Safet Sušić - Pape

nisko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la nisko » 11 avg 2010, 11:27

Kad je Pape bio izabran za selektora znao sam sta ce nam se desit,al svakom treba dat sansu tako i njemu. U 4 tekme pokazao je da je nikakav trener.Covjek nema nikakvu taktiku.Gura neke igrace na neka mjesta gdje ih nebi nit u ludilu drugi trener gurao.Jedinu pozitivnu stvar koju je napravio je Mujdjin dolazak u repku. Trubi stalno da Miske i Pjanjic mogu igrat zajedno u predhodne 3 tekme se vidilo da ne mogu isti su kalibar igraca vuce ih lopta prema golu i kad izgubimo loptu ostane prazan prostor Katar koji je prosjecna ekipa je to jucer iskoristavao a zamislite kako bi to iskoristila jedna Francuska ili Rumunija. Pape za dobrobit repke i nacije daj ostavku
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

juzni_front
Kontakt:

Post Postao/la juzni_front » 11 avg 2010, 11:37

ma de ba ljudi sta vam je,zna PApak sta radi,to je on namjernio postavio ubitacnu taktiku da zamaze oci Francuzimaaa :D

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 11 avg 2010, 11:38

Ma vi jos zivite u Cirinoj zabludi i mislite da je Bosna trebala proci Portugal po svemu sudeci. Ne znam sta vam je, kad nas je vodio `veliki Ciro` gubili smo od Rijeke, niko nije htio da organizira prijateljsku utakmicu sa nama, pa su nam oni bili jedini izbor. Ljutili ste se i kad smo izgubili protiv Njemacke, pa sta hocete? Da nabijemo Njemce u njihovoj drzavi u zadnjoj pripremnoj utakmici. :o :o :o Po cemu je Ciro briljirao. Protiv Turske u Zenici, bod nam je donio Salihovih sa svojim remek-djelom. Jedino ga mogu pohvaliti sto se tice Belgijanaca, ali ostalo... (sta bi u Zenici sa Spancima :shock: )

Nije ni da sam i ja zadovoljan ali cini mi se da preozbiljno shvatate pojam PRIJATELJSKA utakmica. :idea:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 11 avg 2010, 11:42

nisko je napisao/la:Kad je Pape bio izabran za selektora znao sam sta ce nam se desit,al svakom treba dat sansu tako i njemu. U 4 tekme pokazao je da je nikakav trener.Covjek nema nikakvu taktiku.Gura neke igrace na neka mjesta gdje ih nebi nit u ludilu drugi trener gurao.Jedinu pozitivnu stvar koju je napravio je Mujdjin dolazak u repku. Trubi stalno da Miske i Pjanjic mogu igrat zajedno u predhodne 3 tekme se vidilo da ne mogu isti su kalibar igraca vuce ih lopta prema golu i kad izgubimo loptu ostane prazan prostor Katar koji je prosjecna ekipa je to jucer iskoristavao a zamislite kako bi to iskoristila jedna Francuska ili Rumunija. Pape za dobrobit repke i nacije daj ostavku
Treba eto tebe stavit za selektora, da vidimo tvoju taktiku. Covjek je jedan od najboljih fudbalera bivse Juge, najbolji sa podrucja Bosne i sad se ti vise razumijes u taktiku od njega, koji zivi od fudbala. De mi reci ima li Maradona taktiku :?: :?: :?: :?: :evil:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 11 avg 2010, 11:54

Unforgotten je napisao/la:
nisko je napisao/la:Kad je Pape bio izabran za selektora znao sam sta ce nam se desit,al svakom treba dat sansu tako i njemu. U 4 tekme pokazao je da je nikakav trener.Covjek nema nikakvu taktiku.Gura neke igrace na neka mjesta gdje ih nebi nit u ludilu drugi trener gurao.Jedinu pozitivnu stvar koju je napravio je Mujdjin dolazak u repku. Trubi stalno da Miske i Pjanjic mogu igrat zajedno u predhodne 3 tekme se vidilo da ne mogu isti su kalibar igraca vuce ih lopta prema golu i kad izgubimo loptu ostane prazan prostor Katar koji je prosjecna ekipa je to jucer iskoristavao a zamislite kako bi to iskoristila jedna Francuska ili Rumunija. Pape za dobrobit repke i nacije daj ostavku
Treba eto tebe stavit za selektora, da vidimo tvoju taktiku. Covjek je jedan od najboljih fudbalera bivse Juge, najbolji sa podrucja Bosne i sad se ti vise razumijes u taktiku od njega, koji zivi od fudbala. De mi reci ima li Maradona taktiku :?: :?: :?: :?: :evil:
Njemu kapa dole sto se tice igranja a sto se tice treniranja tip je obican q.rac navedi mi molim te njegove uspjehe u trenerskom poslu?Najveci mu uspjeh sto drzi rekord od 12-13 tekmi bez pobjede
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2010, 13:20

Safet Susic na pressu nakon utakmie (vidi video na ss.ba) kaze:

"...a i druga stvar, kazem, dosta jak je protivnik bio...!"

Nije on tako mutav kako sam mislio. :?

