Amer Bekic..FrancescoTotti je napisao/la:Mene samo zanima ko profula loptu u jedinoj sansi koju smo imali u drugom poluvremenu?
Nisam vidio zbog jokera razmahao se frajer psovajuci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Boli nas briga, najorganizovaniji smo klub i nemamo dugova 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.

- PitarBordo
- Kontakt:
Vako smo i prošle sezone govorili i onda prozvani pljuvačima, kaže "samo crnite"... Onda došla ova sezona, čak i gora od prethodne i ista raja pokušavala da dopre do ostatka i opet dobivali samo etikete i uvrede... A evo, na kraju, po ko zna koji put ko god je realno gledao vidio je ovako nešto.
Ali smo zato najorganizovaniji klub u regiJonu i nemamo dugova [šatro]. Plus imamo trening centar i četri reda stolica uz teren!!!
Za ove što su me vrijeđali u PP neumoljivo jer "crnjačim" i "pljujem", evo uslikao sam vam sjever. Da ne bude posle Dino levat.

Ali smo zato najorganizovaniji klub u regiJonu i nemamo dugova [šatro]. Plus imamo trening centar i četri reda stolica uz teren!!!
Za ove što su me vrijeđali u PP neumoljivo jer "crnjačim" i "pljujem", evo uslikao sam vam sjever. Da ne bude posle Dino levat.

