Novakovic, Balic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Bekic

Vjerovatno ovako
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 apr 2017, 21:44

slika

:lol:
Samo Saraj'vo.

boxbosna
Kontakt:

Post Postao/la boxbosna » 01 apr 2017, 21:47

Postoji li vec tacan raspored kada igramo do kraja (treba tacan datum, bez dileme subota/nedjelja)? Za pocetak dobra bi bila i informacija kada igramo naredne hefte sa laznim? Treba do kraja igrati jako, dosta negativne - do zadnjeg dana zivota mog!

Orangina85
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 01 apr 2017, 21:55

Evander je napisao/la: U hebeni Gradacac ode 2000 ljudi.Prva utakmica protiv Borca kuci, srijeda kup, 7000, kiks. Druga utakmica protiv Borca par dana iza, 8000 opet kiks. Odemo u goste, kiks. Raja se razocara. Tek su se vratili onih zadnjih par kola i to je diglo prosjek.
Da su odigrali dobro tu polusezonu, bilo bi na svakoj tekmi 10 000.
Vi zaboravljate kako smo i to proljece katastrofalno igrali. Predobra je posjeta, kako je ostalo stanje.
Sjetite se Slobode i kupa prosle godine. To je kap koja je raji prelila casu.

Da ne pricam kako su nam bezobrazno nabijali cijene karata.
Nisi shvatio sta hocu reci, nisam ja nezadovoljan posjetom s obzirom kakva nam je sezona bila.

Htio sam reci da cesto znamo lupati nerealne neke cifre, poput ove da smo imali prosjek 15-20 milja zadnjih 5-6 tekmi. Realnost jeste da je maksimum prosjek koji mi mozemo postici u sezoni nekih 10 milja. I to da imamo savrsenu sezonu sa nekom dominacijom. Cak i tada u slucaju dvije lose odigrane kuci smanjila bi se posjeta.

Jednostavno je mentalitet drustva takav da se bilo kakva pozitiva svede samo na neki bljesak. Evo primjera veceras, napunise stadion jer je od utakmice napravljen "event" pa je dosao i neko koga boli neka stvar za njima. U narednim tekmama ce poceti znatno opadati prosjek a da ne kazem slijedece sezone, i da osvoje titulu, istok ce im imati posjetu kao nas sad. Sve ce varirati od trenutne forme i protivnika.

Cisto da naglasim da ovo ne amnestira nas klub da se bavi svojim poslom kako bi trebalo. Da vrednuje sve koji redovno dolaze na kosevo. Da se domacinski ponasa prema nama koji smo svaku tekmu tu. Uvijek sam imao osjecaj nekog macehinskog odnosa kluba prema navijacima koji dolaze na kosevo od samog ulaza i jedne kapije do prljavih stolica, zakljucanog wc-a. Nekad nemogucnosti da se kupi karta za zapad u kucici kod parkinga na istoku i td. Sjetih se sad i idiotske ideje VIP parkinga iznad zapada. Svi ovi problemi su itekako rjesive prirode i potrebno je da se neko bavi tim i cijeni svakoga ko plati kartu da bi uglavnom gledao neku patnju na terenu. E ove stvari meni najvise smetaju jer je nekad sport jednostavno sport pa te nece rezultat a ovo ostalo je samo pitanje sposobnosti za organizaciju i odgovornost prema posjetiocima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 apr 2017, 22:02

Ma da oni igraju kako treba, da imas sta vidjeti, halalio bih i prljave stolice i to sto nemam gdje auto ostaviti, sto se guran na ulazu po deset minuta i kad nema 2000 ljudi na stadionu i sto se moram troslojno obuci i sto moram kisobran nositi i sve.
Bruku onih koji su prije gotovo svaku utakmicu isli na Kosevo, prestali su. Gadi im se sve. Nas je nekad znalo na utakmicu otici po sedam osam, sad se svelo na nas dvoicu, troicu. Kad pomenes nekom utakmicu, da se ode, samo ti se nasmije.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 01 apr 2017, 22:08

franklampard8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Marko Mihojević, Perica Ivetić, Mersudin Ahmetović - kartoni
Samir Radovac - povrijeđen
Pavlovic, Bekic, Novakovic, Balic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Crnkic, Duljevic, Hebibovic, Bekic

Vjerovatno ovako
Said je u prvoj sutra , napadac je Dulja
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 apr 2017, 22:10

Samo se Dulji ugada, oj Pape dodi da vidis kakvi sve debili imaju protekciju! Izvadi kurcinu i sjedi Harisu Duljevicu, **** nas kao da smo neki selo koje igra prvu tekmu u logi! Sad bi ja zemlju jeo!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 01 apr 2017, 22:11

Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 01 apr 2017, 22:13

pasica je napisao/la:Ko je "smislio" ovu "torpedo" foru, da Bog da mu na kucu torpedo udario. Kakvi idioti rade u ovom klubu Boze sacuvaj!
Jesi vidio cijene. :rol:

High

Post Postao/la High » 01 apr 2017, 22:14

Još je više crveno nego što je bordo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 apr 2017, 22:18

Ma zbiti redove maksimalno, dati podrsku ekipi i izgurati ovo do kraja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.