Toliko je dobra i zanimljiva utakmica da treba da se neko pomarise cisto da zapamtimo da su igralisajo10 je napisao/la:Neznas ko je gori od goreg Bog te.. Losije utakmice nisam vidio bas odavno. Sta je ovo haha.. A pricamo o dvije ekipe koje se bore za playoff![]()
![]()
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Nema bez selama nista, vidis da im i ne ide bas najbolje zato sto si se javio na atipican nacin.mirzateletovicc je napisao/la:![]()
![]()
Idemoo PORTLAND AJDE LILARDDD PREKO 40 POINTS I GAZIIII MINESOTTU
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Sir Oliver
- Kontakt:
Blazersi su isamarali Townsa kao mladi majmun bananu... 4blk je popio
Sent from my UMRI_ROME_X using tapatalk
Bice tesko da ovo dobiju bas.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum bratekobe24 je napisao/la:Nema bez selama nista, vidis da im i ne ide bas najbolje zato sto si se javio na atipican nacin.mirzateletovicc je napisao/la:![]()
![]()
Pusti ti @chinagliu, prekaljenog ateistu.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Sta se sve Townsu dopusta i gleda kroz prste...
Alejkumusselam!mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum bratekobe24 je napisao/la:Nema bez selama nista, vidis da im i ne ide bas najbolje zato sto si se javio na atipican nacin.mirzateletovicc je napisao/la:![]()
![]()
Pusti ti @chinagliu, prekaljenog ateistu.
Ovdje ce ocigledno biti gutavo do zadnjeg trenutka. Dok su svi igraci Portlanda poprilicno raspolozeni, Dame i CJ totalno neprepoznatljivi (Meyersa naravno nigdje ne ubrajam). Valjda izvuku ovo nekako na kraja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Kako nam treba ova pobjeda i da se više smirimo i čekamo u miru PO sa Jusufom ako Bog da
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
hoho jes vidjo ovo brateeee ima jos nadee
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ajde Lilardd zaključi ovo sa zvukom
Ma nek se gone u djavola. Neshvatljivo koliko je Meyers los, kako li je on tamo dobio toliki ugovor, majko moja. U najvaznijim trenucima na KAT-u je primoran biti 10cm nizi igrac i normalno da ce to ovaj iskoristiti i rutinski zavrsiti ono polaganje. Kako ce se tek suprotstaviti tornjevima Davisu i Cousinsu, ili Gobertu... Sad je ovo osmo mjesto klimavo kao nikad.
Jesi pesimistkobe24 je napisao/la:Ma nek se gone u djavola. Neshvatljivo koliko je Meyers los, kako li je on tamo dobio toliki ugovor, majko moja. U najvaznijim trenucima na KAT-u je primoran biti 10cm nizi igrac i normalno da ce to ovaj iskoristiti i rutinski zavrsiti ono polaganje. Kako ce se tek suprotstaviti tornjevima Davisu i Cousinsu, ili Gobertu... Sad je ovo osmo mjesto klimavo kao nikad.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kao sto sam vec pisao nakon jukine povrede PO je 90% izgubljen.
Volio bi da mi objasni neko ko mi je replicirao koje 3 naredne misli da ce portland dobiti (a vjerovatno mu 3 pobjede trebaju)?
Jedina kakva takva sansa je bila minesota koja bi trebalo da tanka i ni to nisu dobili. Portland do kraja mozda uzme minesotu i to je to. Sve ostale hladno gubi.
Juka voli zajefrkanciju (ne vidim u tome nista lose
), al bit ce zafrkano na twiteru citat zelje da ima ugodno ljeto od igraca denvera.
Volio bi da mi objasni neko ko mi je replicirao koje 3 naredne misli da ce portland dobiti (a vjerovatno mu 3 pobjede trebaju)?
Jedina kakva takva sansa je bila minesota koja bi trebalo da tanka i ni to nisu dobili. Portland do kraja mozda uzme minesotu i to je to. Sve ostale hladno gubi.
Juka voli zajefrkanciju (ne vidim u tome nista lose
edin139 je napisao/la:Kao sto sam vec pisao nakon jukine povrede PO je 90% izgubljen.
Juka voli zajefrkanciju (ne vidim u tome nista lose), al bit ce zafrkano na twiteru citat zelje da ima ugodno ljeto od igraca denvera.
Denver gubi sledecu od Hou,a Portland uzima Vukove
Pa vec sam napisao mozda dobije tu kontra minesota i koje ce jos dvije dobiti?lumani je napisao/la:edin139 je napisao/la:Kao sto sam vec pisao nakon jukine povrede PO je 90% izgubljen.
Juka voli zajefrkanciju (ne vidim u tome nista lose), al bit ce zafrkano na twiteru citat zelje da ima ugodno ljeto od igraca denvera.
Denver gubi sledecu od Hou,a Portland uzima Vukove
nece ti ni Denver sve dobiti
Portland zadnju igra sa Pelicanima a oni ce igrati opusteno..Denver ima jako,jako male sanse da nesto napravi,jer su ipak 2 tekme iza Portlanda.
edit,Portland sve tekme igra kuci,ako tu ne rijese nisu ekipa za playoffa
edit,Portland sve tekme igra kuci,ako tu ne rijese nisu ekipa za playoffa
Pa i ne treba sve da dobije dovoljne su mu 3 mozda cak i dvije pobjede.lumani je napisao/la:nece ti ni Denver sve dobitiPortland zadnju igra sa Pelicanima a oni ce igrati opusteno..Denver ima jako,jako male sanse da nesto napravi,jer su ipak 2 tekme iza Portlanda.
sanse su 70-30 u korist denvera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.