FK Radnički Lukavac

Anamneko
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Anamneko » 02 apr 2017, 19:21

Gasi svjetlo,zavrci vodu,sadi maline i eto.
Samo Sioux 1989

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 02 apr 2017, 20:14

Tuga....al opet svetinja je svetinja,samo Radnicki pa makar i u trecoj ligi..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 apr 2017, 20:39

I sta sad dalje...
Licno nemam problem sa ispadanjem ako ce to donijet dugorocno nesto bolje. Al ovo proljece ce biti skupo a rezultati nikakvi!

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 02 apr 2017, 21:26

jedna od vecih sramota u zadnje vrijeme za radnicki. primili smo 4 gola od ekipe koja je prije pola godine ispala iz ove lige. sta sad do kraja prvenstva treba da molimo ekipe sa kantona da nam puste bodove, treba da molimo ekipe koje su izborile opstanak da ne prodaju utakmice. trebamo se i bodovno i finansijski zaduzit za sljedecu sezonu da bi ove godine ostali u ligi. vjerovatno cemo se iduce godine ravnopravno i finansijski nositi sa ekipama celik, velez, olimpik itd... pa mi n. travnik ne mozemo dobit koji je prije pola godine ispo iz ove lige. zna se kako se odradjuju (podmazuju) ekipe koje su davno ispale iz lige. to se u ovakvim ligama odradjuje 50 godina.. vjerovatno se cekaju nesto "laksa" gostovanja kao ona u visokom ili gabeli pa da nesto pokusa. nama je bitno da nas velez nije pobijedio a sto primamo 4 gola i izgubimo od n. travnika e to je normalno, prirodno, realno.da nije zalosno bilo bi smijesno. i pored svega toga ja se nadam nemogucem i opstanku u ovoj ligi. kad kazem nemogucem mislim na gostujuce pobjede te na odustajanje od ove lige od nekih ekipa koje su prvaci drugih liga. naprijed radnicki.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 apr 2017, 22:04

Dokle god postoje matematičke šanse ja ću da vjerujem i da podržim ovu ekipu. Ako i matematički se ne budemo mogli spasiti (ako se to desi), onda je bitno da posljednji ispadnemo, tj. kao peti odozdo jer će 100% neko odustati od ove lige, bar jedan tim. A uostalom glupo je da pola lige ispada zbog 168 drugih liga ispod, ne znam kako je to u drugim zemljama, kakav je sistem, mislim da su svugdje doigravanja.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 02 apr 2017, 22:34

Sada ce ta uprava reci da se oslanjamo na domace snage do opstanka
To znaci stranci idu kuci a domacih nema.Ljudi moji rikin je debil i idiot i to svako zna.Sad pitanje od milion dolara???Koga trener da ubaci osim njega???Trener ima realno MIRNESA i to je to.Ako smo ocekivali da ce budin,cicin,hebeni kasumovici i svi ostali neciji uspjeti nema sanse.Naj gori su domaci igraci takozvani.Predlazem otkaz za sve igrace iz lukavca.Sve hebeniamekeni i kladionicari.I danas su tkz stranci ginuli a domaci manekeni glumili budale.ONE MAN TEAM MIRNES SALIHOVIC.
Samo Sioux 1989

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 02 apr 2017, 22:35

Steta decki ali ispadate iz lige 100 % , najbolje bi bilo da ispadnete sa minimalnim troskovima . Takodjeer bi bilo dobro da iduce sezone pare usmjerite na jedno a to je stadion jer je u uzasnom stanju (nisu ni ostali bolji ali kod vas je bas....) i sa domacim kadrom i 2-3 max pojacanja sa strane se vracate lagano i sa tom uigranom ekipom uvijek cete biti solidni u ovoj ligi.. pozz iz bihaca , cuvajte dobro radnicki.........
SN96

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 02 apr 2017, 22:48

Mislim da Radnički ove godine sigurno ispada.
Isto tako smatram da to ne treba biti neka sramota niti smak svijeta.
Prije par godina Radnički je bio u nižem rangu pa se vratio i došao skoro do Premjer lige.
Ne treba biti stručnjak da se vidi da je omladinski pogon dotakao dno.
Teren ne treba ni komentarisati i mislim da bez potpune promjene travnjaka nema spasa.
Odigrati sezonu do kraja sa mlađim igračima, igračima koji će biti sposobni da naredne sezone donesu povratak u prvu ligu federacije, te u neko dogledno vrijeme budu članovi nekog premjerligaša.
Zašto da ne, opština Lukavac i kanton u cjelini su prepuni talenata.
Uložiti dosta truda i napora i nogomet će se vratiti u Lukavac u punom sjaju.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 apr 2017, 08:05

