FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 03 apr 2017, 23:40

Da smo doveli dva-tri kvalitetna igrača, sve bi drugačije bilo. Klupa nam je živi očaj, mada ni prvotimci nisu čemu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 apr 2017, 23:54

Sarajlijica1946 je napisao/la: Najbolji nas igrax ove polusezone. Malo ga zeza zavrsnica ali sigurno to nece usavrsiti na klupi. Nemamo boljeg za desno krilo. :)
Upravo zbog tih promasaja, da se malo "ohladi", jer onakve situacije moras zavrsavati loptom u mrezi. Kad se samo sjetim one protiv Sirokog kad izadje 1na1 sa golmanom i imao cijelo vrijeme ovog svijeta, on ide u neki dribling koje bi i malo dijete procitalo. Da je malo efikasniji definitivno jedno od najboljih krila lige, ovako...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 apr 2017, 00:27

Ja očekujem da bude Sloboda - SARAJEVO 0:3 (Benko 44, Velkoski 86, Stojčev 90)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 04 apr 2017, 01:41

Ma nisu ni ostali neka pljacka. Svi smo mi u pet deka. Nebi me iznenadilo da dobijemo u Tuzli, ali eto mislim da ce biti X.

Problem je sto sa ovom ekipom u Evropi mozemo pusit kitu...

Dajte ba ljudi kakav Anđušić, sviju mi taraba igrač, ja bi ga prodao dok moze...

Gurnut Amera i Ahmeta zajedno pa sta bude i Estonca od prve..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 05:23

Treba odigrati sutra sa Tuzlom. Pa šta bude.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 09:07

Oglasio se bivši direktor FK Sarajevo: Pauza u nemogućoj misiji ili greška u mojoj viziji?
Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo danas je usvojena ostavka Dine Čolokovića.
Njega će u Bordu direktora Bordo kluba zamijeniti Derek Chin, predstavnik većinskog ulagača Vincenta Tana.

Čolaković je ostavku podnio prije desetak dana, a nakon što je ona usvojena oglasio se na svom Facebook profilu.

- Danas sam i tehnički izašao iz FK Sarajevo, a već 10 dana sam u ostavci. Pauza u nemogućoj misiji ili graška u mojoj viziji? Saznat ćemo uskoro. Neka zabilježi i Facebook ovaj dan kada i dalje vjerujem da je moguće od FKS napraviti vrhunski klub – poručio je Čolaković na svom Facebook profilu.
:kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 09:11

Rahimić za Faktor: Sarajevo je u rangu Radnika i Slobode, ne mogu pratiti Želju i Zrinjski
Sarajevo - Radnik 1:1

Sarajevo ne može pratiti Zrinjski i Želju. Bordo tim mora dosta toga da popravi. Od organizacije do dovođenja igrača. Sarajevo i Radnik su dvije podjednake ekipe, tu je i Sloboda, koja oscilira.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 04 apr 2017, 09:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:Oglasio se bivši direktor FK Sarajevo: Pauza u nemogućoj misiji ili greška u mojoj viziji?
Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo danas je usvojena ostavka Dine Čolokovića.
Njega će u Bordu direktora Bordo kluba zamijeniti Derek Chin, predstavnik većinskog ulagača Vincenta Tana.

Čolaković je ostavku podnio prije desetak dana, a nakon što je ona usvojena oglasio se na svom Facebook profilu.

- Danas sam i tehnički izašao iz FK Sarajevo, a već 10 dana sam u ostavci. Pauza u nemogućoj misiji ili graška u mojoj viziji? Saznat ćemo uskoro. Neka zabilježi i Facebook ovaj dan kada i dalje vjerujem da je moguće od FKS napraviti vrhunski klub – poručio je Čolaković na svom Facebook profilu.
Steta za Dinu...momak jedan kroz jedan, jedini iz ovog boarda da je i valjao. Al eto sad je tu Derek Chin mozda nas iznenadi, ako nista da se nekad i pojavi da znamo da postoji.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 apr 2017, 10:21

Koliko smo bitni ovom Dreku, pokazao je u startu kad se nije pojavio ni na yebenom imenovanju. Isto to vrijedi i za ostalo kinesko smece u klubu. Pomirio sam se s cinjenicom da smo mi najslabiji u ligi 6 i da ce biti uspheh ako se izbori famozna Evropa a onda se pitam sta mi imamo od te dvije evropske utakmice? Ne mozemo sa ovim timom ni klub sa Malte proci a o ozbiljnijim da i ne pricam. Dobijes 200k eura za to jedno pretkolo i to je to. Pa vise bi se moglo zaraditi bez evrope a da se afirmise nekoliko akademaca i proda. Tacno mi ogadise fudbal i ovi iz uprave i ovi nasi qurcevi od igraca. Zao mi samo Cale na kojem ce se kola slomiti, kao i svaki put. Uvijek popuse oni koji vole FKS, a to smo mi navijaci, Husref ili Cala!
Amidza, nabijem te na qurac!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 04 apr 2017, 10:56

