FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kozarić naložio Žuji: Hussein Yasser u Željezničaru ? r.ep.net
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
veceras bi na tekmi repke i bas mi bi drago vidjet da su iscupali onu travu dole na jugu. makar su malkice sredili hehehe
pa sredjeno je dan ili dva prije zvijezde...Dove87 je napisao/la:veceras bi na tekmi repke i bas mi bi drago vidjet da su iscupali onu travu dole na jugu. makar su malkice sredili hehehe
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nije bio protiv zvezdeSeyo_TM je napisao/la:pa sredjeno je dan ili dva prije zvijezde...Dove87 je napisao/la:veceras bi na tekmi repke i bas mi bi drago vidjet da su iscupali onu travu dole na jugu. makar su malkice sredili hehehe

1921-2011
jedino ako će ga Kozarić platiti, ima ugovor do 2013, a vrijednost na transfermarktu je 800.000 euraST-57 Ciciban je napisao/la:Kozarić naložio Žuji: Hussein Yasser u Željezničaru ? r.ep.net
http://transfermarkt.de/de/hussein-yass ... 13902.html
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ma kemo garant rekao zuji: "uh ovog bi trebalo u zelju dovesti" i ovi napisali clanak o tome
nidje veze

nidje veze
HahST-57 Ciciban je napisao/la:Kozarić naložio Žuji: Hussein Yasser u Željezničaru ? r.ep.net

Ali,jedno su zelje druga je stvarnost ....

-
- Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Nista to oko stadiona nije tolika frka,bar po mom misljenju...pregovori su tu da se pregovara...zna se ko je gazda,to je Zeljo...njemcima je u interesu da naprave posao i od toga ako mogu da uduplaju profit na ulozena sredstva koja nisu mala...i to je normalna stvar...ljudi su napravili ponudu i bacili je na stol...imaju svoje kalkulacije,racunicu,dali plan,rokove i mnoge uslove od kojih nama ako sam dobro shvatio najvise neodgovara ovih 12 miliona eura...mi to ne prihvatimo jer jednostavno ne mozemo tako to odraditi...i sta brate...slijede novi pregovori...mozda i druge firme...ali eto neka je ova i dalje aktuelna firma...postave ljudi druge uslove,jer im je jednostavno u interesu,onda mi postavimo svoje i nadjemo se negdje na sredini...njemcima je lako rijesiti tih 12 miliona ako ih mi nemamo...ko kaze da oni nece probati ici na prijedlog duze koncesije,pa se onda ugrade umjesto 25,na 30 godina...dobiju koncesiju na jos veci period i izvuku tu lovu...postoje hiljade detalja u svemu ovome...ima jedan detalj koji bi nama mogao ici i na ruku...njemci bi u poslovne prostore doveli najvece svjetske marke i firme...to je njima u interesu i tu bi izvlacili veliku lovu...skup tih firmi na jednom mjestu dovodi do generalnog interesa za sto veci dolazak ljudi na stadion...svima bi skupa bilo u interesu da Zeljo igra dobro,da ima dosta evropskih utakmica i da cak dovode svojim vezama neke evropske ekipe na prijateljske utakmice...vise ljudi,vise zauzetih parking mjesta,vise menadzera,vise punih hotelskih soba,a nama najvaznije,vise prodatih ulaznica od kojih bi se moglo odrzavati onaj dio za koji smo odgovorni...uostalom,nikakvim ugovorom Zelji ne bi bilo zabranjeno da pregovara sa svim tim firmama koji ce se nalaziti u prostorima oko neke vrste sponzorstva...svi bi nam bili na dlanu,tu bi nam trebali jako kvalitetni ljudi u klubu,koji bi bili u stanju od 50-100 jakih firmi koje ce biti na stadionu ( lupam,mozda bi broj bio i puno veci), naci jednu ili vise njih koji bi svojim ulaganjem napravili zajednicki interes sa Zeljom i digli klub na nivo koji bi svima odgovarao...ovaj cijeli projekat nije zapravo posao njemaca i Zelje,nego stotinjak firmi,jakih svjetskih firmi,koje bi zivjele sve pod istim krovom na nasem stadionu...svima bi njima bilo u interesu da stadion sto cesce bude ispunjen...ja mislim da bi svi radili u tom pravcu,jer je to za njih posao i dobitak,a za nas klub isto tako...sto je stadion prazniji,projekat u koji su ovi ljudi ulozili bi polako propadao,a oni to nece dopustiti,te bi time i nasa buducnost bila svjetlija...nije ovo sigurno konacna ponuda,a ako i jeste,onda postoje druge firme u svijetu koje bi se dogovorile na drugi nacin,sasvim sigurno...
Napokon neko pametan

