FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 04 apr 2017, 17:31

Dulja je dobar igrac ali je definitivno 0 od covjeka on ako ne ode nigdje vani
ja mislim da je on spreman otici u zelju.
Zasto imam ovaj osjecaj ne znam
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 17:32

Ja imam neki lud osjecaj da necemo primiti gola trasu Abd. :think:
Piticu@ baci nam ti koju pametnu. :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2017, 17:35

PitarBordo je napisao/la:Ove sedmice ako Nedim ne debituje za prvi tim onda, koliko god ja Čalu poštovao kao živuću legendu kluba, nema muda.
kako će staviti da igra ako nije ni u prvom timu , preskačeš stepenice momčino, da bi ga stavio u tim mora biti spreman(proći pripreme), mora sam htjeti igrati i mora Čala misliti da trebaš igrati. Trenutno mladi Nedim je 0/3....

Da ne spominjemo da je sve u igri i trebamo ostvariti zacrtane ciljeve...

vrlo je pičhkasto prozivati gospodina Čalu s obzirom na posao koji je uradio prvo ove sezone a prije da i ne spominjem....malo podrške klubu nebi škodilo ili logout pa upišeš gym kakav pa izbaci hejt :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 apr 2017, 17:35

Bordomen je napisao/la:Dulja je dobar igrac ali je definitivno 0 od covjeka on ako ne ode nigdje vani
PA STA STE VI OCEKIVALI OD DULJEVICA .... ???? CEMU TOLIKO RAZOCARENJE ????
Kod kona bas i ne .... to bi bas bilo :puke:
On je dosao kod nas iz OlimpiCa na isti nacin kako nas napusta sad .... SLOBODAN !
VUK DLAKU MJENJA AL CUD NE :salut:
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 04 apr 2017, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 04 apr 2017, 17:37

mali je spremniji od pola igraca prvog tima

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 apr 2017, 17:40

Daba ti i Nedim kad mi protiv Radnika igramo kako oni hoce! Dok smo igrali po zemlji pravili smo sanse. Cim se pocelo nabijati halali huso materi. Da imas Ahmeta pa nabijaj ima smisla, ali Amer ne moze uzeti zracni duel kao niti jedan od 4 u napadu. Da ne pricamo kakvi su nam centarsutevi.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 apr 2017, 17:43

Dulja je strumpf 100% i mogao bi biti Pelak II vrlo lako. Ovo za Monpelje je ubleha teska, jer bi on raspalio pjeske u Francusku kad bi dobio bilo kakvu ponudu iz ovog kluba...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 apr 2017, 17:44

Bordomen je napisao/la:Dulja je dobar igrac ali je definitivno 0 od covjeka on ako ne ode nigdje vani
Evo si sam rekao zasto.

Sutra minimalno bod,a blizi smo sva tri,ovo sam rekao i poslije onog nokauta u Tz,kao i to da igramo finale kupa. Nisam ovdje htio "pametovati" ali ne samo da sam bio siguran da necemo dobiti Radnika,nego sam pogodio yebeni rezultat.
Ako se sutra budem morao sam sebi popisati u usta uz pomoc nargila snjure,nema veze,bar cu onda bez ikakve emocije sacekati kraj sezone.

Vlado poremse ti se u stau.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 apr 2017, 17:47

Vjeruj da ce to i uraditi ako ne nade angazman vani.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 apr 2017, 17:48

Uhh što će onda imati vatren doček na Hasetu...

High

Post Postao/la High » 04 apr 2017, 17:49

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 apr 2017, 17:50

skoroalen je napisao/la:
sljivo je napisao/la:Reko bi čovjek da Zrinjski i Željo bježe po 15 bodova i 6 kola do kraja a ono 4b i 9 kola do kraja. Jedno kolo i sve se mijenja.
Al te dvije ekipe su u zaletu, imaju dobre forme i širinu klupe. Na terenu, realno, izgledaju dosta dominantnije od nas.
Po čemu je željo u dobroj formi? Metalegge dobija u 90 minuti dobijo Mladost a ljudi bili bolji,pa dobio Slobodu mada je bio bolji ali Boga mi ima tu svega i sudija i svega i koliko je ti Željo stvorio šansi protiv Slobode a koliko smo mi protiv Radnika ? Krenulo Ivana prije utakmicu je fulio penal i dvije 100% šanse a sad mu je haman ušlo sve što je opalio , dok recimo Hebiboviću nije ušla ni jedna od recimo najmanje tri 100% šanse a bilo ih je više i koliko je Radnik stvorio šansi a koliko Sloboda to pogledajte pa onda da pričamo o nekoj formi!?Činjenica je da ih svi guraju eno i klix laže da su najuspješniji oni i Dinamo za Dinamo ne znam ali kako oni imaju 8 pobjeda u nizu a koliko znam mi smo imali 9 to je i sam trener Radnika izjavio eto toliko o njima i mislim da je prenapumpano ali dobro vidjet če se sve nadam se samo da ih neče toliko gurati prema tituli jer su fakat ako ne gori tu negdje kao mi.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 04 apr 2017, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2017, 17:50

