FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako mi je nevjerojatno da neko dođe i kaže "previše pišete o negativnim stvarima", a to što negativne stvari postoje nije bitno, bitno je ne pisati o njima javno.
Mislim da Vlado ovim izjavama sam zbaija golove Slobodi za sutrašnju utakmicu. Ovako smo mi pred Željezničar i svim znamo kako je to tada završilo.
Mislim da Vlado ovim izjavama sam zbaija golove Slobodi za sutrašnju utakmicu. Ovako smo mi pred Željezničar i svim znamo kako je to tada završilo.
Samo Saraj'vo.
Mozda mu je bio drazi u mladosti...bordoakapitar je napisao/la:Mozda voli Sarajevo, ali zeljeznicar mu je drazi a to znaju oni koji ga malo bolje poznaju, jer to nece reci dok je kod nas. Ako ikad zavrsi kod kona, kao nekadasnji kapiten Pelak, e onda cemo ga i cuti i vidjeti.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Duljevic sada voli Sarajevo, slazem se da je supak ako ne produzi ali nikad ne bi otisao u Zeljeznicar to je 100%. Ono sto mene nervira, a radi se iz dana u dan da se stalno prave negativne konstrukcije tipa ode Duljevic u zeljeznicar, Sarajevo ne moze pobjediti u Tuzli zbog afere punac i ranijih aferima, situacija u svlacionici nije dobra, postoje klanovi jer nismo dobili Radnik itd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la:}[/IMG]
Odose.
Cala nek ti je sretno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski X a mi uzimamo u hendikepu. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Previse se drami. Prvo, druge ekipe nisu vanzemaljci i itekako imaju mana (drugo je hocemo li to prepoznati i iskoristiti). Drugo, koji god pojedinac da ode to nije propast svijeta. Zivimo u okruzenju gdje je to normalno, i plus u svemu tome je to da nisu tolike klase da sami donose bodove a o titulama da ne govorimo pa da se ne mogu zamijeniti. Ono sto klub moze upropastiti je samo politika i rad uprave. Ukoliko oni budu znali i htjeli onda nema problema. To jos treba sacekati a sto se tice titule itekako je se nadam jer napraviti onu seriju nije stvar slucajnosti.
aferim lijepo objašnjenoPitarBordo je napisao/la:Bezze pokušavaš da isprovociraš. "Malo podrške klubu", "logout", "upiši gym izbaci hejt" - kakav je to nivo razgovora? Ako se mali vratio u Sarajevo, a haman da je igrao za omladince i zabio dva gola, ne vidim razloga zašto ne bi mogao da uđe zadnjih 10 minuta protiv Zrinjskog.DenchiNL je napisao/la:kako će staviti da igra ako nije ni u prvom timu , preskačeš stepenice momčino, da bi ga stavio u tim mora biti spreman(proći pripreme), mora sam htjeti igrati i mora Čala misliti da trebaš igrati. Trenutno mladi Nedim je 0/3....PitarBordo je napisao/la:Ove sedmice ako Nedim ne debituje za prvi tim onda, koliko god ja Čalu poštovao kao živuću legendu kluba, nema muda.
Da ne spominjemo da je sve u igri i trebamo ostvariti zacrtane ciljeve...
vrlo je pičhkasto prozivati gospodina Čalu s obzirom na posao koji je uradio prvo ove sezone a prije da i ne spominjem....malo podrške klubu nebi škodilo ili logout pa upišeš gym kakav pa izbaci hejt
Veoma je pretenciozno reći da mali ne želi da igra za prvi tim Sarajeva. A obzirom da je u centru Evropske javnosti, ne vidim zašto Čala misli da ne treba igrati u prvom timu.
To za pripreme, pa išao je na probu u Portugal, radio je tamo - ne vidim šta je tačno propustio na pripremama u Turskoj.
Stvarno, ali stvarno te molim da me zaobiđeš sa tim folovima oko logouta i gym-a, uopće me ne dotiču te provokacije, ako ćemo razgovarati daj da razgovaramo, ako ne, preskoči komentar.
Na kraju krajeva, malo je bez veze nekome reći da radi nešto "****" samo zato što želi da jedan od najtalentovaniji omladinaca na cijelom kontinentu zaigra barem 10 minuta na Koševu, ustvari ne vidim kako je to prozivka za Čalu, ako ništa razlog više da gurne malog u igru, da dokaže da može i sa mladim igračima u prelaznim godinama raditi u polju.
