Bilo je 2-0 za RM, uz golove Morientesa i čupavog francuzai tekma umijesto da pocne u 20-45 pocela nesto oko 21-30 ;)kad sam cuo svu historiju o Real Madridu jer komntator je tokom pauze pricao o puno stvari, polako me sve vise zaintresovalo.. tad kao klinac sam imao neke simpatije prema vise klubova Bayern,Juve npr..sijecam se da legendarnog proslave gola Karambuo-Sedorfvrtilo se u reklami upravo sa te tekme 3-1 mislim da je bilo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kojeg? Bartheza ili Franka Leboeufa?Hare_BvB je napisao/la:Bilo je 2-0 za RM, uz golove Morientesa i čupavog francuzai tekma umijesto da pocne u 20-45 pocela nesto oko 21-30 ;)kad sam cuo svu historiju o Real Madridu jer komntator je tokom pauze pricao o puno stvari, polako me sve vise zaintresovalo.. tad kao klinac sam imao neke simpatije prema vise klubova Bayern,Juve npr..sijecam se da legendarnog proslave gola Karambuo-Sedorfvrtilo se u reklami upravo sa te tekme 3-1 mislim da je bilo
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ni jedan ni drugi nego kako on kaze KarambuoMonolog je napisao/la: Kojeg? Bartheza ili Franka Leboeufa?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

[youtube][/youtube]
Da mi je znat sta li je Gago u onom trenutku mislio
- alan_kardec
- Kontakt:
Kad sam vidio naslov "Real doveo Carvalha", kontam neka zaebancija 100%, jer Carvalho u ovim godinama ispunjava sve uslove za Dom penzionera u Milanu, kad ono nije zaebancija.
Šalim se, ako Real sad ne osvoji sve što se može osvojiti, treba taj klub rasformirati i pare podijeliti afričkoj sirotinji.
Šalim se, ako Real sad ne osvoji sve što se može osvojiti, treba taj klub rasformirati i pare podijeliti afričkoj sirotinji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Carvalho je iskljucivo Mourinhova zelja, jer on s njim bez obzira na njegove godine zeli osigurati sigurnost i cvrstocu u odbrani..Perez nikad ne bi doveo igraca preko 30 siguran sam u to..
Mozda nije igrac za buducnost ali u ovom momentu svakako je jako dobro dosao
Bravo Mou !
Mozda nije igrac za buducnost ali u ovom momentu svakako je jako dobro dosao
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Los*Blancos
- Kontakt:
Samo je jedan Ronaldo, a on je Portugalac

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
"Barcina igra"Faraon iz Visokog je napisao/la:Oj komentatora [youtube][/youtube]
- Los*Blancos
- Kontakt:
Napadac Tiago Manuel Dias Correia 20 godisnji Portugalac poznatiji kao "Bebe" clan V.Guimareas Real Madrid i pola Europe bacilo je oko na talentovanog nogometasa visine 190 cm.
J.Mourinho je jasno iskazao zelju za jos jednog napadaca, jer sezona je duga
Iz Juvenilla mu se nudi ( U-18 rep.Spanije) Morata, nalazi se na pripremama 1.tima
J.Mourinho:"Morata ima izuzetan potencijal, ali tek mu je 17 godina, radit ce sa nama ali ove godine nece steci afirmaciju u Real Madridu"
J.Mourinho je jasno iskazao zelju za jos jednog napadaca, jer sezona je duga
Iz Juvenilla mu se nudi ( U-18 rep.Spanije) Morata, nalazi se na pripremama 1.tima
J.Mourinho:"Morata ima izuzetan potencijal, ali tek mu je 17 godina, radit ce sa nama ali ove godine nece steci afirmaciju u Real Madridu"
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 11 avg 2010, 04:22, ukupno mijenjano 2 puta.
posebno obrati paznju na ovoFaraon iz Visokog je napisao/la:Oj komentatora [youtube][/youtube]
Old madrid easily beats new madrid. new madrid have some good players and a highly over rated player. Old madrid had ledgends Ronaldo, Zidane, Raul, Figo, R Carlos. These guys are more than players.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Real Madrid Cantera
P.Mosquera
Getafe
D.Opare
Standard Liege (posudba)
Gary Kagelmacher
Germinal.B
M.Palanca
Elche
Agus
Cordoba
Szalai
Mainz
M.Alonso
Bolton
Casado
Bolton
M.Cordero
Xerez
J.Modrego
Villareal
Rodrigo
Benfica
Mateos
Racing Santander
P.Mosquera
D.Opare
Gary Kagelmacher
M.Palanca
Agus
Szalai
M.Alonso
Casado
M.Cordero
J.Modrego
Rodrigo
Mateos
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne vjerujem puno u titule ove godine. Mozda Primera, da bi se zadovoljio onaj niz Barce i Reala. Za ostalo ce trebati da se sve kockice posloze, a svi znamo da je to u prvoj sezoni gotovo pa nemoguce, jer je Barca mnogo uigrana. Mourinho jeste ekspert, ali mislim da je Primera ove godine VRH.
Carvalho odlicno pojacanje, siguran stoper, mogli bi Garay i Albiol naucit ponesto od njega.
Carvalho odlicno pojacanje, siguran stoper, mogli bi Garay i Albiol naucit ponesto od njega.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Llorente potpisuje kroz naredna dva dana!
- Nail for Real
- Kontakt:
Izvor?Portillo je napisao/la:Llorente potpisuje kroz naredna dva dana!
Nana sa sela?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne znam dal' si cuo za navijacke stranice Reala, defensu central i corazon blanco.Nail for Real je napisao/la:Izvor?Portillo je napisao/la:Llorente potpisuje kroz naredna dva dana!
Nana sa sela?
Ocito nisi, pa eto da znas.
- Nail for Real
- Kontakt:
Otvorim ja navijacku stranicu, i tu pisem svoje zelje.Portillo je napisao/la:Ne znam dal' si cuo za navijacke stranice Reala, defensu central i corazon blanco.Nail for Real je napisao/la:Izvor?Portillo je napisao/la:Llorente potpisuje kroz naredna dva dana!
Nana sa sela?
Ocito nisi, pa eto da znas.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Casillas1921 je napisao/la:posebno obrati paznju na ovo![]()
Old madrid easily beats new madrid. new madrid have some good players and a highly over rated player. Old madrid had ledgends Ronaldo, Zidane, Raul, Figo, R Carlos. These guys are more than players.
Salgado Sergio Ramos Hierro Roberto Carlos
Beckham Makelele Zidane Figo
Ronaldo Raul
Rođen s tobom da budem
http://www.defensacentral.com/real_madr ... lan-lukakuNail for Real je napisao/la: Otvorim ja navijacku stranicu, i tu pisem svoje zelje.isto ti dodje
segun he escuchado en las ser deportes, de 15.30horas a 16.00horas, el madrid tiene atado a un delantero que brillo bastante en el mundial, y que en 2 dias será presentado.
Trebal ti sta sad crtat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.