Napisah juce da je Said spreman, ali ipak da ga sutra nazalost necemo gledati. Bol u zadnjoj lozi se opet vratila tako da se nece rizikovati.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 apr 2017, 11:00

Rustemović bi bio prvotimac u svakom premijerligašu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 11:02

ReufHerco je napisao/la:Napisah juce da je Said spreman, ali ipak da ga sutra nazalost necemo gledati. Bol u zadnjoj lozi se opet vratila tako da se nece rizikovati.
Ja sam se pomirio da nema nista od njega. Zao mi je, ali ne mogu ja nista uraditi da to promijenim. Mogu misliti kako mu je boriti se sa ovim silnim pehovima. Opet je tu najbolji igrac lige Haris Duljevic. :bih:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 apr 2017, 11:05

Besic je napisao/la:Rustemović bi bio prvotimac u svakom premijerligašu.
Da upravu si ali kao ekonom u klubu da pere opremu i cisti kopacke igracima :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 apr 2017, 11:07

Ja Ivetica ne bi vracao u sredinu. Rustem i Saric su dovoljni. Peru na LB, da malo Bekic odmori..
Pavlovic, Ivetic, Mihojevic, Novakovic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Liivak, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 apr 2017, 11:22

ReufHerco je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Oglasio se bivši direktor FK Sarajevo: Pauza u nemogućoj misiji ili greška u mojoj viziji?

Steta za Dinu...momak jedan kroz jedan, jedini iz ovog boarda da je i valjao. Al eto sad je tu Derek Chin mozda nas iznenadi, ako nista da se nekad i pojavi da znamo da postoji.
Bilo bi dobro kada bi malo progovorio o stanju u klubu,kako stoje stvari,sta se desava itd.
Ovako svi polahko odlaze,a niko nista ne govori.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 apr 2017, 11:24

ReufHerco je napisao/la:Napisah juce da je Said spreman, ali ipak da ga sutra nazalost necemo gledati. Bol u zadnjoj lozi se opet vratila tako da se nece rizikovati.
Znači bod u Tuzli ko kuća.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 apr 2017, 11:31

Ocigledno da Tan vise nece davati para preko sponzora Visit Malasya. Ustvari, sad ce biti kao i kod svih ostalih premijerligasa - koliko namaknete, toliki ce i biti budzet.
Ja se samo nadam da ce nastaviti davati za kamp, ipak to ne spada u tekuce troskove, nego je projekat za sebe.
PS. Niko ne komentarise vijest oko stadiona; nacelnik najavio da je ovo zadnja godina kad se mogu dovesti investitori..valjda od sljedece godine opcina dize ruke od 'modernizacije' Koseva. Sta sve hoce u kompleksu (bazen, hotel, prostori..) odmah sad mogu zakljuciti da nece niko doci da ulozi te pare....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 04 apr 2017, 11:34

muhamedhulk je napisao/la:Ja Ivetica ne bi vracao u sredinu. Rustem i Saric su dovoljni. Peru na LB, da malo Bekic odmori..
Pavlovic, Ivetic, Mihojevic, Novakovic, Hodzic, Rustemovic, Saric, Liivak, Duljevic, Hebibovic, Ahmetovic.
Sa rustemovicem je nemoguce dobiti utakmicu, to je i Cali jasno, tako da se nadam da ce vratiti sredinu Ivetic-Saric a na LB bih ja stavio Balica. Marko i Novakovic stoperi a desno Hodzic. Ostatak ekipe Livak, Hebibovic, Dulja i Ahmetovic. To je po meni najjace sto imamo, obzirom da Said ne igra...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 04 apr 2017, 11:36

zagorski je napisao/la: Ovako svi polahko odlaze,a niko nista ne govori.
Da, da li ce neko konacno progovoriti o tome koliko su Dino Selimovic i njemu slicni pronevjerili love na trenere, Stepanove, Harmonye i slicne dok igraci koji su osvojili titulu nisu valjali i sve ovo do danas uz podrsku Bordo (ne)prijatelja ili velike vecine njih.
Mi smo mahalski klub koji vode sitne duse i mozete ocekivati odlazak bilo koga ali nema tu ocito moci i snage da se raka rana Sarajeva otjera a to su isti koji su navidno vec otisli a evi i dalje se pokazuju na "bitnim" sastancima.
Mnogo je "domacih" kojim bi se dozivotno trebao zabraniti dolazak na stadion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 80 gostiju.