FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 19:03

Zašto se ne bi vratili malo unazad? Prisjetili se lijepih i veselih trenutaka.
Hrasno1921 je napisao/la:Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.
Jedino ako ne dignu kredit od 550.000 maraka ili sam lazni hadzija iz dzepa ne pukne toliko na sto, ako cemo do kraja demontaza istocne tribine jos nije placena a da ne govorim o pocetku gradnje tribine, dakle mimo dozvola pare su problem pod broj jedan.
Hrasno1921 je napisao/la:Vcereas ce doci do promjena u klubu, nova vanredna sjednica kluba odrzat ce se veceras, po mojim informacijama Bajramovic i Vukotic su podnijeli ne opozive ostavke :!:

Ako veceras i lazni hadzija podnese ostavku, to ce biti istinska pobjeda i vracanje kluba na pravo mjesto !
Hrasno1921 je napisao/la:Pa Aco je danas radio intervju sa buducim predsjednikom, mislis da je slucajnost?
Odoh moram ustati sutra, idem istim putem ko i lazni nam hadzija, mozes misliti? ima uroke da mu bacim, komplet li mu familiju natakarim, jos ako ga sretnem ima da ga pitam "Predsjednice hocemo li polako?"
Hrasno1921 je napisao/la:Ta raja i Zeljina djeca radnicka klasa ce opet kad tada uci u klub, ove kriminalce, ratne profitere, ljude Delimustafica i Alispahica cemo otjerati ko i Telibecirevica, Landzu i svu ostalu bagru, nigdje ih nije godinama bilo, a sad odjednom udjose u klub i gledaj sta napravise, pottrosise tri miliona maraka, sjebase rezultate, renome, sve sto nas je cinilo velikim :puke:
Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio
I moj omiljeni,
Hrasno1921 je napisao/la:ali polako nicija nije do zore gorila pa nece ni njihova, ne hoda dzaba lazni hadzija po doktorima, dabogda mu zadnje bilo, tesku i dugu smrt mu zelim
Evo ti prazna,
slika
Evo ti puna,
slika
I evo ti ćuna,
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 apr 2017, 19:05

:tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 19:10

Virtu4l je napisao/la:Zašto se ne bi vratili malo unazad? Prisjetili se lijepih i veselih trenutaka.
Hrasno1921 je napisao/la:Za istocnu tribinu se trenutno nema para, nema se para da se digne betonska konstrukcija a ne nesto drugo da se pocne graditi,odnosno komplet prva faza kako je planirano, kada se skupi pocet ce se graditi ali to sigurno nece biti u ovom roku kako su najavili.
Jedino ako ne dignu kredit od 550.000 maraka ili sam lazni hadzija iz dzepa ne pukne toliko na sto, ako cemo do kraja demontaza istocne tribine jos nije placena a da ne govorim o pocetku gradnje tribine, dakle mimo dozvola pare su problem pod broj jedan.
Hrasno1921 je napisao/la:Vcereas ce doci do promjena u klubu, nova vanredna sjednica kluba odrzat ce se veceras, po mojim informacijama Bajramovic i Vukotic su podnijeli ne opozive ostavke :!:

