FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2017, 10:16

Cinjenica je da su losi bili sinoc. Mozda je pogresno sto sam napisao da treba zamijeniti i jednog i drugog. Sto kaze kolega iznad spori su i onda ispadnu bas. Imali su sjajnih partija,ali imali su i krupnih gresaka koje su nas mogle kostati. Primjer protiv Mladosti gdje su stvorili 100% sansu jer su se spetljali.
Nadat cu se da im je jucer bio los dan i da se onakve greske nece ponoviti vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 10:21

Ja kada sam pisao da je Kerla ograničen ko' balkon i da nikad nije bio klasa, ali nikad, vi ste ga na pijedestal stavljali.

Kad sam pisao da je Osmanković pod moranje i da su ovi što igraju u pet deka sa njim, 95% forumaša se smijalo, osporavajuči momka neopravdano.

Sada, imamo to što imamo. Nekada će briljirati a nekada poklanjati šanse protivniku i što prije to shvatite bit će vam lakše.

Edit. Ista situacija je sa Žerom, morao je biti prva zamjena za Zebu, da ga se lagano uvodi u igru, daje šansa. Ubijeđen sam da bi imao više želje, motiva, požrtvovnosti na terenu od npr Uglješe koji juče nakon 7 minuta na škrge diše. A nije ni bolji igrač, čak naprotiv.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 10:26

Neandertalac je napisao/la:Ja kada sam pisao da je Kerla ograničen ko' balkon i da nikad nije bio klasa, ali nikad, vi ste ga na pijedestal stavljali.

Kad sam pisao da je Osmanković pod moranje i da su ovi što igraju u pet deka sa njim, 95% forumaša se smijalo, osporavajuči momka neopravdano.

Sada, imamo to što imamo. Nekada će briljirati a nekada poklanjati šanse protivniku i što prije to shvatite bit će vam lakše.

Edit. Ista situacija je sa Žerom, morao je biti prva zamjena za Zebu, da ga se lagano uvodi u igru, daje šansa. Ubijeđen sam da bi imao više želje, motiva, požrtvovnosti na terenu od npr Uglješe koji juče nakon 7 minuta na škrge diše. A nije ni bolji igrač, čak naprotiv.
Bio je najbolji stoper u amarovo vrijeme, a sad se osjeti da nije proso pripreme sa nama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 10:28

Nikad!
Eto pogledaj koliko je utakmica odigrao pa se javi, većinom zamjena. Zadnji put kada je otišao skrivio pet golova direktno.

Znam vrlo dobro šta pričam i koji su mu dometi. Solidan igrač, ništa više.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 10:30

Kerla je odlican u skoku, ali na zemlji je kritican.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 10:32

Virtu4l je napisao/la:Kerla je odlican u skoku, ali na zemlji je kritican.
Zna to Vlado vrlo dobro, vjerujem da si ti primijetio kako su ga puštali cijelo vrijeme da organizuje napade a Bogićevića markirali. Čak ih je Slavko u jednom trenutku zamijenio, sredinom prvog, pokušao nešto uraditi.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 10:33

Neandertalac je napisao/la:Nikad!
Eto pogledaj koliko je utakmica odigrao pa se javi, većinom zamjena. Zadnji put kada je otišao skrivio pet golova direktno.

Ja ga se sjecam kao odlicnog bgm a ja sam nesto kao amazon uvijek u pravu :lol:

Inace nesto kontam bas smo ko Bayern i Juventus za ovu ligu, i oni vazda sviju karaju pa ostali poslije kmece na sudjenje :opaopa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 10:40

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nikad!

Ja ga se sjecam kao odlicnog bgm a ja sam nesto kao amazon uvijek u pravu :lol:

Inace nesto kontam bas smo ko Bayern i Juventus za ovu ligu, i oni vazda sviju karaju pa ostali poslije kmece na sudjenje :opaopa:
Kažem ti provjeri. Kod Amara bio stroga rezerva a jedina sezona gdje se naigrao je kod Đurbuzovića. Imao takvih kikseva da sam se puco štocevima u glavu šta je radio.

UPRAVA NAPOLJE!