U mom svijetu važe moja pravila
Greška u tipkanju. Trebalo je stajati Kozarić naložio ŽujU. Neka Bog pomogne autorima "vijesti".Seyo_TM je napisao/la:ma kemo garant rekao zuji: "uh ovog bi trebalo u zelju dovesti" i ovi napisali clanak o tome![]()
nidje veze

Imaju li kakav žiroračun?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Zeljo bi bankrotiro da dovede Yasser-a trenutno igra u egiptu a tu su cijene igraca visoke
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Buraz, ovo je zajebancija, a ti se samo sjeti Luce Tonija... to je bila ozbiljna namjera... Nihad Baljak rules...Samo F.K.S !! je napisao/la:Zeljo bi bankrotiro da dovede Yasser-a trenutno igra u egiptu a tu su cijene igraca visoke

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ako sam sinoć dobro upratio od 17 igraća koje je koristio "pokušaj od trenera" Željovaca je bilo minimum 9 što bivših igraća što navijača. Još je falio Murat, a i Šeha na klupi. Država Željo. Amar bi onakve igraće bez problema odveo na veliko takmičenje, ali nećemo ovdje o tome.
Ivica vjerovatno bi, ali njegov potomak...hahahah...nema sanse...čamac je napisao/la:Ako sam sinoć dobro upratio od 17 igraća koje je koristio "pokušaj od trenera" Željovaca je bilo minimum 9 što bivših igraća što navijača. Još je falio Murat, a i Šeha na klupi. Država Željo. Amar bi onakve igraće bez problema odveo na veliko takmičenje, ali nećemo ovdje o tome.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- samir_tm87
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:Ivica vjerovatno bi, ali njegov potomak...hahahah...nema sanse...čamac je napisao/la:Ako sam sinoć dobro upratio od 17 igraća koje je koristio "pokušaj od trenera" Željovaca je bilo minimum 9 što bivših igraća što navijača. Još je falio Murat, a i Šeha na klupi. Država Željo. Amar bi onakve igraće bez problema odveo na veliko takmičenje, ali nećemo ovdje o tome.
sta ti je zavist , ccc
Ovo je zavist!!!čamac je napisao/la:Ako sam sinoć dobro upratio od 17 igraća koje je koristio "pokušaj od trenera" Željovaca je bilo minimum 9 što bivših igraća što navijača. Još je falio Murat, a i Šeha na klupi. Država Željo. Amar bi onakve igraće bez problema odveo na veliko takmičenje, ali nećemo ovdje o tome.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zna li iko koliko ce biti karta u Travniku i da li ce se uopste placati ? 

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Travnik - Željezničar
14. avgust u 17. 00
(Ognjen Valjić, Adnan Alispahić, Dalibor Drašković)
14. avgust u 17. 00
(Ognjen Valjić, Adnan Alispahić, Dalibor Drašković)
Addy je napisao/la:Zna li iko koliko ce biti karta u Travniku i da li ce se uopste placati ?
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
LudLo je napisao/la:Addy je napisao/la:Zna li iko koliko ce biti karta u Travniku i da li ce se uopste placati ?
Ulaz na stadion se nebi trebao placati , dok ce cijena puta biti vjerovatno 15KM u organizaciji Manijaka .