Nek se Vlado javi kad pokupi ribu k'o Ceca Kitićanonimni je napisao/la:Ne mozes sad ni Baku bez pohvala ostaviti, nahvalio ga i sad ga otjeras, eto te k'o stoperi nasi, guzicom vrata zatvaras [emoji38]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovdje ima 200 hiljada KM za južnu tribinuUsvojen Budžet Općine Novo Sarajevo za 2017. godinu u iznosu od 31. 380.000 KM
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Uz duzno postovanje prema doticnom Vladika ima gene od Alexa F.anonimni je napisao/la:Ne mozes sad ni Baku bez pohvala ostaviti, nahvalio ga i sad ga otjeras, eto te k'o stoperi nasi, guzicom vrata zatvaras [emoji38]
Nahvalio ga jesam s razlogom i vidis da nisam editovao post ali Virto se nije slozio, Braco i ostala ekipa. Onda sam skontao da mozda ipak grijesim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zakuhalo se... SAF vs. najbolja rukometasica svijeta u svoj vakat, kockar vs. kockar..
Argumenti stoje, al Blaz makar nije kontra Zelje govorio ovako pogano k'o Fergusonovac, bar ne u zadnje vrijeme, na ciju stranu stati?
Ja cu ostati neutralan, proganjao bi me citavu noc duh druge strane, radije bih se pripremao za Krupu i analizirao Slobodana Starcevica, ali njegov CV nije ni do koljena ni Vladinom ni Blazevom, pa odoh spavati
On-topic [FACE WITH TEARS OF JOY] : nadam se da te pare od Opstine necemo cekati kao pare i dozvole za istok, prisjelo daBogda onom smradu od nacelnika sve ovo vrijeme sto smo zbog njeg protracili
Argumenti stoje, al Blaz makar nije kontra Zelje govorio ovako pogano k'o Fergusonovac, bar ne u zadnje vrijeme, na ciju stranu stati?
Ja cu ostati neutralan, proganjao bi me citavu noc duh druge strane, radije bih se pripremao za Krupu i analizirao Slobodana Starcevica, ali njegov CV nije ni do koljena ni Vladinom ni Blazevom, pa odoh spavati
On-topic [FACE WITH TEARS OF JOY] : nadam se da te pare od Opstine necemo cekati kao pare i dozvole za istok, prisjelo daBogda onom smradu od nacelnika sve ovo vrijeme sto smo zbog njeg protracili
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
51%-49% za almost the great.
Tako mi je drago za Stanu svaka mu dala "vode" iz bokala. Nista protiv Stojanovica a'l mislim da je dosta bolji Stana od njega. Moje misljenje.
Tako mi je drago za Stanu svaka mu dala "vode" iz bokala. Nista protiv Stojanovica a'l mislim da je dosta bolji Stana od njega. Moje misljenje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- grbavicka1921
- Kontakt:
Prelijep vikend, prelijepi osjećaji čovjeka obuzimaju, gledam klipove po 200 puta kako se navija i kako je stadion pun, i svakim novim pregledom sve mi je ljepše i ljepše.
Daj Bože samo da tako i ostane i bude pravilo, a ne izuzetak.
Volim te Željo!
Dobro jutro.
P.S. Slobodini brzi igrači poput Zeca i onakvom vrstom pritiska, zadnja linija će uvijek biti u problemu, izoliranje Kerle da povuće loptu do veznih igrača dok su isti dobro pokriveni, a ovaj se vrti oko svoje ose, ne zna šta će sa njom, moraju se naći modusi za takvu vrstu protivničkog presinga. Čim krene preskakanje igre usljed tog pritiska, nije naša igra.
Volim više okomite lopte iza leđa odbrane, nego u širinu kako mi inače igramo. Volio bih da takve lopte budu učestalije, iako isti za volju za takvih lopti nemamo parmaka centarfora da je prima, odbija odbrambenog igrača i odlaže loptu desno ili lijevo ili da se okreće i šuta. Ipak Ivan nije Lazar Popović hehehehe.
