FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Hordas19xx
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako Rustem bude u prvi 11 danas ljudo ja cu da se roknem...
anyway prognoza je 2-1 za nas. Hebibovic, Crnkic.
anyway prognoza je 2-1 za nas. Hebibovic, Crnkic.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Duguje li nam radnik kakvih bodova, da se ne sikiram previse?
Danas Radnik mora pasti, konkurencija juce pobijedila pa ih miramo ispratiti 
Ajax se javio za Hadžića
gledali ga u oktobru...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:Ajax se javio za Hadžića
Svima valja, samo nama u prvom timu ne, hahah komedija
Razumijem da u nas igraju strvine u odbrani, ali ako je mali talenat, neka ih mozgom pobjeđuje
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja skidam kapu momcima sa straneledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
ali mi iz Sarajeva smo se ohladili jbg takvi smo
danas ako bude 5-6k ok ali ako u srijedu dobijemo onda ce biti euforije 20-ak ljudi koje ja znam bi opet otisli 100%
danas aBd 2-0/3-1
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ok, lazem. Ti si bio sa mnom danas pa si se sam uvjerio da lazemledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
- Orangina85
- Kontakt:
Imas pppasica je napisao/la:Ko ja vlasnik Garmonda?Orangina85 je napisao/la:
Ili ti namjerno lazes ili tebe neko laze. Ovo provjereno znam da nije istina.
Inace se vidi neka promjena u marketingu i ovim tekstilom u zadnje vrijeme, svidjaju mi se ideje. Pretpostavljam da je napokon dato nekome da dizajnira kako treba.
I da Torpedo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brate, ti ćeš i u dženetu/raju naći nešto loše, pa kako tako? Jesi li ti ikad u životu zadovoljan, ali ikad?Evander je napisao/la:Ok, lazem. Ti si bio sa mnom danas pa si se sam uvjerio da lazemledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
Hvala druzeFrancescoTotti je napisao/la:Bht ce ti prenosit.Carlo je napisao/la:Raja, ko ce prenositi i hoce li biti kakvog streama za nas koji nismo u mogucnosti otici na tekmu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma nabijem ja te, što žive od euforije!!!!!!! Ni ja nisam zadovoljan, ali brate moj GRB je GRB!Bordomen je napisao/la:Ja skidam kapu momcima sa straneledesma je napisao/la:Lažeš. Mene prijatelji iz drugih gradova zovu, koji su stigli u ŠeherEvander je napisao/la:Pokusao danas nagovoriti bilo koga da ide na tekmu, ma nema sanse.
ali mi iz Sarajeva smo se ohladili jbg takvi smo
danas ako bude 5-6k ok ali ako u srijedu dobijemo onda ce biti euforije 20-ak ljudi koje ja znam bi opet otisli 100%
danas aBd 2-0/3-1
- PitarBordo
- Kontakt:
Travnjak haman nije bolji bio od Lecha. Pozić sa prljave tribine zapad. 
Samo Saraj'vo.
- escobarpablo
- Kontakt:
Pavlović, Hodžić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Hebibović, Balić, Al. Bekić i Am. Bekić.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Idemo po pobjedu
Ko je na klupi?
Ko je na klupi?
- ElCartel11
- Kontakt:
Po pobjedu! Mogli bi fino profitirati iz ovoga kola ako bi pobjedili, jer bi nam se dosta igraca ocistilo kartona, pred kljucne utakmice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, prisonbreak i 70 gostiju.