FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

crozzer
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la crozzer » 04 apr 2017, 19:38

PitarBordo je napisao/la:Provaljen si momak, mojne mi sad te dječije priče. Nije ti u redu što igrača FK Sarajevo toliko nipodaštavaš, još izmišljaš da je neko nešto rekao kad to nije, a ustvari ti "pljuješ" po klubu "pljuvanjem" po igraču tog kluba. Kontao sam da si dostojan sagovornik, a ono šiša. Mahanje.

@crozzer Sve je to okay, iako nisam upućen i ne znam koliko je tačno - ali i dalje ne vidim razloga da mali kao jedan od najvećih talenata u EVROPI ne zaigra za FK Sarajevo, barem 10 minuta negdje?

Kao naši govore da se cuva od povreda...Ja opet to i razumijem, jer ipak 800 000KM nije malo, plus uz neke dobre bonuse sasvim pristojna cifra....

Ukoliko uspijemo izboriti europu i ako prodjemo dva-tri pretkola, sasvim pristojnu ekipu možemo sklopiti od koje ocekujem trofej sljedece sezone :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 apr 2017, 19:38

DenchiNL, ti ili ne znaš definicije bejzik pojmova, ili samo jako loše spinuješ.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 19:39

FrancescoTotti je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain :D ....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke :D :zviz:
Pa naravno, da se opuste noc prije nego budu karani.
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 04 apr 2017, 19:41

MortemHz je napisao/la:
crozzer je napisao/la:Sa Nedimom je ovakva situacija.

Nedim može odmah ici u Benficu za 400 hiljada eura, i plus 15-20 posto od narednog transfera....Ali je problem što naši hoće više i njega su stavili na čekanje jer kao hoće nekih bonusa more tipa kad zaigra za A repku...

A što se tice West Hama, iz Londona su poručili klubu da će dati duplo više novca samo da se priceka malo ....

To vam je prava i jedina istina.
Koliko si ti siguran u ovo? Previse ''dobro'' zvuci..

100000 %

Klub diže samo cijenu i hoće više para, i više bonusa.Govorim jedan od bonusa je kada Nedim nastupi za A repku.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 19:43

crozzer je napisao/la:Kao naši govore da se cuva od povreda...Ja opet to i razumijem, jer ipak 800 000KM nije malo, plus uz neke dobre bonuse sasvim pristojna cifra....

Ukoliko uspijemo izboriti europu i ako prodjemo dva-tri pretkola, sasvim pristojnu ekipu možemo sklopiti od koje ocekujem trofej sljedece sezone :D
A je8i ga, istina igra se muški, ali ima klinjo godina može to izdržati - ne vjerujem da će mu neko odmah uletiti s dvije noge i karijeru završiti. Na kraju krajeva mora se nekad i riskirati, ne može me niko ubjediti da je loša stvar da upiše koju minutu u prvom timu, što bi vjerojatno ubrzalo i poziv u A repku. Mislim nije lik tipa Radovac talent (kojem smo dali šansu), ovo je nešto fakat vanserijsko i kao čuvamo ga da se ne povrijedi... Malo mi je klimava ta priča.

Ja bih ga protiv Zrinje gurnuo makar MAKAR zadnjih 5 minuta, da osjeti Koševo, pa makar lopte ne dotakao. Možda sam ja lud. :D
Samo Saraj'vo.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 04 apr 2017, 19:45

PitarBordo je napisao/la:
crozzer je napisao/la:Kao naši govore da se cuva od povreda...Ja opet to i razumijem, jer ipak 800 000KM nije malo, plus uz neke dobre bonuse sasvim pristojna cifra....

A je8i ga, istina igra se muški, ali ima klinjo godina može to izdržati - ne vjerujem da će mu neko odmah uletiti s dvije noge i karijeru završiti. Na kraju krajeva mora se nekad i riskirati, ne može me niko ubjediti da je loša stvar da upiše koju minutu u prvom timu, što bi vjerojatno ubrzalo i poziv u A repku. Mislim nije lik tipa Radovac talent (kojem smo dali šansu), ovo je nešto fakat vanserijsko i kao čuvamo ga da se ne povrijedi... Malo mi je klimava ta priča.

Ja bih ga protiv Zrinje gurnuo makar MAKAR zadnjih 5 minuta, da osjeti Koševo, pa makar lopte ne dotakao. Možda sam ja lud. :D
Ja sam nekako pri tom stavu da prodamo Hadzica, Sadiku i još cca dva tri fudbalera iz te generacije za neku finu sumu novca, od koje bi mogli imati dobre finansije za iducu sezonu od kojih bi jedan dio uložili u dovodjenje 5 do 10 najtalentovanijih fudbalera iz države tipa godišta 2003-4 ....

I naravno ostalo na finansiranje akademije i dovodjenje 3-4 pojačanja za prvi tim.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 apr 2017, 19:45

Sutra bi mogla lija od prve.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2017, 19:46

uNbx je napisao/la:
slika
Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI! :opaopa:
dobar post pozitivan , interesantno da ovakav neko napiše nekom da je "Majkl"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 apr 2017, 19:49

DenchiNL je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
slika
Jelde da sam najgori. kuknjava
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2017, 19:53

uNbx je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
slika
Jelde da sam najgori. kuknjava
nisi ba ja sam , volim Sarajevo a ne Nedima kuknjava kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 19:53

MortemHz je napisao/la:Ma normala sve, Denchi je pogrijesio ali sto je brate ovoliko tvrdoglav, pa izvini se i nastavi dalje..
A nije mu prvi put... Kontam mlađi brat sa tribine negdje, pa i ja sam ko klinjo vazda kad imam neki pogrešan zaključak kad me neko dokaže krivim ma za taban bih se ugrizao... Dođe to s godinama, da kad nisi u pravu, kažeš "oprosti nisam u pravu" i nastavimo dalje.