Daj Bože samo da tako i ostane i bude pravilo, a ne izuzetak.
Volim te Željo!
Dobro jutro.
P.S. Slobodini brzi igrači poput Zeca i onakvom vrstom pritiska, zadnja linija će uvijek biti u problemu, izoliranje Kerle da povuće loptu do veznih igrača dok su isti dobro pokriveni, a ovaj se vrti oko svoje ose, ne zna šta će sa njom, moraju se naći modusi za takvu vrstu protivničkog presinga. Čim krene preskakanje igre usljed tog pritiska, nije naša igra.
Volim više okomite lopte iza leđa odbrane, nego u širinu kako mi inače igramo. Volio bih da takve lopte budu učestalije, iako isti za volju za takvih lopti nemamo parmaka centarfora da je prima, odbija odbrambenog igrača i odlaže loptu desno ili lijevo ili da se okreće i šuta. Ipak Ivan nije Lazar Popović hehehehe.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Modus je uglavnom da se Blagojević izvuče i primi loptu, ako to ne ide, onda nabij niz livadu. To jeste problem.grbavicka1921 je napisao/la:P.S. Slobodini brzi igrači poput Zeca i onakvom vrstom pritiska, zadnja linija će uvijek biti u problemu, izoliranje Kerle da povuće loptu do veznih igrača dok su isti dobro pokriveni, a ovaj se vrti oko svoje ose, ne zna šta će sa njom, moraju se naći modusi za takvu vrstu protivničkog presinga. Čim krene preskakanje igre usljed tog pritiska, nije naša igra.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dok pobjedjujemo neka se izbija. Imamo mi mnogo problema u igri, ne samo ovaj o kojem pricate, ali pobjedjujemo i to je najbitnije. Najvise me brinu moguce velike promjene na ljeto i onda opet sve ispocetka.Virtu4l je napisao/la:Modus je uglavnom da se Blagojević izvuče i primi loptu, ako to ne ide, onda nabij niz livadu. To jeste problem.grbavicka1921 je napisao/la:P.S. Slobodini brzi igrači poput Zeca i onakvom vrstom pritiska, zadnja linija će uvijek biti u problemu, izoliranje Kerle da povuće loptu do veznih igrača dok su isti dobro pokriveni, a ovaj se vrti oko svoje ose, ne zna šta će sa njom, moraju se naći modusi za takvu vrstu protivničkog presinga. Čim krene preskakanje igre usljed tog pritiska, nije naša igra.
Joj gledam bakljada obisla sto se kaze cijeli svijet. Na dosta stranih poznati stranica je zavrsila te usuput prica o nama. Da mi je danas prozivjeti to ispocetka. Od reda za ulaznice do same utakmice i atmosfere. Milina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
u subotu i na derbiju, i onda na proslavi titule, nadam se da je to to i da jug neće pretjerivati ... nisam siguran da većina shvaća koliko je potrošeno u posljednje vrijeme i koliko nam je svaka banka dragocjena!
Valjić nam sudi, to je dobro, sad se on dokazuje uefi, trebalo bi biti ok.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da ne bude penal iz ofsajda ili neki cisti ponisten gol kao sto su Krupi uradili ili Mladosti protiv njih.
- Sandokan87
- Kontakt:
Bilo je onih nezadovoljnih sto smo na startu proljetnog dijela uzimali sa po jedan gol razlike. Evo sada je pljustalo. Sloboda se branila 90 minuta, svoju sansu su cekali iz kontri i docekali su dva puta. Stoperi su nam stajali dosta visoko, prakticno na centru sto se odrazilo i na rezultat. U Mostaru ce biti tvrda utakmkca, ne vjerujem bas otcorena ko na grbavici jer ce obje ekipe teziti da ostanu neporazene!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
upravo tako, ali to je slavkina taktika, tako se kod njega igra kad pritisnemo protivnika. prvi go je bio kiks kakav se ne smije desiti, drugi ... to se dešava, mada je uživo greška (viđena sa zapada) grozno izgledala poslije u snimku to nije bilo tako katastrofalnoSandokan87 je napisao/la:Bilo je onih nezadovoljnih sto smo na startu proljetnog dijela uzimali sa po jedan gol razlike. Evo sada je pljustalo. Sloboda se branila 90 minuta, svoju sansu su cekali iz kontri i docekali su dva puta. Stoperi su nam stajali dosta visoko, prakticno na centru sto se odrazilo i na rezultat. U Mostaru ce biti tvrda utakmkca, ne vjerujem bas otcorena ko na grbavici jer ce obje ekipe teziti da ostanu neporazene!
