Zivio brato. Pozdrav za Zenicu i da se iscupate. Ovo gdje mi igramo najvecem dusmanu nebi pozelio. Cevljanska korida. Gledaj ovo grob te yebotareizo je napisao/la:svaka cast mostarci pozz iz ZE

Zivio brato. Pozdrav za Zenicu i da se iscupate. Ovo gdje mi igramo najvecem dusmanu nebi pozelio. Cevljanska korida. Gledaj ovo grob te yebotareizo je napisao/la:svaka cast mostarci pozz iz ZE

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zivio brato. Pozdrav za Zenicu i da se iscupate. Ovo gdje mi igramo najvecem dusmanu nebi pozelio. Cevljanska korida. Gledaj ovo grob te yebotareizo je napisao/la:svaka cast mostarci pozz iz ZE
![]()
![]()
boze sacuvaj oni nasi ne znaju ni na bilinom igrat a kamoli ovdjeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zivio brato. Pozdrav za Zenicu i da se iscupate. Ovo gdje mi igramo najvecem dusmanu nebi pozelio. Cevljanska korida. Gledaj ovo grob te yebotareizo je napisao/la:svaka cast mostarci pozz iz ZE
![]()
![]()
Brato mi smo tri stadiona izgradili. I nisu to gradski to su Velezovi stadioni jer su izgradjeni za potrebe Veleza i radnim akcijama u kojima su ucestvovali navijaci Veleza. Gradska je samo zemlja ali nebitno. Eto vam ta oranica nek vam krave pasu sada a mi cemo gradit treci stadion. Sta ces neko gradi stadion a neko nema ni za kosilice. Jeste sirotinja. I brisi s teme koga boli **** za vas kad sam postavio sliku nisam ismijavao Radnicki nego citavu ligu. Postavio bi i iz Bihaca ali nemam slika. Haj šibeBrigada89 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zivio brato. Pozdrav za Zenicu i da se iscupate. Ovo gdje mi igramo najvecem dusmanu nebi pozelio. Cevljanska korida. Gledaj ovo grob te yebotareizo je napisao/la:svaka cast mostarci pozz iz ZE
![]()
![]()
Al od pocetka svoj stadion imamo i ponosno njegovo ime,za razliku od nekih koji malo budu na gradskom malo ovamo![]()
![]()
![]()
poz rodjeni,sretno u nastavku,izgurajte do kraja,izdrzite.. a mi idemo lagano u trecu ligu.. **** ga

Tek se iz ove perspektive vidi velicina parkinga. Kanali su iskopani da se ogradi. Bit ce rampa i naplata gdje ce svaka marka ici u kasu kluba. Sve isplanirano na dug period. El prezidenteadoom je napisao/la:Danas se malo vozam bajkom po okolnim brdima i uslikam ovu divnu fotku naseg kompleska, i parking je ogroman (Y)
Jeste drug, pravi se pješačka zona, tj trotoar pokraj M17 ali razdaljina ostaje ista.Meni nije smetalo kad sam sa 16, 17 godina nekoliko puta išao pješke, mada za stariju raju je podaleko.Iz centra ima 5-6 kilometara minimalno.Što se posjete tiče raja najviše iz Mostarske kotline, ali ima raje naravno iz Stoca, Čapljine, Jablanice, Konjica, Sarajeva, dedo iz Zenice koji ni jednu utakmicu ne propušta,.....gruezi je napisao/la:To zemljiste iza tribine je privatno ili pripada opstini? Ima li kakav plan da se tu napravi jos terena za treniranje....sta je sa onim stadionom koji je planiran na reg planu za sjeverni logor? Kome ce to pripadati...cuo sam da je u planu pravljenje pjesacke zone od centra do vrapcica...da li ce to smanjiti daljinu stadiona od centra ili? Obzirom da vam je posjeta bolja nego kod vecine premijerligasa interesuje me da li je interesovanje za velez vece u gradu ili okolnim mjestima tipa vrapcici zeljusa blagaj itd...

Igrali ste u Bihacu ? Mislis BanoviceBabatunde je napisao/la:Lijep ambijent u subotu bio, nervoza ko nikad ali dobismo nekako, zasluženo. Rudar jaka ekipa, možda i bolja od Travnika.
![]()
![]()
![]()
UVIJEK SMO TU BORIMO SE MI ZA VELEŽA I ZA RED ARMY! 36 GODINA STOJIMO NA CRTI, 36 GODINA VJERNOSTI I ODANOSTI KLUBU, IDEMO JOŠ BOLJE I JAČE!!!
PO BODOVE U BIHAĆ, MASOVNOOO!!!
Dobro siHeraklitMracni je napisao/la:Igrali ste u Bihacu ? Mislis BanoviceBabatunde je napisao/la:Lijep ambijent u subotu bio, nervoza ko nikad ali dobismo nekako, zasluženo. Rudar jaka ekipa, možda i bolja od Travnika.
![]()
![]()
![]()
UVIJEK SMO TU BORIMO SE MI ZA VELEŽA I ZA RED ARMY! 36 GODINA STOJIMO NA CRTI, 36 GODINA VJERNOSTI I ODANOSTI KLUBU, IDEMO JOŠ BOLJE I JAČE!!!
PO BODOVE U BIHAĆ, MASOVNOOO!!!

Jest brate vidis da svi pisemo Velez glavni krivac , ha u pm i ti i velez vise , eto svaki dan mislim na vas klub i ne znamo sta cemo od muke , koliko dizes velez u nebesa ogadi mi klub totalke , ha sto nisam ljubitelj vasih navijaca sad mi i klub ogadi , balavac u tijelu covjeka srednjih godina...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:http://usn.ba/izdvojeno/biscani-pozivaj ... -foto.html
Opet Velez kriv sto njihova pivara nece da im bude sponzor i da radi pivu s njihovim logom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.