Sad bi ovaj zadnji pasus trebao da bude odgovor na tvoje provokacije ili da ja tvoje mišljenje uvrijedim ili šta već, ali to je tvoje mišljenje, koje poštujem, a to što ti ne želiš da pokažeš određeni nivo kućnog odgoja i komuniciraš na nivou odrasle osobe, eh to kume nije moj problem, ja samo želim malog da vidim da zaigra u prvom timu. Kad bolje razmislim ti si ovdje najveći zagovarač kontra ideje da mali zaigra za prvi tim, mnogo si teza izbacio, neke su bile oprečne jedna sa drugom, ali ja ti nigdje nisam rekao da je "piččkasto" što tako pričaš i tražiš izgovore da mali ne debituje, do same činjenice, za koju ja ne znam ni da li je tačna ili ne tačna, kako ti kažeš da mali ne želi da zaigra za prvi tim, a onda vidimo da igra za juniore.
Vrlo upadaju u oči postovi nekolicine forumaša koje očigledno ne tangira sudbina Kluba čiji je ovo podforum, nego se zdušno brinu za sudbinu "privatnika Nedima" da li će ON zaigrati i kada će se to desiti??? ne uzimajući u obzir stručnost osobe koja vodi ovaj tim i koja je vratila ovaj tim na nekoliko bodova od lidera i aktuelnog šampiona, čak suprotno tom treneru i inače gromadi od čovjeka se od strane tebe spočitava da "NEMA MUDA" ako ne postavi juniora u prvi tim protiv nezgodnog rivala u sljedećoj tekmi na gostovanju za vrlo važne poene za ostvarenje ciljeva našeg kluba. I ne samo to nego Juniora koji ne poznaje ekipu, nije prošao pripreme, ne poznaje ligu, prvi put bi se susreo sa razlikom između juniorskog i seniorskog fudbala, koji nije fokusiran na tim nego je individualac, zaokupljen je nastavkom svoje karijere drugdje(ne u Sarajevu), i sada neki koji su u njegovom ličnom okruženju i zastupaju njegove ineterese(ne klubske) žele da momak debituje, nebili to poguralo malo cijenu i pregovore?PitarBordo je napisao/la: Bezze pokušavaš da isprovociraš. "Malo podrške klubu", "logout", "upiši gym izbaci hejt" - kakav je to nivo razgovora? Ako se mali vratio u Sarajevo, a haman da je igrao za omladince i zabio dva gola, ne vidim razloga zašto ne bi mogao da uđe zadnjih 10 minuta protiv Zrinjskog.
Veoma je pretenciozno reći da mali ne želi da igra za prvi tim Sarajeva. A obzirom da je u centru Evropske javnosti, ne vidim zašto Čala misli da ne treba igrati u prvom timu.
To za pripreme, pa išao je na probu u Portugal, radio je tamo - ne vidim šta je tačno propustio na pripremama u Turskoj.
Stvarno, ali stvarno te molim da me zaobiđeš sa tim folovima oko logouta i gym-a, uopće me ne dotiču te provokacije, ako ćemo razgovarati daj da razgovaramo, ako ne, preskoči komentar.
Na kraju krajeva, malo je bez veze nekome reći da radi nešto "****" samo zato što želi da jedan od najtalentovaniji omladinaca na cijelom kontinentu zaigra barem 10 minuta na Koševu, ustvari ne vidim kako je to prozivka za Čalu, ako ništa razlog više da gurne malog u igru, da dokaže da može i sa mladim igračima u prelaznim godinama raditi u polju.
Sad bi ovaj zadnji pasus trebao da bude odgovor na tvoje provokacije ili da ja tvoje mišljenje uvrijedim ili šta već, ali to je tvoje mišljenje, koje poštujem, a to što ti ne želiš da pokažeš određeni nivo kućnog odgoja i komuniciraš na nivou odrasle osobe, eh to kume nije moj problem, ja samo želim malog da vidim da zaigra u prvom timu. Kad bolje razmislim ti si ovdje najveći zagovarač kontra ideje da mali zaigra za prvi tim, mnogo si teza izbacio, neke su bile oprečne jedna sa drugom, ali ja ti nigdje nisam rekao da je "piččkasto" što tako pričaš i tražiš izgovore da mali ne debituje, do same činjenice, za koju ja ne znam ni da li je tačna ili ne tačna, kako ti kažeš da mali ne želi da zaigra za prvi tim, a onda vidimo da igra za juniore.