To sto prisivate Duljevicu je smijesno. Pakas je ako ne produzi ali on voli Sarajevo i nikad ne bi otisao na Grbavicu.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 04 apr 2017, 17:52

Ekipa je limitirana i to je do sad svaki laik mogao da skonta ... realno nemam velika ocekivanja al lopta je okrugla ..... mozda nas prosere ...
Nek sutra ostave srce na terenu pa nek opet fasuju 3 komada ja im necu zamjerit .... samo nek trce i nek se bore a ne da hodaju po terenu...
Ja cu otic na svaku utakmicu na koju mognem i pruzit podrsku .... ja vise nemogu .... volio bi da mogu al to nije u nasim rukama ....
Najlakse se palamudat ovdje svi imamo oci i svi vidimo da je ovo daleko od onog sto treba klubu al ...
Uradite ono sto mozete a to je podrska voljenom klubu jer mi smo navijaci FK Sarajeva ne prvih 11 ... oni su prolazni ... al Sarajevo nije ... :salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

AVNOJ
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 04 apr 2017, 17:55

slika}[/IMG]

Odose.

Cala nek ti je sretno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2017, 17:56

Primorac je napisao/la:mali je spremniji od pola igraca prvog tima
onda ga Čala mrzi :D :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 apr 2017, 17:57

Još jena konstatacija zamisli Želju bez Lendrića,Zebe,Blagojevića i hajde recimo Bogičevića anama nije igralo 5 igrača niko to ne gleda ali realan moraš biti i što lakoste reče momci ginu jedino su me u Tuzli razočarrali a protiv radnika su vala ginuli ali nije išlo i jbg
Sarajevo ljubavi moja!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 apr 2017, 17:58

Mozda voli Sarajevo, ali zeljeznicar mu je drazi a to znaju oni koji ga malo bolje poznaju, jer to nece reci dok je kod nas. Ako ikad zavrsi kod kona, kao nekadasnji kapiten Pelak, e onda cemo ga i cuti i vidjeti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 17:58

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ove sedmice ako Nedim ne debituje za prvi tim onda, koliko god ja Čalu poštovao kao živuću legendu kluba, nema muda.
kako će staviti da igra ako nije ni u prvom timu , preskačeš stepenice momčino, da bi ga stavio u tim mora biti spreman(proći pripreme), mora sam htjeti igrati i mora Čala misliti da trebaš igrati. Trenutno mladi Nedim je 0/3....

Da ne spominjemo da je sve u igri i trebamo ostvariti zacrtane ciljeve...

vrlo je pičhkasto prozivati gospodina Čalu s obzirom na posao koji je uradio prvo ove sezone a prije da i ne spominjem....malo podrške klubu nebi škodilo ili logout pa upišeš gym kakav pa izbaci hejt :wave:
Bezze pokušavaš da isprovociraš. "Malo podrške klubu", "logout", "upiši gym izbaci hejt" - kakav je to nivo razgovora? Ako se mali vratio u Sarajevo, a haman da je igrao za omladince i zabio dva gola, ne vidim razloga zašto ne bi mogao da uđe zadnjih 10 minuta protiv Zrinjskog.

Veoma je pretenciozno reći da mali ne želi da igra za prvi tim Sarajeva. A obzirom da je u centru Evropske javnosti, ne vidim zašto Čala misli da ne treba igrati u prvom timu.

To za pripreme, pa išao je na probu u Portugal, radio je tamo - ne vidim šta je tačno propustio na pripremama u Turskoj.

Stvarno, ali stvarno te molim da me zaobiđeš sa tim folovima oko logouta i gym-a, uopće me ne dotiču te provokacije, ako ćemo razgovarati daj da razgovaramo, ako ne, preskoči komentar.

Na kraju krajeva, malo je bez veze nekome reći da radi nešto "****" samo zato što želi da jedan od najtalentovaniji omladinaca na cijelom kontinentu zaigra barem 10 minuta na Koševu, ustvari ne vidim kako je to prozivka za Čalu, ako ništa razlog više da gurne malog u igru, da dokaže da može i sa mladim igračima u prelaznim godinama raditi u polju.

Sad bi ovaj zadnji pasus trebao da bude odgovor na tvoje provokacije ili da ja tvoje mišljenje uvrijedim ili šta već, ali to je tvoje mišljenje, koje poštujem, a to što ti ne želiš da pokažeš određeni nivo kućnog odgoja i komuniciraš na nivou odrasle osobe, eh to kume nije moj problem, ja samo želim malog da vidim da zaigra u prvom timu. Kad bolje razmislim ti si ovdje najveći zagovarač kontra ideje da mali zaigra za prvi tim, mnogo si teza izbacio, neke su bile oprečne jedna sa drugom, ali ja ti nigdje nisam rekao da je "piččkasto" što tako pričaš i tražiš izgovore da mali ne debituje, do same činjenice, za koju ja ne znam ni da li je tačna ili ne tačna, kako ti kažeš da mali ne želi da zaigra za prvi tim, a onda vidimo da igra za juniore. :salut:
Samo Saraj'vo.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 apr 2017, 17:58

Depresija na temi. Pretjeruje se s negativnim stvarima.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 48 gostiju.