Zašto se ne bi vratili malo unazad? Prisjetili se lijepih i veselih trenutaka.
Hrasno1921 je napisao/la:Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.
Jedino ako ne dignu kredit od 550.000 maraka ili sam lazni hadzija iz dzepa ne pukne toliko na sto, ako cemo do kraja demontaza istocne tribine jos nije placena a da ne govorim o pocetku gradnje tribine, dakle mimo dozvola pare su problem pod broj jedan.
Hrasno1921 je napisao/la:Vcereas ce doci do promjena u klubu, nova vanredna sjednica kluba odrzat ce se veceras, po mojim informacijama Bajramovic i Vukotic su podnijeli ne opozive ostavke
Ako veceras i lazni hadzija podnese ostavku, to ce biti istinska pobjeda i vracanje kluba na pravo mjesto !
Hrasno1921 je napisao/la:Pa Aco je danas radio intervju sa buducim predsjednikom, mislis da je slucajnost?
Odoh moram ustati sutra, idem istim putem ko i lazni nam hadzija, mozes misliti? ima uroke da mu bacim, komplet li mu familiju natakarim, jos ako ga sretnem ima da ga pitam "Predsjednice hocemo li polako?"
Hrasno1921 je napisao/la:Ta raja i Zeljina djeca radnicka klasa ce opet kad tada uci u klub, ove kriminalce, ratne profitere, ljude Delimustafica i Alispahica cemo otjerati ko i Telibecirevica, Landzu i svu ostalu bagru, nigdje ih nije godinama bilo, a sad odjednom udjose u klub i gledaj sta napravise, pottrosise tri miliona maraka, sjebase rezultate, renome, sve sto nas je cinilo velikim
Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio
I moj omiljeni,
Hrasno1921 je napisao/la:ali polako nicija nije do zore gorila pa nece ni njihova, ne hoda dzaba lazni hadzija po doktorima, dabogda mu zadnje bilo, tesku i dugu smrt mu zelim
Evo ti prazna,
Evo ti puna,
I evo ti ćuna,