Nego imenjače, hoćemo li mi sutra za Tuzlu? :kafa:
Sve sam vec organizovao, trebalo je biti jos neko dodatno iznenađenje pored tekme ali izgleda nista od toga. :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 19:54

Izrado. Kad god te čovjek pita ti s nekim drugim. Pokis'o Titam!!!!
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 apr 2017, 19:58

Nedim može odmah ici u Benficu za 400 hiljada eura, i plus 15-20 posto od narednog transfera....Ali je problem što naši hoće više i njega su stavili na čekanje jer kao hoće nekih bonusa more tipa kad zaigra za A repku...

A što se tice West Hama, iz Londona su poručili klubu da će dati duplo više novca samo da se priceka malo ....

friško u kladionici čuo ;) :thumbup: :wave: ne viđoh ovaj momenat :facepalm: :damn:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 19:59

PitarBordo je napisao/la:Izrado. Kad god te čovjek pita ti s nekim drugim. Pokis'o Titam!!!!
A izvini imenjace kasno pitas kuknjava , obecavam da cemo otici zajedno drugi put ako ne organizujem :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 19:59

crozzer je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Provaljen si momak, mojne mi sad te dječije priče. Nije ti u redu što igrača FK Sarajevo toliko nipodaštavaš, još izmišljaš da je neko nešto rekao kad to nije, a ustvari ti "pljuješ" po klubu "pljuvanjem" po igraču tog kluba. Kontao sam da si dostojan sagovornik, a ono šiša. Mahanje.

@crozzer Sve je to okay, iako nisam upućen i ne znam koliko je tačno - ali i dalje ne vidim razloga da mali kao jedan od najvećih talenata u EVROPI ne zaigra za FK Sarajevo, barem 10 minuta negdje?

Kao naši govore da se cuva od povreda...Ja opet to i razumijem, jer ipak 800 000KM nije malo, plus uz neke dobre bonuse sasvim pristojna cifra....

Sve to stoji u teoriji, ali brate praksa posle Gladbaha s parama, posle LP i prodaje Cimija s parama - ništa se nije uradilo - znam sad će neko reći tada je bila druga garnitura u klubu, ali ja nešto ne vidim pretjeran pomak ka nekom bolje sportskom menadžmentu, čak šta više vidim samo regresiju. And that's not even me being crnjak. Btw ignoriši Denchija, nije momak dobar.
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 apr 2017, 20:01

Od ovih igraca rijetko koji zasluzuje nas dres. Da se pitam kao sto se ne pitam,samo Mihojevic,Novakovic,Kadusic,mozda Crnkic,Pavlovic bi ostali ovo sve odma raskide dati,da je normalna situacija Sarajevo bi na razglednici gledali.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 20:02

crozzer je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Koliko si ti siguran u ovo? Previse ''dobro'' zvuci..

100000 %

Klub diže samo cijenu i hoće više para, i više bonusa.Govorim jedan od bonusa je kada Nedim nastupi za A repku.
A dobro logicno je da hoce vise para :D nego eto ne znam koliko si upucen pa zato. Ako je istina to su odlicne pare ali da ga hocemo vise prodati ili pustiti da igra, ubi ovo, ni tamo ni vamo sto bi se reklo..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 apr 2017, 20:02

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Izrado. Kad god te čovjek pita ti s nekim drugim. Pokis'o Titam!!!!
A izvini imenjace kasno pitas kuknjava , obecavam da cemo otici zajedno drugi put ako ne organizujem :)
To ako nikog ne budeš imao normala, onda povedi poluretardiranog imenjaka s PDF-a. Neka neka, a nekada smo tetovaže u inbox razmjenjivali. :kafa:
Samo Saraj'vo.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 04 apr 2017, 20:05

crozzer je napisao/la:

Sve to stoji u teoriji, ali brate praksa posle Gladbaha s parama, posle LP i prodaje Cimija s parama - ništa se nije uradilo - znam sad će neko reći tada je bila druga garnitura u klubu, ali ja nešto ne vidim pretjeran pomak ka nekom bolje sportskom menadžmentu, čak šta više vidim samo regresiju. And that's not even me being crnjak. Btw ignoriši Denchija, nije momak dobar.

Pa ne znam, i ja nisam ubjedjen da će nešto pretvoriti u dobro.Mada se nadam sa nekim parama od transfera akademaca i od Europe, plus ako bi nas Tan nešto pogurao da možemo bez premca biti prvi. Ne mogu da vjerujem da smo pali pod uticaj štrumfova....Da se mene pita ako ispadnu iz kupa, dat bodove zrinjskom u ligi, i mi juriš na kup...Organski ih ne mogu :P

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2017, 20:07

MortemHz je napisao/la:
To ako nikog ne budeš imao normala, onda povedi poluretardiranog imenjaka s PDF-a. Neka neka, a nekada smo tetovaže u inbox razmjenjivali. :kafa:
A nije majke mi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.