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 02 apr 2017, 10:47

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja kada sam pisao da je Kerla ograničen ko' balkon i da nikad nije bio klasa, ali nikad, vi ste ga na pijedestal stavljali.

Bio je najbolji stoper u amarovo vrijeme, a sad se osjeti da nije proso pripreme sa nama[/quote

Đepeto bio najbolji da nisi nesto pomijesao.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 02 apr 2017, 10:51

Neandertalac je napisao/la:
samirr je napisao/la:
irfo je napisao/la:imal moderacije vise??? kolko se dopusta ovome padobrancu da pise po nasoj temi?????
Ja sam moderacija u cemu je problem ? Sam cu sebe da banujem kad to budem htio.
He he, navuko te Neo k'o studenticu iz Kalesije :lol:
Sta se ti uvlacis u guzicu, ako je moderator nije njegov forum neka postuje pravia i nek ide na forum Slobode i kmeci.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 02 apr 2017, 10:56

Udjem da pročitam temu i vidim sranje, dopušteno onom majmunu da piše, svaki drugi post njegov [emoji107] ne pamtim kad sam prijavio post ali njegove sam morao, a nevjerojatno da nikoga nije bilo od moderatora da to odma spriječi [emoji107]

Sto se tiče jučerašnjeg dana FANTASTIČNO!!!!!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 02 apr 2017, 11:00

Imal gdje snimak tekme ?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 apr 2017, 11:07

scootzzZzTM87 je napisao/la:Imal gdje snimak tekme ?
Šta če ti snimak, sada bi nekad oni momci 1921tv trebali izbaciti svoj uradak. Nadam se 20 minuta, kafića i lagano :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 02 apr 2017, 11:11

Neandertalac je napisao/la:
scootzzZzTM87 je napisao/la:Imal gdje snimak tekme ?
Šta če ti snimak, sada bi nekad oni momci 1921tv trebali izbaciti svoj uradak. Nadam se 20 minuta, kafića i lagano :kafa:
Pa da pregledam kako je silovanje preko tv-a bilo :ljepota:
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 11:32

Čeka se izvještaj 1921.tv k'o nekad Esmeralda
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 11:50

Virtu4l je napisao/la:Čeka se izvještaj 1921.tv k'o nekad Esmeralda
refresham youtube svako malo
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 02 apr 2017, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 apr 2017, 11:52

Ja samo cekam onu obavjest da su objavili novi video pa da mi se odmah raspolozenje popravi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 02 apr 2017, 12:02

jucer gledam punu grbavicu,i nesto mi prolazi kroz glavu ,kad bi ovako svaka tekma bila,ma ne mora kao jucer ali bar nekih 8-10000 navijaca,nijedna ekipa se nebi dobro provela u Dolini,a uprava bi znala gdje uloziti zaradjeni novac.i Jutros se budim i citam 80000 maraka zarada kluba i oni kazu idemo uloziti u zavrsne radove tribine,svaka cast upravo.I samo jedna zamjerka na Grbavici jeste razglas,mora to biti malo bolje ozvucenje,da se na sve tribine cuje....znam da to nije lahko,ali uzmite strucnjaka za to polje i nek kaze kako to treba da se odradi da i taj segment bude vrh.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2017, 12:03

Zrinjski nam je najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva.

Poraz nas baca poprilično unazad i prosuli bi sve što smo do sad uradili. Remi nam donosi mir pred naredno kolo kada Zrinjski gostuje Sarajevu, a mi igramo kući sa Krupom i tu bi dosta toga moglo biti jasnije. Pobjeda nam donosi sve.

Vidjećemo šta će Slavko odlučiti, ovoga puta je na njemu najveća odgovornost. Zrinjski je isto tako pod ogromnim pritiskom, savršeno su svjesni koliko je i za njih bitna utakmica u srijedu. Nadam se da nećemo srljati i da ćemo odigrati pametnu utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2017, 12:05

Ali stvarno ovo od lendrica nije fino, izivljava se covjek nad najnetrofejnijim sportskim kolektivom na svijetu, stvarno je bezobrazan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.