Safet Sušić - Pape

Nixon
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nixon » 11 avg 2010, 00:31

Šta se se ba odmah svi uzhebali. Pa sa Ćirom smo od Rijeke izgubili prijateljsku utakmicu, pa smo kasnije u kvalifikacijama pokazali kvalitet. Najlakše je odmah osuti po Sušiću. Pa prijateljske utakmice i služe da se oprobaju neke solucije, da se vidi kako funkcionišu. Sačekajmo prvu kvalifikacionu utakmicu pa onda ako kiksamo, bujrum, razapni te Sušića odmah, neki kao da to jedva čekaju. A dobro znate svi da su nam ove slabije reprenzetacije uvjek pravile probleme i uvjek smo se sa njima mučili ;)
Potpisi su za levate...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2010, 00:32

Susic se uci na reprezentaciji,mada je on jos i nekoga vodio u karijeri,a vidim neki zele Barbareza za selektora,pa taj nije vodio ni kadete Vrbanjuse. :roll: Sam Mourinho je rekao da jos nije spreman da vodi neku reprezentaciju,to dovoljni govori koga treba postavljati za selektora.Treba nam prekaljen strucnjak,covjek koji je godinama u trenerskome poslu.Logicno rijesenje se namcece Halihodzic,mada i on sa Drogbom,bracom Toure i ostalima zvijezdama nije nista napravio na Africkome kupu sa O.Slonovace.Ciro,sa svim svojim manama je opet bio milion puta sretnije rijesnje od Susica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 11 avg 2010, 00:34

Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da ovo nije do Papeta... Sad ce svi poceti pljuvati po meni i tome kako ga branim jer sam Hordas itd Ali budimo realni i recimo da su igraci odigrali nikako :evil: Pa rezerve kad su usle napravili smo 3-4 sanse za 5 min... Jednostavno ovim nasim zvijezdicama dajemo previse kredita a igraju kao da ih je neko natjerao a ne za grb svoje zemlje.
Jok eto do mene je ....ljudi fakat nisam htio da pisem o tome ,ali sada cu....igrao sam donedavno termine sa Papetom u Difu i mogu vam 100% reci da taj covijek nije za trenera prosjecne ekipe ,a kamoli selektora...on kao prvo kada ga nesto pitas sebi u njedra prica...on ne moze motivisati sebe ,a kamoli nase igrace...klasicni papak (nemoj da me ljudi sa strane pogresno shvate jer ne smatram njih papcima) koji ne zna 2 da sastavi kako treba. 100% dajem glavu da pojedini nasi reprezentativci kazu da je cirkusant teski...sa njim nema napretka...zivi bili pa vidjeli..da Bog da ja ne bio u pravu...

ON SE TEK SADA SJETIO DA MLADU POGLEDA...ja vec pola godine govorim da je meni strasan onaj mali zadnji vezni sto igra u Kopru...Ivan Sesar (jso ljudi prvaci) ..ima jos finih igraca...mogao ih je pozvati danas ,ali jok on se PRAVI pametan
I hebo vas vise zeljeznicar i FKS na temi o repki...ja sam mrtvi pitar i kazem..SUsic je bio fudbalski mag ali pojma nema...od Ivice Osima ako nije naucio nece ni od koga...kloc!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 11 avg 2010, 00:43

Ma jok ba,krivi su igrači. Krivi su jer su 2 klasična špic igraca igrala na krilima,a to ni u snu nikada nisu igrali,i prešli su na protivničku polovicu tek na poluvremenu kada su strane zamijenili.
Krivi su jer su se "sami" tako postavili,i jer su s loptom imali dodira samo onda kada bi aut izvodili.
Krivi su jer mu je klasični stoper "sam" prešao da igra beka, i krivi su jer je jedini igrač koji je pružio solidnu partiju "sam" izašao vani.

Dajte ljudi budite malo realni :) Pape je jedna igračka veličina kakvih nema puno,ali o trenerskom poslu dalo bi se diskutovati.
U 4 prijateljske utakmice mi nismo stvorili 4 šanse. Nisam ga napadao zbog očajne igre protiv Gane,protiv Šveđana mi je već bila puna kapa,a ove amatere sa platformi teško da mu mogu oprostiti.
Da je izveo kakav kombinovani sastav,pa barem isprobao par novih igračai na kraju ispao ovakav rezultat,niko ne bi A rekao,ali, izvesti najjači sastav protiv kojekakvih naftadzija i zidara i biti tako ponižen i na kraju utakmice izjaviti da je možda dobro što je ovako završilo, eh... to je već bezobrazluk.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 11 avg 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 00:43

