FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je to okej, al' nas na Koševu mlatnuo klub koji postoji od 2009., i koji na službenoj stranici Ligu za opstanak na engleskom zove "League for survival."
PA ŠTA SE OVO DEŠAVAAAAAA
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Lazes za ovo na engleskom.PitarBordo je napisao/la:Sve je to okej, al' nas na Koševu mlatnuo klub koji postoji od 2009., i koji na službenoj stranici Ligu za opstanak na engleskom zove "League for survival."
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Lazes za ovo na engleskom.PitarBordo je napisao/la:Sve je to okej, al' nas na Koševu mlatnuo klub koji postoji od 2009., i koji na službenoj stranici Ligu za opstanak na engleskom zove "League for survival."
PA ŠTA SE OVO DEŠAVAAAAAA![]()
![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Liga prezivljavanja 
Joj ne mogu se ni smijat kako treba u kakvom sam bedu
Joj ne mogu se ni smijat kako treba u kakvom sam bedu
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 apr 2017, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate vjerujem ti, nisi petljanac. Ali ja jos ne vjerujem da sta pise.

-
belosevic28
- Kontakt:
Survivor
hahaha
Selam za dzemat. Dereče, ni selam ne reče
Selam za dzemat. Dereče, ni selam ne reče
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam šta je gore ovo bezkontekstno izvještavanje sa sjednice od strane Valentina ili ono repetitivno polugodišnje recikliranje "stadion, evropa" od strane Kusturice onomad. Negdje to tu, što znači da nismo nazadovali, a bome ni napredovali s ovim snowboardom direktora. 
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' kad amiđa dođe slijedeći put i čuje da je Pavlović postigao 0 golova ima da nas rasformira. 
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Muka je začudna stvar. kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam odakle vama snaga da se segate
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- franklampard8
- Kontakt:
-
RichmanBiH
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Znaci ti si zadovoljan Tanom i nisi debil?RichmanBiH je napisao/la:Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
Zadovoljan si da ti je vlasnik neko ko ne poznaje fudbalska pravila i kritikuje golmane sto ne postizu golove?
Zadovoljan si sto ti je vlasnik neko ko je proglasen za najgoreg vlasnika u sportu?
Zadovoljan si sto od Sarajeva pravi prosjecan Pl klub u rangu travnika,mladosti...?
Zadovoljan si sto ce najbolje akademce taliti po Evropi bez da zaigraju za prvi tim?
Zadovoljan si sto nema nikakvih ambicija s nama i sto ga ne interesujemo uopste?
Zadovoljan si sto su radovi u Butmiru stali?
Zadovoljan si sto momcima u akademiji kasne plate?
Itd.,itd. Da ne nabrajam dalje.
Ja nisam zadovoljan ovim pobrojanim ti ako jesi onda ne znam ko je blizi definiciji debila,kako ti kazes.
Vlasnik te rijesio dugova, izgradio ti kamp dao ti pare da napravis ekipu. I sta si ti uradio? Spicko svaki dinar u talove. Ko bi ti nastavio davat pare? Nemas dugova, imas dobru ekipu I sta napravis? Od ekipte koja je osvojila dva trofeja prodas samo cimirota ostale otjeras. Bil ti nastavio davat pare? Druga stvar, valjda I ovi trebaju radit I namac pare, al jok gdje bi oni! Oni su tu da se slikaju kad dobro ide I da pituju sa ekipom u tursku sa porodicama. Bil ti dao pare? Pa ni jedan vlasnik na planeti ne daje pare iz svog djepa! Kolko zaradis toliko trosi. Vi mislili davat ce frajer kolko ovdje kazemo hahaahahaha. Neuk narod.
UPRAVA NAPOLJE!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
RichmanBiH je napisao/la:zagorski je napisao/la:Znaci ti si zadovoljan Tanom i nisi debil?RichmanBiH je napisao/la:Samo apsolutni debili mogu biti protiv Tana.
Zadovoljan si da ti je vlasnik neko ko ne poznaje fudbalska pravila i kritikuje golmane sto ne postizu golove?
Zadovoljan si sto ti je vlasnik neko ko je proglasen za najgoreg vlasnika u sportu?
Zadovoljan si sto od Sarajeva pravi prosjecan Pl klub u rangu travnika,mladosti...?
Zadovoljan si sto ce najbolje akademce taliti po Evropi bez da zaigraju za prvi tim?
Zadovoljan si sto nema nikakvih ambicija s nama i sto ga ne interesujemo uopste?
Zadovoljan si sto su radovi u Butmiru stali?
Zadovoljan si sto momcima u akademiji kasne plate?
Itd.,itd. Da ne nabrajam dalje.
Ja nisam zadovoljan ovim pobrojanim ti ako jesi onda ne znam ko je blizi definiciji debila,kako ti kazes.
Vlasnik te rijesio dugova, izgradio ti kamp dao ti pare da napravis ekipu. I sta si ti uradio? Spicko svaki dinar u talove. Ko bi ti nastavio davat pare? Nemas dugova, imas dobru ekipu I sta napravis? Od ekipte koja je osvojila dva trofeja prodas samo cimirota ostale otjeras. Bil ti nastavio davat pare? Druga stvar, valjda I ovi trebaju radit I namac pare, al jok gdje bi oni! Oni su tu da se slikaju kad dobro ide I da pituju sa ekipom u tursku sa porodicama. Bil ti dao pare? Pa ni jedan vlasnik na planeti ne daje pare iz svog djepa! Kolko zaradis toliko trosi. Vi mislili davat ce frajer kolko ovdje kazemo hahaahahaha. Neuk narod.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Magijski smijeh, što bi rekao Bahtin, koji oslobađa svaki strah i svaku hijerarhiju. Samo veselo!FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam odakle vama snaga da se segate
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne trebaju opce diskusije da nas ismijavaju, imamo to ovdje 
Na stranu nezadovoljstvo, ali mora se i neka granica imati...
Na stranu nezadovoljstvo, ali mora se i neka granica imati...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Osttribine
- Kontakt:
A jesmo ucrnjacili, ako kojim slucajem dobijemo u Tuzli, a oni dole odigraju nerjeseno u Mostaru, mogu misliti postova euforije i raznih kombinacija.
Kod nas nema sredine, od euforije do ocaja u dan dva
Kod nas nema sredine, od euforije do ocaja u dan dva
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko ismijava išta ovdje? Hajde Muhamede molim te kaži?
Ali mi je simptomatično kako je raji bitnije da se šuti da tamo neko ne bi se šegačio sa stvarnim dešavanjima.
Ali mi je simptomatično kako je raji bitnije da se šuti da tamo neko ne bi se šegačio sa stvarnim dešavanjima.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se obično nerviram na zimskom i/ili ljetnom odmoru... ovo što bude u toku polusezone je samo posljedica toga, šta se sad imam sje8avati, kad nisam bolje ni očekivao... Tj. iz aviona se vidi da je to to otprilike, može se zalomiti i neka jača pobjeda do kraja, ali cijela situacija je bila prosjek u čitavoj ligi, u ovoj za prvaka je negdje u donjoj polovici iste.FrancescoTotti je napisao/la:Ja ne znam odakle vama snaga da se segate
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.