Samo Saraj'vo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Djesu nam ova bracaSiouxLukavac je napisao/la:Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Naravno..f0rest1946 je napisao/la:Amer Bekic..FrancescoTotti je napisao/la:Mene samo zanima ko profula loptu u jedinoj sansi koju smo imali u drugom poluvremenu?
Nisam vidio zbog jokera razmahao se frajer psovajuci
Nesto duzi komentar o svemu cu napisat pred spavanje, trenutno me glava razbija.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Skinite ban pravim pitarima ko Majk! Ubi ova realnost, pardon, negativa na temi! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1. Skontati kako dalje jer ovako, sa ovim vlasnikom i upravom vise ne ide.
2. Remont cijele ekipe
Ako ne rijesimo ovo, slijedeca sezona ce biti jos gora.
A tek sad slijedi patnja...sloboda, zrinjski, zeljo...
2. Remont cijele ekipe
Ako ne rijesimo ovo, slijedeca sezona ce biti jos gora.
A tek sad slijedi patnja...sloboda, zrinjski, zeljo...
Ma ne može više pod kožu ba. Ovo je dno dna. Ne pamtim da su mi ovako izvukli živce. Razumijem da je loš dan. Al počeli smo padat kao klub pravo. Pa šta će biti za 3,4 sezone ? Borba za sredinu tabele !?sarajlija je napisao/la:Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave....Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !![]()
![]()
![]()
.
PS zelim mu isto sto i ti
Sta nam uradise sa nasim Sarajevom.........
Sarajlijica1946 je napisao/la: PODRSKA CALI I STRUCNOM STABU!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!
Tako je, odradili su posao do sada lavovski i nista im se zamjeriti ne moze.
Kada imamo ovoliko prosjecnih igraca sa 3-4 izuzetka ovo se mora desiti i cudo je da i ranije nije, upravo zato svaka cast Cali.
Nemamo kvalitetnih 11 igraca, nemamo klupe to jeste sirine u rosteru a treba da se borimi sa ekipa koje su u odlicnoj formi i imaju dobre igrace i pri tome jaku klupu, kako je Cala rekao od starta, Europa je nama vrh i tako i jeste
- Evolution87
- Kontakt:
E J*** ti hljeb i nebo, sutra u apoteku po lijekove...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MaroonSquad
- Kontakt:
Ne znam vala najvise se potenciralo o tom zajednistvu, timskom duhu a veceras toga ni s glave, tacno ne znam koji je od njih vise igrao sam za sebe a ne za tim. Svako za sebe igra nece da dodaju loptu nikome, fkt ne mogu da vjerujem. Losa utakmica drama, mora nama svaki bivsi igrac zabit gol pa da ga ebes.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vise cala pretrci uz aut liniju i svada se sa svima od svakog igraca! Hvala Allahu gospodaru svjetova, valadaru dana Sudnjeg pa nema kilometraza koliko je ko pretrcao!husE je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la: PODRSKA CALI I STRUCNOM STABU!
SVE RASTJERATI, ONI MORAJU OSTATI!![]()
![]()
![]()
Tako je, odradili su posao do sada lavovski i nista im se zamjeriti ne moze.
Kada imamo ovoliko prosjecnih igraca sa 3-4 izuzetka ovo se mora desiti i cudo je da i ranije nije, upravo zato svaka cast Cali.
Nemamo kvalitetnih 11 igraca, nemamo klupe to jeste sirine u rosteru a treba da se borimi sa ekipa koje su u odlicnoj formi i imaju dobre igrace i pri tome jaku klupu, kako je Cala rekao od starta, Europa je nama vrh i tako i jeste
- dynamodresden1
ječ moguce da hodzic jedini zna ubaciti loptu u kazneni
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
J.bo mater sad kada bi ovdje anketu proveli koliko nas navijaca FKS voli da te zena bicuje i udara tokom sexa mislim da bi daleko vise od 85% odg bilo sa DA, moras imati nesta ludjacko u sebi cim ovo sebi radis iznova iz sedmice u sedmicu.
Sa danasnjom utakmicom je jasno da moramo sve baciti u Kup utakmice. Sljedece kolo bi nam se moglo desiti da nam Radnik na -3 dođe , što bi vec bio problem. Sto se tice utakmice prvo poluvrijeme veoma dobro , 2 katastrofalno , nemoc u sredini terena , slaba prolaznost po krilima pogotovo preko Crnkica koji je ove polusezone katastrofalan . Izlaskom Hebibovica smo izgubili i jedinu sansu preko krila , onaj Anđušić ja ne znam na koju prevaru je i u 18 igrača a kamo li prva izmjena sa klupe . Oba beka danas losa , Rustem katastrofalan , Duljevic veoma tanko a i korneri su mu katastrofa .Am. Bekic mora igrati sem Ahmeta , nađe se u sansi za razliku od Ahmeta koji je i u Slobodi u 2 polusezoni katastrofalan bio . Suđenje je stvarno veoma lose bilo , sudija previse sjeckao i los tajming faula , oba stopera Radnika su bukvalno izudarala Bekica , u svakom drugom napadu , ali ko da nismo navikli na ovakvo suđenje u nasoj ligi. Sta reci , nego puna podrska Cali i strucnom stabu , zbiti redove nekako , poginite u Tuzli ako vam je imalo stalo za bordo dres sto nosite na grudima vasim ....
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nazalost sve ide ka tome...Stroj1946 je napisao/la:Ma ne može više pod kožu ba. Ovo je dno dna. Ne pamtim da su mi ovako izvukli živce. Razumijem da je loš dan. Al počeli smo padat kao klub pravo. Pa šta će biti za 3,4 sezone ? Borba za sredinu tabele !?sarajlija je napisao/la:Druze ja se apsolutno slazem sa tobom ali mislim da raja vise misli na to da nije ni do europe koliko se boji sta ce biti za godinu dvije zbog onog utrpanog **** i ovih jadova iz uprave....Stroj1946 je napisao/la:Evropa nam cilj ? Nama ? FK Sarajevu u ovoj kukuruz ligi, koji je bio šampion dvaputa u bivšoj jugi i igro isine finala kupa šampiona !? To nam dovoljno !? Yebem upravi i vlasniku krv i kosti i pomrle koji su nas doveli da nam to bude domet ! Igračima seljacima koji su došli iz piz.de materine u Sarajevo kojima je ovo vrh u karijeri. Mrš u tri pič.ke materine ! Pun mi je ku.rac ovih karinaša na terenu !![]()
![]()
![]()
.
PS zelim mu isto sto i ti
Sta nam uradise sa nasim Sarajevom.........
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:E **** ti hljeb i nebo, sutra u apoteku po lijekove...
Samo Bosaurini, vjeruj mi.
Allah mu mudrost dao, pa je vidio sve, a većinu drugih pitara šejtan i majkl zaveli i od pljuvačkog puta okrenuli!joker90 je napisao/la: Treće mjesto je puna šaka brade, osim ako se nešto drastično ne promijeni i ne dovedu pravi fudbaleri na mjesta u ekipi na kojima imamo poluigrače i instagram manekene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ima tu još mnogih koji su podržavali ovo gnusno varanje javnosti, a sad tu šatro glume ulične bandere.SiouxLukavac je napisao/la:Da malo ubijem negativu, znam da će vam bit lakše kad pročitate.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.