Ako veceras i lazni hadzija podnese ostavku, to ce biti istinska pobjeda i vracanje kluba na pravo mjesto !
Hrasno1921 je napisao/la:Pa Aco je danas radio intervju sa buducim predsjednikom, mislis da je slucajnost?
Odoh moram ustati sutra, idem istim putem ko i lazni nam hadzija, mozes misliti? ima uroke da mu bacim, komplet li mu familiju natakarim, jos ako ga sretnem ima da ga pitam "Predsjednice hocemo li polako?"
Hrasno1921 je napisao/la:Ta raja i Zeljina djeca radnicka klasa ce opet kad tada uci u klub, ove kriminalce, ratne profitere, ljude Delimustafica i Alispahica cemo otjerati ko i Telibecirevica, Landzu i svu ostalu bagru, nigdje ih nije godinama bilo, a sad odjednom udjose u klub i gledaj sta napravise, pottrosise tri miliona maraka, sjebase rezultate, renome, sve sto nas je cinilo velikim :puke:
Hrasno1921 je napisao/la:Klub sada pogotovo nece dobiti gradjevinsku sve dok ova granitura ne ode, i to ti garantujem zivotom, nema gradjevinske do daljnjeg ziv bio pa vidio
I moj omiljeni,
Hrasno1921 je napisao/la:ali polako nicija nije do zore gorila pa nece ni njihova, ne hoda dzaba lazni hadzija po doktorima, dabogda mu zadnje bilo, tesku i dugu smrt mu zelim
Evo ti prazna,
slika
Evo ti puna,
slika
I evo ti ćuna,
slika
Nisi niti ces kontati poentu mog pisanja, za razliku od drugih ...

Sve u svemu moram ti odati zasluge kako me pratis na forumu, nema sta :tokralju:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 apr 2017, 19:14

Ko zna, možda ima onih koji nešto i znaju. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 04 apr 2017, 19:15

@Aco ako planiras kakav tekst pisati o Zelji nemoj Boga ti. Propast dinastije Misimovic-sto si napisao sve se ispostavilo suprotnim. "Calino Sarajevo" cim si objavio ljudi ne znaju za pobjedu. Ima i Petrovic dobar niz, ne pisi nista. "Zeljo prvi favorit za titulu" ostasmo bez Evrope. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 19:15

Toliko te pratim i simpatišem da ti želim isto ono što si ti poželio Senadu Misimoviću, a inače sam takav čovjek da to ne želim ni onome što me sa brda pucao godinama, pa sad ti skontaj poentu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 apr 2017, 19:18

Ova fantasticna atmosfera i rezultati tima, generalan uspjeh kluba su dokazi da su likovi kao Amazon, Hrasno i slcini vjestacki forumasi ubaceni radi unosenja nemira među navijacima na ovom forumu.

Od kako se nastavila liga nema niti jednog jedinog posta od njih, dok se trbina gradila također, jasno je da u su destruktivci koji cekaju prvi neuspjeh ili gresku da mogu pisati glopsti.

Neka vas tamo pratite Dadu i ostale igracine radi kojih se raspadamo po nekim vasim navodima, također te vas idealne upravne strukture, strucnjake, kao i trenere kuci vodite.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 19:20

Meni je stvarno žao što sve ovo morate ponovo čitati, ali ja to ne mogu zaboraviti, želudac mi se okrene kad vidim taj nick.
Voli te tvoje Sarajevo.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 04 apr 2017, 19:20

Virtu4l je napisao/la:Zašto se ne bi vratili malo unazad? Prisjetili se lijepih i veselih trenutaka.

I moj omiljeni,
Evo ti prazna,
slika
Evo ti puna,
slika
I evo ti ćuna,
slika
Hrasno kako se osjecas kad citas ove svoje bravure dok sjedis na istocnoj tribini ???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 apr 2017, 19:22

Hajde ne stvarajta negativu, koji vam je k***? pogotovo ovi novoregistrovani, cinjenica je da nam je sve kako treba, u svim segmentima, licnim prepucavanjima i sl. stvarima unosite nepotrebnu raspravu, Zeljo sutra igra znacajnu utakmicu a vi o skroz desetim stvarima ...

