Svakako pozdravljam ovaj potez, a predsjednici kao da mi čitaju misli.
Još otkupiti Comana, koji je opet danas odigrao odličnu utakmicu, pokazao da je povreda bila trenutak slabosti, on treba da ostane kod nas, mislim da isto razmišljaju i predsjednici.
I prelazni rok možemo zaključiti i prije nego što je počeo, fantastičan posao odličnih pametnih transfera.
Što se tiče današnje utakmice Levatu servirali na tacni, on obavljao lagan posao.
Kakav potez Tijaga za prvi gol, šta je ono
Suma sumarum, vidjeli smo 6 komada + 3 puta aluminijum(2xMiler, 1xTijago) + 2x nesviran penal-ruka u 16 Augsburga, malo li je za 90 min.
Pikanterija je svakao 6i gol i Miler. Janker ga neoprezno zahvatio, a on kao na terminu veli neću igrati, ovi se krše i ode van utakmice, skoro pa u svlačionicu. Ipak se odljutio i odlučio vratiti 5 minuta kasnije.
Nastavlja Leva sa dobrom formom, 3 gola plus 2 asista, kako stvari stoje možemo biti zadovoljni s njim i ne tražiti novog napadača.
I kimih je dobro odigrao, Riberi bio dosta u sredini i davao vrlo odmjerene ključne pasove. I Boa je podsjetio na svoje savršene duge lopte, danas je izgledao dosta uštimano, najbolje ove sezone, nema zime za nas.
Ulrih suvereno zamijenio Noju, drago mi je bilo i njega vidjeti na terenu jer se radi o dobro kvalitetnom golmanu koji je u dvije godine čak i pored Noje zaslužio više od dvije utakmice. Vjerovatno je pri svom potpisu i računao na nešto takvo, nekih desetak utakmica u sezoni, ali ništa od toga.
Ali se radujem što nam Brandt dolazi.