Treba da vjeruješ Čali i njegovoj sposobnosti procjenjivanja igrača i vođenja ekipe, ako njemu ne treba onda očigledno ne treba iz bilo kojeg razloga...Čala je vrlo jednostavan i fer čovjek, od riječi i principa, momak je imao izbor i odabrao je, sad nakon što je odabrao što se neke stvari nisu brzo završile nipošto nije ničiji problem osim Nedimov, situacija je čista ko suza....
nisam ja zagovarač ničega samo znam kakav je ovo mjesec pred nama i koliko tekmi imamo i kakvih tekmi, i ako se čovjek spremao i pravio tim i uigravao nešto za ovo proljeće kolika dilajla onda misliš da bi bio da sad kaže "ma hebo sve ovo daj Juniora da igra"?????????????????? da je htjeo mogao je staviti koga hoće i može i dalje, samo mnogo čudno ako si trener i ako spremaš nešto i tražiš neke stabilnosti i konstante i imaš 2-3 dana odmora između i tražiš taj cilj da ostvariš minorne su šanse za experiment takve vrste....
zasmetalo mi je što spominješ i prozivaš Čalu, ni zbog čega, apsolutno 0% krivice njegove za bilo šta ovdje nema, zbog toga kažem ako se na njega počelo pljuvati , izađeš , prošetaš , ništa loše nema u tome, čitav dan se pljuje ovdje i šprda, boca , podjebaje, omaložava i ako si u takvom okruženju i atmosferi ponese te taj grupni mentalitet(zbog toga i mene nema), kone kad su bile na našem mjestu(tabelarnom) bacale su kružni drkić koliko su se busali....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
sljivo je napisao/la:Previse se drami. Prvo, druge ekipe nisu vanzemaljci i itekako imaju mana (drugo je hocemo li to prepoznati i iskoristiti). Drugo, koji god pojedinac da ode to nije propast svijeta. Zivimo u okruzenju gdje je to normalno, i plus u svemu tome je to da nisu tolike klase da sami donose bodove a o titulama da ne govorimo pa da se ne mogu zamijeniti. Ono sto klub moze upropastiti je samo politika i rad uprave. Ukoliko oni budu znali i htjeli onda nema problema. To jos treba sacekati a sto se tice titule itekako je se nadam jer napraviti onu seriju nije stvar slucajnosti.
Nisam te vidao ovdje ranije. Baci cesce post.
- PitarBordo
- Kontakt:
Prestao sam čitati nakon prve rečenice. Agree to disagree.
Čuj raja "zdušno" brine oko "privatnika Nedima" umjesto oko kluba. Ma hajte molim vas.
Čuj raja "zdušno" brine oko "privatnika Nedima" umjesto oko kluba. Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
nedim zeli da igra samo sto ga drugi ne zele vidjet u prvom timu
sa Nedimom nemamo šta izgubiti mozemo samo dobiti a to da mi guramo da on igra zbog prodaje i cijene ti stvarno nisi normalan pola evrope ga trazi
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma želio ne želio, mali je top talent i igrač je FK Sarajevo. Meni je ludost da neki kontaju da ja se brinem za njega jer želim da zaigra... Kakav se to primjer daje ostaloj djeci - može BBC pričati o tebi, Portugalci i Britanci da se ganjaju za tobom, ali nema ti ni minute u prvom timu FKS.
Što kaže lik iznad mene, možemo samo dobiti tim nastupom. KAO KLUB ne kao "privatnik Nedim"... I kaže vrijeđaju se igrači FKS, a onda ovako nešto dođe i izjavi. I treba se ponavljati da mora zaigrati, htio ne htio, pa eno Zrinjski ubacuje svog "alfa-juniora", a nije ni 10% NAŠEG Hadžića.
Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.
Ma hajte molim vas.
Što kaže lik iznad mene, možemo samo dobiti tim nastupom. KAO KLUB ne kao "privatnik Nedim"... I kaže vrijeđaju se igrači FKS, a onda ovako nešto dođe i izjavi. I treba se ponavljati da mora zaigrati, htio ne htio, pa eno Zrinjski ubacuje svog "alfa-juniora", a nije ni 10% NAŠEG Hadžića.
Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.
Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Prestao sam čitati nakon prve rečenice. Agree to disagree.
želi da igra nakon što nije želio da igra nego da se proda pa se nije prodao pa ga sad svi mrze i ljubomorni na njegov uspjeh?BA1997 je napisao/la:nedim zeli da igra samo sto ga drugi ne zele vidjet u prvom timu
cool story man , tako to ide
tražiti i kupiti, nije istoPrimorac je napisao/la:sa Nedimom nemamo šta izgubiti mozemo samo dobiti a to da mi guramo da on igra zbog prodaje i cijene ti stvarno nisi normalan pola evrope ga trazi
ja vjerujem Čali i navijam za Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
samo ga ti na ovom forumu mrziš i ljubomoran si do bola vjerovatno neko tvoj ne moze da igra pa pišeš gluposti ti ako si navijać sarajeva ja sam homeini
- PitarBordo
- Kontakt:
@Denchi Blago postaješ naporan, i malo je čudno što se boriš protiv pola PDF-a i to kontra igrača FK Sarajevo. Kakva to osoba kaže "navijam za Sarajevo", a onda svim snagama pokušava da devalvira igrača tog Sarajeva? Ma hajte molim vas, postaješ ofiran. 