Iraola je napisao/la:Dokle god postoje matematičke šanse ja ću da vjerujem i da podržim ovu ekipu. Ako i matematički se ne budemo mogli spasiti (ako se to desi), onda je bitno da posljednji ispadnemo, tj. kao peti odozdo jer će 100% neko odustati od ove lige, bar jedan tim. A uostalom glupo je da pola lige ispada zbog 168 drugih liga ispod, ne znam kako je to u drugim zemljama, kakav je sistem, mislim da su svugdje doigravanja.
Treba prestat relativizirat stvari i sve koji govore da nije dobro odma svrstavat u nekakve neprijatelje. Ovo sto se juce desilo treba nazvat pravim imenom, a to je SRAMOTA! Nije problem sam poraz, losi smo i jbg, al gdje ces ba izgubit ovako. Taj NT je za 19 kola ukupno dao 8 golova, ubjedljivo najgora ekipa lige, ispali vec u oktobru. I onda odu nase vedete i prime hladno 4 komada, hej CETIRI! A ko fol se borimo za opstanak, pa gdje ces se drugo cupat vec kod NT. Jel mozda treba ocekivat da se vadimo protiv Travnika ili Zvijezde, il da nam Sloga pokloni 3 boda u zadnjem kolu. Hebem ti sadaku, zadnje dvije sezone prezivljavamo od sadake. Jel treba i ovu?!
Godinama sam na zapadu, doci cu opet u subotu, al mnogi nece. Ne vole ljudi kad ih neko farba i prodaje il neku pricu

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 apr 2017, 08:05

Dupli
Zadnja izmjena: studeni, dana/u 03 apr 2017, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 03 apr 2017, 08:45

i ja sam se nadao bodovima iz n. travnika.tu je trebalo malo i uprava da odradi.a eto nije. opet dat 3 gola i izgubit , e ****.
a sta toliki broj golova govori , i to od ekipe koja je najgora . pa govori da je odbrana lošaaaaa , imali smo u jesenjem dijelu loše štopere , doveli 6-7 igrača , koji NISU NIŠTA BOLJI. opet rupe u odbrani.
a još nešto da primijetim , pa razmislite i o tome , u jesen smo imali SLOŽNU ekipu , 11 momaka je ginulo BEZ PLATE. sad imamo one igrače koje plaća uprava , imamo one koje plaća TRENER koji zamislite radi bez plate , a plaća igrače , imamo ove naše domaće , koji i dalje moraju igrati za drvene kline. a trebaju trčat za pozajmljene IGRAČINE , od kojih je za mene solidan samo udovičić. pa sad skontajte stanje u timu.
otiće stranci kao i svaki put na kraju sezone , boli njih dupe za radničkim. a mi ispadamo.
i kako sve ovo izgleda , nit ćemo imati svojih igrača , nit će bit para za PRAVE igrače sa strane.
ispadali smo , a ispadaju i veliki timovi u nas borac , velež, ispadaju po evropi štutgart , lids junajted itd.i šta sad ako mi opet ispadnemo ??
ja volim svoj lukavac i radnički , nema veze liga gdje će igrati.

reala17
Kontakt:

Post Postao/la reala17 » 03 apr 2017, 10:52

Ovo što se nama dešava je nevjerovatno.
Imamo novu upravu, jer nam stara nije valjala???, novog trenera, jer nam Džindo nije valjao???, skoro cijelu novu postavu, jer nam mlada jesenja postav nije valjala???, a rezultati su nam katastrofalni.
Zaista nema logike da trener radi "džaba". Mislim da bi nam ovo "džaba" moglo na kraju biti najskuplje, povratak u ovu ligu bi nas mogao koštati mnogo više.
Pitanje je i ako bi trebali na jesen morali krenuti u drugoj ligi, od kojih sredstava? Ova sadašnja uprava je izgleda riješila do kraja prvenstva potrošiti sve ( na plate, hranu, smještaj...), pa kao što smo i navikli podnijeti ostavku kad nas dovedu u niži rang.
A za očekivati je da nam od sutra preko portala i fb plasiraju poziv "SVI NA JOŠIK".
BIT ĆEMO MI NA JOŠIKU DO KRAJA, JER MI SMO VEĆE BUDALE OD OVIH KOJI NAM VODE KLUB, ILI JE MOŽDA NAŠA LJUBAV PREMA RADNIČKOM VEĆA I ISKRENIJA.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 apr 2017, 15:55