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 11 avg 2010, 13:37

Pape krampino, vrati pare i mars !!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 avg 2010, 14:14

analiticar_ je napisao/la:Pape krampino, vrati pare i mars !!!!
Sta kaze Ahmo u vezi Safeta? :D

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 11 avg 2010, 14:19

cole-ch je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Pape krampino, vrati pare i mars !!!!
Sta kaze Ahmo u vezi Safeta? :D
Ahmo zagnjuri glavu u posudu za vodu...Stid ga pravo :D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 avg 2010, 14:47

Volim sto su mi prije par mjeseci j3bali mater kad sam rekao da ovaj nema pojma od treniranja :)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 avg 2010, 14:59

Fakat mi lik nije jasan, ako vec ne prati nase igrace sto ne angazuje ljude da ih prate, pa bolan cuj nemamo ljevaka u drzavi, u europi u svijetu, pa Pape bolan jesi li svjestan svoje nesvijesti.

Probaj Cocu, Damira Hadzica, Dalibora Silica, zatim Ognjena Vranjesa iz Serifa (jest desni bek ali moze igrati i lijevo kao i Cocalic), zatim mali Subasic iz Olimpika, na defanzivnom veznom imamo Haurdica, Majkica sto da ne i Svraku koji je dosta napredovao, treba nam radnika i trkaca, kreativci ce igrati po zaslugama i formi ali jok Pape fura stopere na bekove, centarfore na krila, a ofanzivne vezne na mjesto defanzivnog, covo je polupo loncice skroz na skroz. Sto ne isproba Jahica sinoc na defanzivnom veznom Jaha je do vrlo dobro igrao cak par tekmi i u AEK-u.

Pape razocaro si me po svemu.
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 avg 2010, 15:21

mirzza je napisao/la:Fakat mi lik nije jasan, ako vec ne prati nase igrace sto ne angazuje ljude da ih prate, pa bolan cuj nemamo ljevaka u drzavi, u europi u svijetu, pa Pape bolan jesi li svjestan svoje nesvijesti.

Probaj Cocu, Damira Hadzica, Dalibora Silica, zatim Ognjena Vranjesa iz Serifa (jest desni bek ali moze igrati i lijevo kao i Cocalic), zatim mali Subasic iz Olimpika, na defanzivnom veznom imamo Haurdica, Majkica sto da ne i Svraku koji je dosta napredovao, treba nam radnika i trkaca, kreativci ce igrati po zaslugama i formi ali jok Pape fura stopere na bekove, centarfore na krila, a ofanzivne vezne na mjesto defanzivnog, covo je polupo loncice skroz na skroz. Sto ne isproba Jahica sinoc na defanzivnom veznom Jaha je do vrlo dobro igrao cak par tekmi i u AEK-u.
Pa igrao je Jahic na zadnjem veznom sinoc :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 11 avg 2010, 15:31

a ti hoces da kazes da je maradona dobar trener.napisao sam vec da pratim svjetski trend postavljanja legendi za trenere.maradona,susic,van basten,klinsman...veliki igraci,igraci egoisti,timovi su igrali za njih,a ne oni za tim.takvi igraci nisu bili robovi taktika,i svi oni su se poslije pokazali kao losi takticari i ekipe koje su vodili nisu pokazali bog zna sta.
VOLIM TE ŽELJO

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 avg 2010, 16:52

Ne mogu da vjerujem da jos sjedi na klupi :oops:
PAPE ODLAZI !! Kako te bola vise nije stid..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 avg 2010, 17:15

mirzza je napisao/la:Fakat mi lik nije jasan, ako vec ne prati nase igrace sto ne angazuje ljude da ih prate, pa bolan cuj nemamo ljevaka u drzavi, u europi u svijetu, pa Pape bolan jesi li svjestan svoje nesvijesti.

A šta je to igrao Jaha?

Što se tiče ostatka tvog posta, dijelimo mišljenje. Bolje zvati "nikakvog" igrača kome je pozicija lijeog beka prirodna, negoli trpati štopera od 1.90 m. na tu poziciju. Uostalom, zar je teško zvati naše ljude kojih sigurno ima u Grčkoj te raspitati se za Cocalića? Zar je teško otići i odgledati neku utakmicu Poljske, Slovačke i Češke lige, a ne ići i gledati Džeku, Misketa, Safeta, Vedu i Spahu(oni su već dokazani, pobogu)? Nekome jeste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 11 avg 2010, 17:21

jordan 23 je napisao/la:
a ti hoces da kazes da je maradona dobar trener.napisao sam vec da pratim svjetski trend postavljanja legendi za trenere.maradona,susic,van basten,klinsman...veliki igraci,igraci egoisti,timovi su igrali za njih,a ne oni za tim.takvi igraci nisu bili robovi taktika,i svi oni su se poslije pokazali kao losi takticari i ekipe koje su vodili nisu pokazali bog zna sta.
Ma nisi ti konto sta sam htio rec al nea veze jbg