Samo Saraj'vo.
predlažem da otvorite temu "Nedim Hadžić" i nastavite tamo daljePrimorac je napisao/la:samo ga ti na ovom forumu mrziš i ljubomoran si do bola vjerovatno neko tvoj ne moze da igra pa pišeš gluposti ti ako si navijać sarajeva ja sam homeini
primi moje iskreno žaljenje što te moji postovi frustriraju, pljuvanje trenera SARAJEVA mi nije simpatično nimalo...ne znam otkad je istina devalviranje? takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma....to je posebno korisnoPitarBordo je napisao/la:@Denchi Blago postaješ naporan, i malo je čudno što se boriš protiv pola PDF-a i to kontra igrača FK Sarajevo. Kakva to osoba kaže "navijam za Sarajevo", a onda svim snagama pokušava da devalvira igrača tog Sarajeva? Ma hajte molim vas, postaješ ofiran.
p.s. - Nedim je igrač Akademije (čisto faktualno obavještenje da ne širimo neistine)
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 04 apr 2017, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Puno se vi u Calu uzdate, svakako da je ljudska i trenerska velicina, ali ima jednu "manu"...
Radi srcem to sto radi...Kao Husref.
Tako da ovisno o kupu i slijedece 2 tekme, ukoliko krene nizbrdo, cisto sumnjam da ce Cala ostati. Sam ce otici.
Ne zelim da zahebavam(sami to odlicno radite), ni likujem, ni pravim se fin...
Samo vidim kontradiktornosti u pisanju vecine koji govore "bez obzira na bilo sta(nevolje), podrska Cali"
Ako dodje do toga(nevolja), nece biti potrebe za podrskom.
Barem tako misle ljudi koji su godinama radili i druzili se na njim.
Sada koji je minimum koji on sebi moze oprostiti to je do njega, vjerovatno prolazak u kupu i barem bod u slijedece dvije u ligi??? Ne znam...
Mislim bezveze mozda pisemo i ja i vi, tri boda iz Tuzle i sve ovo nema smisla, ide borba za titulu.
Ali eto, vi ste smetnuli Calin temperament i stil iz svoje racunice, pa nikako da neko to napise.
Mozda grijesim, mozda nisam upucen...onda zanemarite.
Radi srcem to sto radi...Kao Husref.
Tako da ovisno o kupu i slijedece 2 tekme, ukoliko krene nizbrdo, cisto sumnjam da ce Cala ostati. Sam ce otici.
Ne zelim da zahebavam(sami to odlicno radite), ni likujem, ni pravim se fin...
Samo vidim kontradiktornosti u pisanju vecine koji govore "bez obzira na bilo sta(nevolje), podrska Cali"
Ako dodje do toga(nevolja), nece biti potrebe za podrskom.
Barem tako misle ljudi koji su godinama radili i druzili se na njim.
Sada koji je minimum koji on sebi moze oprostiti to je do njega, vjerovatno prolazak u kupu i barem bod u slijedece dvije u ligi??? Ne znam...
Mislim bezveze mozda pisemo i ja i vi, tri boda iz Tuzle i sve ovo nema smisla, ide borba za titulu.
Ali eto, vi ste smetnuli Calin temperament i stil iz svoje racunice, pa nikako da neko to napise.
Mozda grijesim, mozda nisam upucen...onda zanemarite.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima?DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma
A to nije dio FK Sarajevo? Akademija radi za sebe? Nema veze sa FK Sarajevo?DenchiNL je napisao/la:Nedim je igrač Akademije (čisto faktualno obavještenje da ne širimo neistine)
Na kraju krajeva Nedim Hadžić ima profesionalni ugovor sa Fudbalskim Klubom Sarajevo. Tako da nisam siguran šta si tačno tu naveo kao "neistinu."
Samo Saraj'vo.
Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima?DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma
ZbogomPitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.
https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim Nađi NedimaPitarBordo je napisao/la:A to nije dio FK Sarajevo? Akademija radi za sebe? Nema veze sa FK Sarajevo?
Na kraju krajeva Nedim Hadžić ima profesionalni ugovor sa Fudbalskim Klubom Sarajevo. Tako da nisam siguran šta si tačno tu naveo kao "neistinu."
Nema on kila dovoljno,a ni visine i tu sva prica pada u vodu. Takode akademija je posebna prica i odvojena je od kluba.
Bar su ovo denchijeva objasnjenja.
Bar su ovo denchijeva objasnjenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

}[/IMG]