hrubesch je napisao/la:Ja bih samo volio da me argumentovano demantujes.Kad god spomenem ljude koji su uveli Radnicki u veci rang, ti spominjes nekih 17 godina . Valjda je vrijeme stalo sa Bajrom; rahmetli Belajom itd.Ja sam iznio dovoljno argumenata ZA, ti isto tako iznesi, ali argumentovano PROTIV.Mozda se i složimo u nekim stvarima.Ne vidim razloga za vrijedjanje.Valjda bam je svima cilj jak i stabilan Radnicki.PS.Ovo moram dodati.Ja manjegrada; a vise dusmana lokalnom klubu nisam vidio .Sodaacm, ovo nije upuceno tebi, vec je to moje mišljenje za siroke narodne mase. :o
Kakve argumente ti trazis jer si sam rekao da ne shvatas kako mozemo napredovati ispadanjem a iako me ne shvatas o cemu ovde pisem a otegao si jaja da me pominjes u komentaru zajedno sa klosarem rikom i dr. Evo ti samo jedan podatak da smo bacili ogromne pare sa placanjem ovih sisatih igraca a umjesto njih smo mogli igrati sa nasom djecom do kraja prvensta jer samo nerealni navijaci, i pojedinci iskompleksirani u upravi, su mislili na polusezoni da mozemo opstati. Taj ogroman novac je minimum 40 K maraka ali gdje cemo sada ispasti pa citiram jednog iz uprave "mi smo dosli na celu kluba te sada ne smijemo ispasti". Eto sad ni para ali Poljice nas i dalje cekaju.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 apr 2017, 16:01

studeni je napisao/la:I sta sad dalje...
Licno nemam problem sa ispadanjem ako ce to donijet dugorocno nesto bolje. Al ovo proljece ce biti skupo a rezultati nikakvi!
Vec je preskupo a nacelnik , skolovan cojk i cojk od akcije im predlagao ispadanje uz ostavljanje budzeta naredne 3 sezone ,,,zamilsi sada sta se sve moze uraditi sa tim parama na Josiku za te tri sezone u drugoj ligi. Mi smo bacili vec pare ali ni sada nije kasno , otjerati ove dati im 50% plate za ovaj mjesec i pusti djecu da igraju ako ih imamo , ako ne zacas da se nas par sa foruma registrujemo u klub pa da odigramo do kraja prvenstvo. Ako nista imamo sise kao ovi danas igraci sto igraju za radnicki.

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 03 apr 2017, 16:09

U jednom se slažemo . Ova uprava ne valja i ne zna raditi. Ali se ne slazemo u tome da ona od prije 2-3 godine nije valjala.U to vrijeme smo bili sila i strah i trepet za vecinu ekipa.Sa nizovima pobjeda,vrh tabele itd.Moj naglasak je na skoriju proslost i UO sa ljudima koje sam spominjo. Tu ne racunam zadnjih godinu i po dok je klub bio Djl (Kenana Pekarica) i prakticno bez uprave i pogotovo ovaj sadasnji period sa "transparentnim", novim UO, koji su tu zalutali.Zao mi je samo sto su Siouxi povjerovali u njihove lafine i mislili da je to to.Nista; dragi moj sadaacm, na godinu cemo opet na utakmice u Tinju, Duboki potok, Malesice itd.pa uskoro opet abd u l ligu.Iskreno se nadam.

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 03 apr 2017, 20:02

Pustite upravu i trenere da rade svoj poso.vrata kluba su svima otvorena fodjite i ppmozite a ne pametujte kako treba...