I ubuduce necu ulaziti u rasprave na licnoj osnovi, odg. na prozivanja i sl., niste djeca ba ... :bih:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 19:23

Hoćeš, hoćeš, makar ja dobio trajni ban nakon deset godina na ovom forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 apr 2017, 19:32

Hajde Virto barem nije glasao za tebe kao kantu godine :rol:
Dao je bodove meni i jos 4 nasa navijaca, kako okrenu poslije pricu pasa moj solidini :lol:
Kao da sad gledam kad je dosao prvi put na prepucavanja s pajdom mu hausmanom. Udruzise se s pitarima za cas posla, ovi ih podrzase rasirenih ruku ;)
Nisi trebao ovo postavljati nije ni bitno njemu na obraz dragi Allah/Bog sve gleda znam da je Hrasnog strah džehenemske vatre! Svako ima pravo doci tobe pa i on.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 apr 2017, 19:33

Idi Hrasno sam sa foruma. Niti si više nekome interesantan niti imaš prijatelja ovde, na ovoj temi. Poštedi sve nas ponovnog peglanja i trolanja, pusti da nas nekolicina, na miru pišemo o Želji. Bilo bi fer sa tvoje strane a vjerujem da ogromna većina razmišlja slično.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 apr 2017, 19:37

Neandertalac je napisao/la:Idi Hrasno sam sa foruma. Niti si više nekome interesantan niti imaš prijatelja ovde, na ovoj temi. Poštedi sve nas ponovnog peglanja i trolanja, pusti da nas nekolicina, na miru pišemo o Želji. Bilo bi fer sa tvoje strane a vjerujem da ogromna većina razmišlja slično.
:thumbup:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 04 apr 2017, 19:38

Ima nas ovdje koji se ne slažemo, ali ipak iznosimo različita i u većini konstruktivna razmišljanja, kao i prijedloge, ideje, želje, viđenja. Stvari solidno funkcionišu, i fakat nema niti onog aldina, hausmana, amazona i sličnih pacijenata. Nema potrebe da se početak podizanja ove teme ponovo kvari..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 04 apr 2017, 19:43

Hausman brat preš'o igricu :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 19:43

Ok. Nećemo više.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 apr 2017, 20:06

Signore je napisao/la:
irfo je napisao/la: pominjala se italija, dolazio je i neki skaut da gleda, vidjecemo, igraci iz hrvatske lige se tamo jako dobro snadju(zadnji slucaj je ovog makedonca napadaca sto se mogu sjetit), mozda ne bi bilo lose ni za njega
Mene brine samo to sto je on vec jednom u Zrinjskom odigrao odlicnu sezonu i onda nije uspio u Hajduku, pa je nakon Hajduka nanizao 7-8 klubova i jako lose se snasao. Strah me da ljudi ne sumnjaju kako mu je PL vrh i da izvan tih granica ne moze bolje. Ako cemo iskreno, cak i ja sumnjam da ce on vani napraviti nesto, ali ovdje nije bitno moze li on napraviti nesto vani nego jel klubovi vani vjeruju u njega i jel se za njega moze dobiti fina cifra.

Taj Makedonac je Nestorovski i Palermo za njega trazi 15 milijuna eura. Zapresic za njega dobio 1.5 milijun eura, ali ga prodali na polusezoni i zadrzali do kraja. Da su cekali kraj mogli su dobiti duplo. Trajkovski je takodjer u Palermu, ali je on iz Zapresica isao prvu u Zulte za 1.1 milijun eura. Kada bi Zeljo dobio milijun za Lendrica mislim da bi bio dobar posao.
Nevjerovatno je da Lendric nije uspio u prosjecnoj belgijskoj ligi i kasnije ako se ne varam u drugoj grckoj. Isto tako Stevanovic. Do cega je to? Je li nasa liga bas toliko slaba kako sugerisu njihove neuspjesne epizode ili su oni ona statisticka greska.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2017, 20:09

Vani nemaju toliko vremena kao ovdje. Lendrića smo mi trpili kad ga nije išlo, tamo to ne može.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 apr 2017, 20:19

Trpili smo i tomica vucaro se po Sirokom i gosku da bi se skrasio kod nas mi mu dali volje za loptanjem i potrebnu minutazu da bi nam zabio noz u leđa.
Lendra je drugacija vrsta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.