Necromacer je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Mislim da ovo nije do Papeta... Sad ce svi poceti pljuvati po meni i tome kako ga branim jer sam Hordas itd Ali budimo realni i recimo da su igraci odigrali nikako :evil: Pa rezerve kad su usle napravili smo 3-4 sanse za 5 min... Jednostavno ovim nasim zvijezdicama dajemo previse kredita a igraju kao da ih je neko natjerao a ne za grb svoje zemlje.
Jok eto do mene je ....ljudi fakat nisam htio da pisem o tome ,ali sada cu....igrao sam donedavno termine sa Papetom u Difu i mogu vam 100% reci da taj covijek nije za trenera prosjecne ekipe ,a kamoli selektora...on kao prvo kada ga nesto pitas sebi u njedra prica...on ne moze motivisati sebe ,a kamoli nase igrace...klasicni papak (nemoj da me ljudi sa strane pogresno shvate jer ne smatram njih papcima) koji ne zna 2 da sastavi kako treba. 100% dajem glavu da pojedini nasi reprezentativci kazu da je cirkusant teski...sa njim nema napretka...zivi bili pa vidjeli..da Bog da ja ne bio u pravu...

ON SE TEK SADA SJETIO DA MLADU POGLEDA...ja vec pola godine govorim da je meni strasan onaj mali zadnji vezni sto igra u Kopru...Ivan Sesar (jso ljudi prvaci) ..ima jos finih igraca...mogao ih je pozvati danas ,ali jok on se PRAVI pametan
I hebo vas vise zeljeznicar i FKS na temi o repki...ja sam mrtvi pitar i kazem..SUsic je bio fudbalski mag ali pojma nema...od Ivice Osima ako nije naucio nece ni od koga...kloc!!
susic je gledo mlade za razliku od ostalih selektora...cak je bio i na brojnim premijerligaskim utakmicama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 avg 2010, 01:01

nick je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:

susic je gledo mlade za razliku od ostalih selektora...cak je bio i na brojnim premijerligaskim utakmicama...
Ma nek se tvoj Safet uci kod "Monalize" gdje i bio dok se je BiH branila i formirala...
Nama treba maher kao sto je Ciro,Braco,Osim ili Legenda kao sto je Kodro,Barba,Bola ...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 11 avg 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 11 avg 2010, 01:02

SAFET SUSIC VEZE NEMA .......................
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 01:04

:D hahahah a gdje je bio ciro dok se bosna formirala hahahah dobar koliko imas godina 13-15 sa vise godina bi se sjeco gdje je bio ciro :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 avg 2010, 01:07

nick je napisao/la::D hahahah a gdje je bio ciro dok se bosna formirala hahahah dobar koliko imas godina 13-15 sa vise godina bi se sjeco gdje je bio ciro :mrgreen:
Pravio svoju drzavu za razliku od Safeta koji je tek kada je ostao bez posla skontao da je i BiH postala drzava ;)
Maloljetnice (mentalno barem) ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 01:09

Za_raju je napisao/la:
nick je napisao/la::D hahahah a gdje je bio ciro dok se bosna formirala hahahah dobar koliko imas godina 13-15 sa vise godina bi se sjeco gdje je bio ciro :mrgreen:
Pravio svoju drzavu za razliku od Safeta koji je tek kada je ostao bez posla skontao da je i BiH postala drzava ;)

e hajde sad posto vidim da si vrli intelektualac de mi reci gdje su ti ostali bili sto si ih nabrojo dok se bosna branila :)
vidim ciro pravio svoju drzavu jos mi napisi gdje su ostali bili i slobodan si

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 avg 2010, 01:15

nick je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

e hajde sad posto vidim da si vrli intelektualac de mi reci gdje su ti ostali bili sto si ih nabrojo dok se bosna branila :)
vidim ciro pravio svoju drzavu jos mi napisi gdje su ostali bili i slobodan si
Kodro,Barba,Bola su dokazali koliko im BiH znaci,Osim kao strucnjak ima pravo da pisa i po nama i po svijetu tako da njega nemozemo uzimati kao patriotu nego kao strucnjaka No1.
Jos nesto?
Ili da idem paliti novine na kojima je Susiceva glava...
"No God is Good God "

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 11 avg 2010, 01:23

Za Papeta je Tulic Murinjo :mrgreen:
1921-2011

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 avg 2010, 01:28

neko_iz_mase je napisao/la:Ma jok ba,krivi su igrači. Krivi su jer su 2 klasična špic igraca igrala na krilima,a to ni u snu nikada nisu igrali,i prešli su na protivničku polovicu tek na poluvremenu kada su strane zamijenili.
Krivi su jer su se "sami" tako postavili,i jer su s loptom imali dodira samo onda kada bi aut izvodili.
Krivi su jer mu je klasični stoper "sam" prešao da igra beka, i krivi su jer je jedini igrač koji je pružio solidnu partiju "sam" izašao vani.
Dzeko, Vedo, Zlatan, Miske, Jahic, Nadarevic nidje veze ba... I Eto je klasicni spic pa je kod murinja na krilu kao i henry kod guardiole itd
Jednostavno iz utakmice u utakmicu sve manje pokazuju... Mozda jest do Papeta al brate kad je zec usao probio je 2-3 puta kao i ibricic koji je uzeo par lopti za 10 min. na istoj poziciji na kojoj je dzeko izgubio 5-6... U svakom slucaju ako ovako budemo igrali nema nas nigdje... Ipak gledamo plitko, zaboravljamo i ovaj smijesni savez koji nas sve **** u mozak a tako i njih...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 avg 2010, 01:41

Ovaj bosanski Domenek jos nije podnio ostavku,nakon 3 sramna izdanja nije se udostojio povuci sa klupe :D vidi se da je veliki takticar :D eh svi oni koji su ga branili,veceras su zadovoljni jer nismo izgubili mec sa velesilom Katarom,iako su nas ljudi isprasili kako su stigli . Tuzno sto pojedinci sa foruma ovu igru opravdaju :(

Susicu odlazi,spasi nas dok jos ima vremena.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 11 avg 2010, 01:49

Napadacka formacija u kojoj igraju dva vezna tri spica i sest stopera! Krilo Muslimović! Krilo Ibišević!
I onda katar ima loptu 60 % Nikad goru formaciju jedne ekipe ja vidio nisam!

Po meni mi trebamo igrati sa jednim spicom ako ce zajedno igrati Pjanic i Miske. (mada ne mogu zajedno nikako al kaze Pape mogu) I pored njih Ibro, Štilić, Rahimić. Onaj mi je Medunjanin bezveze!
I još mislim da je Mravac bolji štoper od Nadarevića. Na desnom beku ne zna dje udara...Obudalio ga onaj Bismilahi nekakav, a sta ce mu tek raditi Ribery.

Vranjes iz Šerifa je dobar bek nikad ga nije probao!

U Rumuniji igra jedan odličan stoper koji se zove Jasmin Trtovac, pa onda Bogićević, Trivunović....po meni ova trojica osam puta bolji od Kung fu Pandže ..... No nije njih Pape nikad probao al proba po petnest puta iste i nikad ne valja. Štilić bez dovoljno minutaže itd....

Sve u svemu Pape je baš promašaj!

Bosna_Ponosna
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Ponosna » 11 avg 2010, 01:51

Hamulani je napisao/la:Napadacka formacija u kojoj igraju dva vezna tri spica i sest stopera! Krilo Muslimović! Krilo Ibišević!

Po meni mi trebamo igrati sa jednim spicom ako ce zajedno igrati Pjanic i Miske. (mada ne mogu zajedno nikako al kaze Pape mogu) I pored njih Ibro, Štilić, Rahimić. Onaj mi je Medunjanin bezveze!
I još mislim da je Mravac bolji štoper od Nadarevića. Na desnom beku ne zna dje udara...Obudalio ga onaj Bismilahi nekakav, a sta ce mu tek raditi Ribery.

U Rumuniji igra jedan odličan stoper koji se zove Jasmin Trtovac, pa onda Bogićević, Trivunović....po meni ova trojica osam puta bolji od Kung fu Pandže ..... No nije njih Pape nikad probao al proba po petnest puta iste i nikad ne valja. Štilić bez dovoljno minutaže itd....

Medunjanin bezveze :mrgreen: Mravac bolji od Nadarevića :mrgreen:

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 11 avg 2010, 01:54

Bosna_Ponosna je napisao/la:
Hamulani je napisao/la:Napadacka formacija u kojoj igraju dva vezna tri spica i sest stopera! Krilo Muslimović! Krilo Ibišević!

Medunjanin bezveze :mrgreen: Mravac bolji od Nadarevića :mrgreen:
A samo ti meni objasni koju je to Medunjanin utakmicu odigrao dobro?? Hajde pametnjakovicu!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2010, 02:36

C.Ronaldo_9 je napisao/la:SAFET SUSIC VEZE NEMA .......................
Ma, ne... :D

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 11 avg 2010, 08:04

Krampino vrati pare !!!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 avg 2010, 08:28

Susis nema veze sa trenerskim poslom, zafalilo para pa dosao ubrati malo u BIH, gdje je Susic bio kada nitko nije htjeo preuzeti repku.... ODLAZI PAPE nisi ti za ovo!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.