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 apr 2017, 20:08

hrubesch je napisao/la:U jednom se slažemo . Ova uprava ne valja i ne zna raditi. Ali se ne slazemo u tome da ona od prije 2-3 godine nije valjala.U to vrijeme smo bili sila i strah i trepet za vecinu ekipa.Sa nizovima pobjeda,vrh tabele itd.Moj naglasak je na skoriju proslost i UO sa ljudima koje sam spominjo. Tu ne racunam zadnjih godinu i po dok je klub bio Djl (Kenana Pekarica) i prakticno bez uprave i pogotovo ovaj sadasnji period sa "transparentnim", novim UO, koji su tu zalutali.Zao mi je samo sto su Siouxi povjerovali u njihove lafine i mislili da je to to.Nista; dragi moj sadaacm, na godinu cemo opet na utakmice u Tinju, Duboki potok, Malesice itd.pa uskoro opet abd u l ligu.Iskreno se nadam.
Ja samo zagovaram da je vrijeme da konacno radimo na infrastrukturi a da je ova liga preskupa za igranje i ulaganje u isto vrijeme. Prema tome meni nije problem a pogotov ne sramota od igranja u Tinji, Poljicima , Malesicima itd ako vidimda se ulaze na bolje , ne sutra nego prekosutra. Ti spominjes Lovica i slazem se sa tobom da je bio najbolji do sada ali i on je usao iz te druge lige koja je neuporedivo jeftinija i u koju mi sada idemo. Tada za njegovo vrijeme imali smo od opstine 80K a danas obecano 194 k pa vidi kolika je razlika i sta sve mozemo uraditi sa tom razlikom za tri godine. Jos malo dobrotvornih akcija i mozemo napraviti plastikaru, koju opet mozemo iznamljivati kako drugim ekipama , recimo zimi, plus rekreativci te bi se makar mali dio vracao jeste to mali dio ali se makar nesto vraca a imas makar nesto vidljivo i opipljivo za razliku od danas kada nemamo nista. Na kraju krajeva nas sve u Lukavcu koji volimo fudbal , treba da bude sramota nasih odbojkasa koji ce uci u PL a igraju vjerovali ili ne za pisljivih 100 km mjesecno a nasi "fudbaleri" potrose minimum 200k po sezoni.I ono glavno mene ne zanima ko je na celu kluba ako vidim napredak kluba ali u zadnjih 20 godina ja ne vidim napredak na Josiku. I na kraju budimo ljudi i ne budimo bahati kao pojedini forumasi Veleza jer dzaba im ono sve , kada su pojedinci dno dna kao osobe. Danas zbog ti pojedinih navijaca Veleza koji nas blate pa raznoraznim forumima, mi nije zao za onih 12-1 a mislio sam da je to bio bezobrazluk sa nase strane. Neka mi drug Zoom izvine zbog toga.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 apr 2017, 20:17

OmarGabriel je napisao/la:Pustite upravu i trenere da rade svoj poso.vrata kluba su svima otvorena fodjite i ppmozite a ne pametujte kako treba...
Druze ko ih sprecava u tome da rade svoj posao ? Neko odavde? Ne kontam te , ovo je forum gdje je predvidjeno da razgovaramo i bilo bi suludo misliti da nase konverzacije ovde sprecavaju nase igrace i upravu da vode svoj posao kako treba. Samo opusteno.

Anamneko
Kontakt:

Post Postao/la Anamneko » 03 apr 2017, 20:32

:beba: jaranovic napustio banovice,izgleda i oni odlucili da idu u drugu ligu.Na kraju ce se pola timova boriti da ispadne.Sto se uprava tice ljudi dzaba se raspravljate.Neki su trazili promociju u gradu,neki svoje sitne interese ili kao sada bajro covjek penzioner pa da ima cime ubijati vrijeme.Napretka nema dok ljudi sa lovom ne dodju u klub i to je to.Vidimo se u subotu na Josiku jer liga nije bitna.Bitno je da Radnicki zivi.
Samo Sioux 1989

OmarGabriel
Kontakt:

Post Postao/la OmarGabriel » 03 apr 2017, 20:48

sodaacm je napisao/la:
OmarGabriel je napisao/la:Pustite upravu i trenere da rade svoj poso.vrata kluba su svima otvorena fodjite i ppmozite a ne pametujte kako treba...
Druze ko ih sprecava u tome da rade svoj posao ? Neko odavde? Ne kontam te , ovo je forum gdje je predvidjeno da razgovaramo i bilo bi suludo misliti da nase konverzacije ovde sprecavaju nase igrace i upravu da vode svoj posao kako treba. Samo opusteno.
Samo kazem ko misli da moze bolje neka dodje u klub i eno neka vodi jednu selekciju u OP besplatno ili neka pomogne Salki na odrzavanju stadiona.A mozda i neko ima neki pametan projekat pa neka dodje na UO i iznese svoje ideje.Sad je nasa pomoc najbitnija

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.