FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako mu je on idol, bolje da ne dolazi. Ta ne treba nam još jedan koji igra 3 utakmice za godinu dana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Minimalan poraz bi bio poboljsanje i uspjeh.
Radnik je ostao impotentan, nadamo se da sloboda nije horny.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako se mora platiti obestecenje,nista od Zilkica.Lakoste je napisao/la:Da li bi ovaj Zilkic imao nesto protiv da sljedece sezone igra sa svojim idolom?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da Al Bekic zna sta igra da je bio uz lijevu aut liniju mozda bi ostalo 1:0. Jedva cekam da ga vidim na klupi!FrancescoTotti je napisao/la:Minimalan poraz bi bio poboljsanje i uspjeh.
Kad spominjete našeg lijevog beka, hoću da pišete njegovo puno ime - Almir Centaršut Bekić! Tako mu je i u rodnom listu, tako treba biti i ovdje!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Statutom zabraniti da u bordo dresu igraju igraci koji na bilo koji nacin imaju veze sa smrdljivom tuzlom i smrdljivom slobodom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Ako mu je on idol, bolje da ne dolazi. Ta ne treba nam još jedan koji igra 3 utakmice za godinu dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakve pizde od navijaca. 27 bodova u igri, kasnimo 4 boda neki vec odlozili oruzje.
Sramota me svegami.
Sramota me svegami.
Gdje su ovi insajderi, dokle je kapiten sa ugovorom? Rekoše onda da ne trčimo pred rudu i psujemo mu! Hujić isto reče da ne vidi razlog zbog kojeg naša kapitenčina ne bi produžila ugovor! Piša nam po klubu i briše qrac od grb, lezba narandžasta, a pitari mu se klanjaju! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi, dokle je kapiten sa ugovorom? Rekoše onda da ne trčimo pred rudu i psujemo mu! Hujić isto reče da ne vidi razlog zbog kojeg naša kapitenčina ne bi produžila ugovor! Piša nam po klubu i briše qrac od grb, lezba narandžasta, a pitari mu se klanjaju!
Ja se nadam da ga Kosevo nece vise vidjeti dok sam ziv! Nek ide u Real poslije nas, nek osvaja sta hoce ali sa Sarajevom je zavrsio! Frajer je zasticen kao polarni medvjed. Ali neka Harise, polako. Nisi nista naucio od Saida kako zavrsis kad radis za menadere i njihove procente! Razocarao me debelo, nekad sam mogao staviti ruku u vatru za tog momka, ocigledno da je slava uzela maha! Ali ne bi me cudilo sad da ga niko nece s'obzirom kako igra!
Ja sam cuo neki dan da nas kapiten jos od augusta/septembra ima neki strah. Valjda mu se ruka trese pa ne moze da potpisejoker90 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi, dokle je kapiten sa ugovorom? Rekoše onda da ne trčimo pred rudu i psujemo mu! Hujić isto reče da ne vidi razlog zbog kojeg naša kapitenčina ne bi produžila ugovor! Piša nam po klubu i briše qrac od grb, lezba narandžasta, a pitari mu se klanjaju!
SARAJEVO
Sutra cemo da yebemo Slobodu!!
Sutra cemo da zgadimo fudbal, nekome
Ya te yebem Slobodooo

Sutra cemo da zgadimo fudbal, nekome
Ya te yebem Slobodooo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slusam ovog Jagodica. Strah me koliko frajer zna o nasoj ekipi.
Ja se nadam da onaj glavati skaut ne radi analize protivnika. 
Sav urin, koji su trebali ispiti Saidovi pljuvači, ide u organizam Saidovih kurtizana, jer ih je razočarao i doveo do giljotine, pa se oni sada časte:

9 mjeseci apatije i nekoliko utakmica igranja!Zvanično: Said Husejinović potpisao za Sarajevo - SportSport.ba
Jun 17, 2016
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I niko iz Ken Choo-ovog transparentnog kluba da izađe i kaže gdje je zapelo, ko je kriv, šta je problem? Je li on smrad, pa da mu yebemo mamu? Ili naši nemaju marke da mu ponude? Smrad uredno nosi kapitensku, igra redovno, a tretira nas ko Olimpic. Pitari naravno šute i na sedždu mu padaju kad prođe 2 igrača dugim korakom i onda preda uredno loptu trećem protivničkom igraču.
I da odmah kažem, ja nisam pravi navijač i pitar, tako da manite me se s tom pričom i fazonima punim patetike!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Naprotiv,vecina ovdje smatra da ipak mozemo Evropu izboriti.Lakoste je napisao/la:Kakve pizde od navijaca. 27 bodova u igri, kasnimo 4 boda neki vec odlozili oruzje.![]()
![]()
![]()
Sramota me svegami.
Edit: jest sramota na sta nam je klub spao
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 apr 2017, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Malo ko zna da Dulja u medjuvremenu igra i za SFK, zato nekad izgleda umorno i tromo na terenu.
1946~
Ovdje je postalo moderno pljuvati klub, njegove igrace. Kritika ok, pljuvanje i vrijedjanje kluba nikada.