ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nije Fedex ni blizu onog nivoa kao protiv Kyrgiosa. Vidjet cemo drugi set sada. Imam osjecaj kao da je odigrao preko qurca ovaj set. Dosta su grijesili obojica.
27.10.2020
kako ce biti blizu frajer igra preumoran i kao takav Rafa nema 20 % sanse za pobjedu pored njega....Rafa jos babuku mozda moze samo na sljaci dobiti ....na ostalim podlogama od 100 meceva babuka ce dobiti 99 garantujem !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ide Babuka i 2.set. Kakav Nadal taj je davno u fenjer zaprdio!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Haha, ma skontao sam poslije. Ali eto pise se opet da je los, da nije kako treba.darker10 je napisao/la: ma **** bodija zato sto je rekao da je roger razmontirao rafu u iw samo zato sto je rafa bio katastrofalan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad god igraju Rafa i Roger, šanse su podjednake.Uz poneki izuzetak.Da nije tako ne bi niti jedan od njih bio to što jeste, a niti bi Rafa mogao dobiti toliko mečeva protiv njega.delinjo je napisao/la:kako ce biti blizu frajer igra preumoran i kao takav Rafa nema 20 % sanse za pobjedu pored njega....Rafa jos babuku mozda moze samo na sljaci dobiti ....na ostalim podlogama od 100 meceva babuka ce dobiti 99 garantujem !
Zasad super meč, još uvijek to može otići na bilo koju stranu, nijanse su odlučile prvi set.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mijenja se to iz gamea u gamebvb je napisao/la:Haha, ma skontao sam poslije. Ali eto pise se opet da je los, da nije kako treba.darker10 je napisao/la: ma **** bodija zato sto je rekao da je roger razmontirao rafu u iw samo zato sto je rafa bio katastrofalan
Kako je popravio BH covjece, pa Nadal promijenio taktiku koja mu je godinama donosila dominaciju i sprijecila Federera da ima 25 GS. Sad gotovo da nema mane u igri. Jos da malo sad servis popravi i bit ce lagano do titule.
27.10.2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Generalno obojica ne igraju na nekom vrlo visokom nivou. Federer slabo servira, počeo fh da sluša i Nadal sve teže poene osvaja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma ja, FH popravljen i odmah bolji duplo.
Ajde babuka zavrsi ovo brzo da stignem na Barcu.
27.10.2020
Mogao bi Nadal da požuri malo kad servira.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sjajno servira Nadal ovaj turnir
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
joj babuke haha majstoree !!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uh buraz, ti znaci bas glory hunter, Federer i Barca.leorey je napisao/la:Ma ja, FH popravljen i odmah bolji duplo.
Dugo ja pratim i Barcu i Federera, ali mora se priznat da je privilegija uzivati u dominacijibvb je napisao/la:Uh buraz, ti znaci bas glory hunter, Federer i Barca.leorey je napisao/la:Ma ja, FH popravljen i odmah bolji duplo.
Ajde babuka zavrsi ovo brzo da stignem na Barcu.I ime ti je haman u skladu s tim, stavis G ispred, a oba E izbrises.
27.10.2020
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Velika steta sto sad ne iskoristi 2 break lopte, mirise mi ovo na 3 seta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Babuka koristi brejk lopte ko da je Karlovic ili jos gore F.Lopez! Al ide to na TB, on je tajbregdzija!
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.