A najtuznije od svega sto ovo uopste nije daleko od istine...uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisu. I to dovoljno pokazuje koliko zanimamo Tana, Kena i ostale njihovebordobijeli je napisao/la:Jel bio neko od ovih stranaca na skupstini ? Jel bio ovaj kinez sto je novi clan ?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Neki su još uvjereni da je ovo zayebancija.Evolution87 je napisao/la:A najtuznije od svega sto ovo uopste nije daleko od istine...uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel se ovo Balic podrazumjeva pod natpisom MMA?uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta vi očekujete protiv Slobode? Mada znam da većina trenutno ništa ne očekuje, kao ni ja, mada mislim da će biti iks.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jeli ovaj Colakovic imao dionice ? Zasto odlazi ? Prodao kinezu ? Ko je sad uopste u skupstini ?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate Crnkic je kartoniran, nmz on igrat.uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
...........Pavlovic....
.....Hodzic....Novakovic....Mihojevic....Ivetic....
...........rustem....sara
Hebib.....Dulja.......Andusic
......Merso...
To je najace.
......Merso...
To je najace.
-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se ludom scenariju, našoj pobjedi u Tuzli i protiv Zrinjskog u nedjelju, te iksu u Mostaru prekosutra.
Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Balic, Ivetic, Saric, Husejinovic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetović.Sarajlijica1946 je napisao/la:...........Pavlovic....
......Merso...
To je najace.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Husejinovica mozemo zaboraviti, pogotovo ove tekme gdje ce ga nacepiti. Sa Balicem na beku ne bi uopste imao podrsku Andusic takk da ne znam. Trebat ce Cali kolekcija razno raznih tableta za glavu!zlo87 je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Balic, Ivetic, Saric, Husejinovic, Duljevic, Hebibovic, Ahmetović.Sarajlijica1946 je napisao/la:...........Pavlovic....
......Merso...
To je najace.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
@Lakoste, hoćel se Said oporavit do srijedi, hoće li moći igrati protiv Slobode, jel znaš? Volio bi da počne, u kakvom god stanju bio, drugačije je kad je on tu.
Biće Said spreman, sanirana je loža, zbog koje je fulio Radnik.SiouxLukavac je napisao/la:@Lakoste, hoćel se Said oporavit do srijedi, hoće li moći igrati protiv Slobode, jel znaš? Volio bi da počne, u kakvom god stanju bio, drugačije je kad je on tu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja bi Hebiba malo na klupu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Plavog slona od hiljadu tona i dvesta miliona dolara u kešuHistoricar je napisao/la:Nadam se ludom scenariju, našoj pobjedi u Tuzli i protiv Zrinjskog u nedjelju, te iksu u Mostaru prekosutra.
Realno, sumnjam da će nas sreća toliko mazit'. Što bi rekao Marijan Mijajlović, božica Fortuna nas je dovoljno gurala ove godine, ne može više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Najbolji nas igrax ove polusezone. Malo ga zeza zavrsnica ali sigurno to nece usavrsiti na klupi. Nemamo boljeg za desno krilo.ElCartel11 je napisao/la:Ja bi Hebiba malo na klupu.
Samo da je izborit tu famoznu Evropu, pa onda cemo valjda na ljeto dobit taj budzet. Onda se rijesiti ovih Bekica,Rustemovica, Radovca, Andzusica, Dulja odlazi i eventualno Balica prodati, naravno ukoliko se ne poprave do ljeta.
Dovesti dva vezna ali da su klasa iznad ovih postojecih, lijevog beka, krilo i napadaca. Od ovih nabrojanih bi morali svi bit za prvih 11 osim mozda napadaca ali i tu treba neko brzi i mladzi od Ahme.
Samo Cali dati odrijesene ruke i nedati da se bilo ko sa strane petlja u formiranje tima.
Nadam se da ovo nisu samo moji snovi i da nismo toliko posrnuli.
Dovesti dva vezna ali da su klasa iznad ovih postojecih, lijevog beka, krilo i napadaca. Od ovih nabrojanih bi morali svi bit za prvih 11 osim mozda napadaca ali i tu treba neko brzi i mladzi od Ahme.
Samo Cali dati odrijesene ruke i nedati da se bilo ko sa strane petlja u formiranje tima.
Nadam se da ovo nisu samo moji snovi i da nismo toliko posrnuli.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Iduće sezone će biti naš najjači igrač, nakon što prođe ljetne pripreme..SiouxLukavac je napisao/la:@Lakoste, hoćel se Said oporavit do srijedi, hoće li moći igrati protiv Slobode, jel znaš? Volio bi da počne, u kakvom god stanju bio, drugačije je kad je on tu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet mi na početku polusezone romantiziramo o pauzi, ovaj put ljetnoj, i opet dovođenje veznog igrača... Baš ono u krug se ide. 
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], fks74, napoleon72 i 30 gostiju.