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 avg 2010, 05:23

hajmo pogledat sha pape radi...1.pandza na boku..pa ljudi ljudski dovoljno je samo pogledat momka i odmah zakljucit da on nema ni najinimalnije kvalifikacije za bocnog igraca...2.mravac ma boku-isto kao i za pandzu a covjek u zivotu bocnog nije igrao...3.medunjanin i misimovic,misimovic i ibricic ,ibricic i medunjanin na terenu u isto vrijeme...jeli on svjestan da su ova 3 igraca staticna da samo jedan smije biti na terenu...4.3 centarfora na krilima,pa jeli on normalan...dzeko i ibisevic mogu obojica naprijed jer su razlicit tip igraca ali dodavat im muslimovica bez da jedan od njih izadze je retardiranost...evo sad najavljuje 442 protiv luxemburga sa misimovicem i medunjaninon od pocetka...sta je mogao uradit pa da nivo igre bude na mnogo boljem nivou...
1.isprobat cocalica na lijevom boku koji je standardan u dosta jakoj grckoj lkigi a to nije lahko pogotovo kad dodzete iz premijerlige bih...
2.isprobat harisa bukvu koji hara austrijskom ligom na oba boka i u vezi...barem je za 3 klase na boku bolji od pandze i mravca...
3.senad lulic...kako je moguce da ovaj momak koji je vec 4 godine standardan u svicarskoj ligi nedobija poziv a upravo je tip igraca koji nam treba....evo bio standardan u ligi prvaka protiv fenerbahcea pa sad igraju sa totenhemom u 4tom pretkolu a pa iako ispadnu minimum mu je grupna faza evropa lige...brz,dobar dribler i dobro zatvara prostor...sigurno 10 puta korisniji od staticnog medunjanina na poziciji lijevog veznog....
4,dat priliku mahmutovicu koji je kvalitetom daleko iznad nivoa ceske lige...

da li misimovic i pjanic mogu skupa...naravno da mogu ali ne u formaciji 433...u 442 koja je btw jedina formacija koju ova repka moze igrat a interesantno jos je niko nije isprobao odkad je ova generacija tu,misimovic bi igrao 10tku a pjanic desnog ili lijevog veznog nebitno...
po meni
begovic
mujdza jahic spahic cocalic(bukva)
bajramovic(rahimic)
pjanic salihovic(lulic,bukva)
misimovic
dzeko ibisevic....

ovo je jedina formacija gdje nasa igra ce licit na nesto

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 avg 2010, 08:52

ovdje se svaka izjava selektora stavlja na zlatnu vagu..... igru je pogresno postavio... to zna sad i on... s 3 napadaca mi ne mozemo igrat ni protiv koga... medjutim razlog slabe igre ne vidim u formaciji, a ni u odabiru igraca... vec iskljucivo u zalaganju... likovi su se cijelu utakmicu seckali... mislili da ce lagano zabit 5,6 komada, pa poslije na ilidzu bancit... nema toga vise ni protiv koga... s receptom 'lahko cemo' se vise niko ne moze dobit... gotovo svi igraci su protiv katara igrali onako kako je safet igrao dok je bio aktivan... s malo trke i puno tehnike... a tako se vise niko ne pobjedjuje... trkom se moze kvalitet nadoknadit, ali trka kvalitetom tesko...

osim toga neka su ans arapi stresli, ocekivanja u javnosti su tako velika, da bi minimalne pobjede protiv luxa i francuza bile neuspjeh...

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 08:56

amho je napisao/la:ovdje se svaka izjava selektora stavlja na zlatnu vagu..... igru je pogresno postavio... to zna sad i on... s 3 napadaca mi ne mozemo igrat ni protiv koga... medjutim razlog slabe igre ne vidim u formaciji, a ni u odabiru igraca... vec iskljucivo u zalaganju... likovi su se cijelu utakmicu seckali... mislili da ce lagano zabit 5,6 komada, pa poslije na ilidzu bancit... nema toga vise ni protiv koga... s receptom 'lahko cemo' se vise niko ne moze dobit... gotovo svi igraci su protiv katara igrali onako kako je safet igrao dok je bio aktivan... s malo trke i puno tehnike... a tako se vise niko ne pobjedjuje... trkom se moze kvalitet nadoknadit, ali trka kvalitetom tesko...

osim toga neka su ans arapi stresli, ocekivanja u javnosti su tako velika, da bi minimalne pobjede protiv luxa i francuza bile neuspjeh...
zna on kitu moju...zar ti on sa onakvom glavom izgleda kao neki intelektualni tip?? Kitu on zna, nema pojma kloc....

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 08:58

Ljudi ja vam kazem, njemu je predsjednik Rizespora u Turskoj na polusezoni predao u ruke solidnu ekipu, dao mu novce za transfere koje su u ta doba u istom skoro iznosu imali Galata i Besiktas i jedino sto su trazili od njega je da sacuva ekipu u prvoj ligi. A na polusezoni Rize je bio negdje na dnu tabele ali ne u zoni ispadanja..Dakle imali su idealne uslove da se izvuku...

Do kraja ih je ovaj stucnjak zavio u crno tako da 2 kola prije kraja sezone nisu imali ni matematicke sanse da se izvuku....

I on da preuzme neku reprezentaciju ???

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.