mi smo u ovome trenutku jedini tim u državi koji igra fudbal i to treba iskorisiti, treba dobiti u srijedu i onda poderati pitare kako priliči a ne opet igrati kompromisnu tekmu kao u zadnjim godinama i to je to. poslije toga nas niko ne može zaustaviti!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad remont dođe, a već je tu, ne ispred već na pragu vrata, ako aBd uzmemo neki trofej (liga mnogo bitniji) opet se nećemo imati s čim "potući" u kvalifikacijamaplavousrcu je napisao/la:Dok pobjedjujemo neka se izbija. Imamo mi mnogo problema u igri, ne samo ovaj o kojem pricate, ali pobjedjujemo i to je najbitnije. Najvise me brinu moguce velike promjene na ljeto i onda opet sve ispocetka.Virtu4l je napisao/la:Modus je uglavnom da se Blagojević izvuče i primi loptu, ako to ne ide, onda nabij niz livadu. To jeste problem.grbavicka1921 je napisao/la:P.S. Slobodini brzi igrači poput Zeca i onakvom vrstom pritiska, zadnja linija će uvijek biti u problemu, izoliranje Kerle da povuće loptu do veznih igrača dok su isti dobro pokriveni, a ovaj se vrti oko svoje ose, ne zna šta će sa njom, moraju se naći modusi za takvu vrstu protivničkog presinga. Čim krene preskakanje igre usljed tog pritiska, nije naša igra.
Ima li ikakvog habera, hoćemo li mi nakon mnogo godina opet imati nekog generalnog sponzora ili ćemo se i dalje furati na onu nekadašnju Barcu?
Kad nismo nekoga već na dres nabacili nakon Ferencvarosa (kako sam se nadao onomad
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Igrači Željezničara su u najboljoj formi u Evropi
Da ”plavo proljeće” nije samo floskula najbolje pokazuju rezultati FK Željezničar poslije zimske pauze. Pet odigranih utakmica i isto toliko pobjeda.
Izabranici Slavke Petrovića su trenutno ekipa sa najboljom formom u Evropi, zajedno sa Dinamom.
Ukoliko uzmemo u obzir prve lige šampionata Starog kontinenta samo sarajevski Plavi i zagrebački Modri imaju po osam uzastopnih pobjeda.
Međutim, već u narednom kolu oba tima očekuje veliko iskušenje, Željezničar će na noge Zrinjskom, a Dinamo Rijeki.
Serija Željezničara traje od sredine novembra, redom su padali Vitez, Zrinjski, Čelik, Krupa, Mladost DK, Metalleghe BSI, Radnik i Sloboda uz gol razliku 16:2.
Iz Liga petice Bayern se nalazi u nizu od pet uzastopnih trijumfa, dok su na brojci četiri trenutno Monaco, PSG, Crystal Palace, Tottenham, Real Madrid i Atletico Madrid.
PLAVO PROLJECE
Nije da ih nismo imali, ali vrijeme je i da jednom jesenji dio zavrsimo na vrhu
Nije da ih nismo imali, ali vrijeme je i da jednom jesenji dio zavrsimo na vrhu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da je nama uzeti tri boda u srijedu ostalo je nebitno. Ne igramo dobro ova "vandredna" kola. Izgubili smo i od Celika i od Slobode kad se igralo srijedom. Vakat je da se to promijeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.