Bolji je od hrvata, od amera nije.. U napadu je strašan u odbrani užasan.kobe24 je napisao/la:Babic bazen ne moze da pogodi, a i relativno losu odbranu igraju. Valjda im se to ne obije o glavu, jos Boatrighta nema do kraja sigurno. Nadam se da je i Mrsic konacno vidio da je Musa bolji od skoro svih vanjskih igraca Cedevite.
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- akisarajevo92
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Strašna partija, šta veliš Kobe24 idu trice ko podmazane, da nije radio šta na šutu individualno
Don't believe the hype.
Da on ista zna ne bi mu jedina taktika bila daj loptu combo divljaku i ako ga ide dobro je, ako ne poraz je zagarantovan. Realno da je kakav trener Cedevita bi ovakav Partizan zgazila 2-0 sa prosjecnom razlikom od 15-20 poena. Imaju najmanje duplo bolji igracki kadar al je Dzile isto tako bar duplo bolji trener od Veljka. Ne bi me cudilo da ih preokrene Partizan u drugom poluvremenu.
Zato sam i napisao od vecine, jer su Ameri realno kvalitetniji, mada mu oni uglavnom i nisu konkurencija za poziciju (Boatright igra samo PG, a Rashad PG i SG). Odbrana je takva jer on jednostavno fizicki ne moze da isprati igrace koje cuva, evo recimo Andric ga moze u zubima nositi. Dzanan jos ne smije da radi u teretani zbog ledja, jer je u godinama kada se kosti jos uvijek razvijaju. Poslije ce se to sigurno promijeniti.DANTES je napisao/la:Bolji je od hrvata, od amera nije.. U napadu je strašan u odbrani užasan.kobe24 je napisao/la:Babic bazen ne moze da pogodi, a i relativno losu odbranu igraju. Valjda im se to ne obije o glavu, jos Boatrighta nema do kraja sigurno. Nadam se da je i Mrsic konacno vidio da je Musa bolji od skoro svih vanjskih igraca Cedevite.
@legendo, siguran sam da individualno radi kao lud i na sutu, a i generalno puno trenira. Bas je u prvenstvu Hrvatske pokazao da je sut digao na jedan veci nivo i procenti za tri su puno bolji.
Jao kakav pad Arapovica...

Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 02 apr 2017, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
Uhh sta bi s Arapovicem jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Arapović će morat na operaciju, ali evo ga u dvorani sjedi...
boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
nazivaju ekipu Partizana losom (to je istina, al to nije profesionalno), Bircevica nazvase seljackim igracem, strasno
nazivaju ekipu Partizana losom (to je istina, al to nije profesionalno), Bircevica nazvase seljackim igracem, strasno
Arena HR ?Chinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Taj seljački igrač je bio najbolji u partizanu.. A opet kompleksi su čudo. Evo gledam neke šabanske poteze Babića i Tomasa. Matori konji, i onda neko nešto zamjera Musi, dječakuChinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Grehota je da mali Musa ne dobija sansu ubija klinac...
Sto se tice komentatora sta ce jadni zna se kako hrvati prolaze protiv srba u kosarci i reprezentativno i klubski, Partizan je stvarno los ove godine i trece mjesto je odlican rezultat... Maksimum!
Sto se tice finala CZV dobije Cedevitu 20-30 razlike u bilo koje doba...
Sto se tice komentatora sta ce jadni zna se kako hrvati prolaze protiv srba u kosarci i reprezentativno i klubski, Partizan je stvarno los ove godine i trece mjesto je odlican rezultat... Maksimum!
Sto se tice finala CZV dobije Cedevitu 20-30 razlike u bilo koje doba...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ma realno je Dzikic us*ao ovo s Partizanom na kraju. Covjek svaku drugu utakmicu mijenja sastave, pocetne petorke. Jednu utakmicu mozes odigrati 30+ min, biti jedan od najboljih u ekipi, da bi te narednih nekoliko utakmica hladno zakovao na klupu, pa ako dobijes koju minutu, dobro je. Kod Cedevite, sa 3x losijim trenerom, ekipa koja se mucila sa nekakvim Krkama, Sokolima i sl. se poprilicno uigrala, nekakvi savjeti od trenera im Bog zna i ne trebaju. Manje-vise ustaljene akcije, ja sam ih napamet naucio.
Sto se Muse tice, vec nekoliko tekmi unazad sam primijetio napredak u sutu, desna ruku i desni ulaz se pomalo ubacuju u napadacki arsenal (prvenstvene utakmice), tako da se moze s pravom reci da se popravlja. Losa odbrana je sigurno posljedica fizicke inferiornosti i to je nazalost tako...
Sto se Muse tice, vec nekoliko tekmi unazad sam primijetio napredak u sutu, desna ruku i desni ulaz se pomalo ubacuju u napadacki arsenal (prvenstvene utakmice), tako da se moze s pravom reci da se popravlja. Losa odbrana je sigurno posljedica fizicke inferiornosti i to je nazalost tako...
dal je Dzanan Musa, Danilo Gallinari u nastajanju
- alan_kardec
- Kontakt:
Bassha je napisao/la:Arena HR ?Chinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
čudi me. ovi sa hrvatske arene su uglavnom korektni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mrsicu, jbali ti dzoker i hladjenje mamu u pizdu
Na HR Areni su katastrofalni, definitivno. Još kad mi kaže da pokušavaju bit objektivni...alan_kardec je napisao/la:Bassha je napisao/la:Arena HR ?Chinaglia je napisao/la:boze dragi, gledam tekmu na nekom linku, nevjerovatno kakvi cobani komentarisu tekmu
čudi me. ovi sa hrvatske arene su uglavnom korektni.
Da, ovaj Mršić je pravi šupakChinaglia je napisao/la:Mrsicu, jbali ti dzoker i hladjenje mamu u pizdu
a ovi Hr komentatori sa Arene su teški papci, nacionalisti i malograđani. Kako su samo umišljeni
- alan_kardec
- Kontakt:
vedoz je napisao/la:Na HR Areni su katastrofalni, definitivno. Još kad mi kaže da pokušavaju bit objektivni...
ne pratim ih redovno jer arene nema na totalu, ali kad hoću da gledam Zvezdu i tražim link po netu, naletim povremeno na hr arenu i meni su se sa svojim komentarima učinili korektnim. Jes da mnogo izraženije pa čak i otvoreno navijaju za svoje klubove, u odnosu na ove sa srpske arene, ali meni lično ne smeta to.
sad se sjetih jedne situacije iz (pret)prošle sezone, igra Zvezda kod Mege, i ovaj hr komentator čitavo poluvrijeme smara kako je utakmica na ivici regularnosti jer je Radonjić konstantno u terenu, kako izlazi iz svog dozvoljenog prostora...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović