Znam ja ko su i sta Svabe! Ne mozemo mi sa njihovim radnim mentalitetom nikako. Ja ovih dosta momaka vidam po buregdinicama se hrane, ekipa citava ode sa trenerom! Znas na sta mislim nazalost.Besic je napisao/la:Pa može ih i ovo motivisat heheSarajlijica1946 je napisao/la: Sreca pa ne motiviras ekipu! Strasan podanicki mentalitet.
Inače - Kai Havertz MVP, naravno ako ima pravo nastupa![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
1:1 je bilo nekad poslije rata, pa poraz pred SP 2010 , a U-21 prekuca sa onih 4:4 na Koševu.
Nikad nisu znali protiv nas što jest jestBesic je napisao/la:Nije bilo nekih blamaža protiv Elfa ako se ja dobro sjećam, veća je patnja sa Francuzima,Austrijom, Švicarcima itd itd
1:1 je bilo nekad poslije rata, pa poraz pred SP 2010 , a U-21 prekuca sa onih 4:4 na Koševu.
U-17 je prošle godine na Euru igrala sa Njemačkom u grupi, 3:1 za Švabe. Mislim da smo čak i poveli 1:0 na početku utakmice baš preko sadašnjeg kapitena kadeta Sadikua
ima i brat od legende nase u21 Nikola Jelisic zove se Daniel i igra za bayern isto 2000 god.
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Tad su npr Grujic i Berberovic petkom igrali za mladu, subotom za A tim
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
-
edinjo-bih
- Kontakt:
zelimir terkes. imam tekmu jos na vhs-u heheealan_kardec je napisao/la:ja se sjećam da sam gledao utakmicu, bio prenos 100%. U toj generaciji je, mislim, igrao i Pelak, a Hasagić nije, kontam da je nešto stariji. Onaj DaliborTerkeš igrao u napadu, protiv švaba dao gol ili dva.
Direktan prenos bio na DSF-u ( danasnjem **** ), a kod nas bio snimak na BHT-u. Nijemci cak i poveli 0:1 i onda im utrpasmo peticu. Kohler se nakon toga 10 dana nije javljao na telefon.legenda reala je napisao/la:Ma ja Baljic i Janker dali golove, tad su mlade i a repke igrale iste grupe, Njemci mladi tad nisu igrali kvale jer su bili domacini Eura 2004 za mlade, al nigdje nema izvjestaja, prenosa tad nije bilo
TMovac je napisao/la:Direktan prenos bio na DSF-u ( danasnjem **** ), a kod nas bio snimak na BHT-u. Nijemci cak i poveli 0:1 i onda im utrpasmo peticu. Kohler se nakon toga 10 dana nije javljao na telefon.legenda reala je napisao/la:Ma ja Baljic i Janker dali golove, tad su mlade i a repke igrale iste grupe, Njemci mladi tad nisu igrali kvale jer su bili domacini Eura 2004 za mlade, al nigdje nema izvjestaja, prenosa tad nije bilo
https://www.weltfussball.com/spielberic ... utschland/
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Forumske Švabe na aparatimaFA7 je napisao/la:TMovac je napisao/la:Direktan prenos bio na DSF-u ( danasnjem **** ), a kod nas bio snimak na BHT-u. Nijemci cak i poveli 0:1 i onda im utrpasmo peticu. Kohler se nakon toga 10 dana nije javljao na telefon.legenda reala je napisao/la:Ma ja Baljic i Janker dali golove, tad su mlade i a repke igrale iste grupe, Njemci mladi tad nisu igrali kvale jer su bili domacini Eura 2004 za mlade, al nigdje nema izvjestaja, prenosa tad nije bilo
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo za ovaj linkFA7 je napisao/la:
Jako dobra je bila ova generacija Njemačke
Besic je napisao/la:Ove godine s kamatama se vraća 7-0 minimalno
ipak malo im je.
Treba dogovoriti prijateljsku protiv Mađara, da vas ponizimo.Besic je napisao/la:Ove godine s kamatama se vraća 7-0 minimalno
Ovo je bilo vrijeme kad si ti i pratio sport, sad samo forumasice ganjas.legenda reala je napisao/la:Bravo za ovaj linkFA7 je napisao/la:
Jako dobra je bila ova generacija Njemačke
P. S. Vidi Pelaka, izdajice Pitara.
Il bi vas Mađari ponizili kao Nikola Šubić ZrinskiHigh je napisao/la:
Treba dogovoriti prijateljsku protiv Mađara, da vas ponizimo.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ajaca, Alucard, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavariapivo, Bing [Bot], bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, deda, delko, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, ELDIABLO20, emir79, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Frankie, GG3, GIBRA, Godfather, GokuSSJG, GrbavicaHrammm, greenwood, haklamas, HariTz, Hazre, husrefbeg, InatSilniBosanski, Iniesta12, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, Kljukusar, komax, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, MacArsla, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Marsal, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, Nakata, Napapijri, nebeskasila, Obdunsmen, Paromlinac, PeppermintSA, Pitar6785, Principatus, prisonbreak, Rio12345, rishovski, rossonero85, s4mke, safun79, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, TETRAPAK, tobaccos, unavita, visarionovich, Wilshere10, Wisey, Zaxon, Zeko87, Zgemboo89 i 863 gosta.