FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 04 apr 2017, 16:35

sekerbay je napisao/la:idi ba isakovicu, mani suplje.
ako je sve do trenera, de da i nas dvojica skoknemo do minhena.
ako nista, barem da igramo protiv ovih slabijih timova.
Tiago je klasa to je neupitno,htio sam da kazem to da nije bio ni blizu ovog tiaga u proslim sezonama.e tako bom. :-D

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 16:45

Tek je i počeo da igra od prošle sezone. Prve dvije godine u BL odigrao 22 tekme i to 10 90-minutnih. Imao dvije povrede ligamenata po 7-8 mjeseci i kažu nije se još pokazo. Proljeće u LP prošle godine je odigrao odlično ali opet je to nekome nedovoljno. Jel treba het trik dati sa 200 pasova, 2 asistencije i 15 oduzetih lopti protiv Atletiko Madrida da bi neko rekao sad je dobru tekmu odigro. Šta je to, molim te, Kroos, Javi ili Švajni bolje odigrao. Javi u Juppovoj sezoni imao 3 defanzivne akcije a Thiago sad ima 5 po tekmi.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 apr 2017, 16:53

Svaka cast,tako i treba,meni je drago zbog njega i tebe šljivo, sve to stoji,samo ti si previse vezan za tiaga za pepa za sve sto je blize barci nego bayernu,ti vise licis na ljubitelja espanosa u bayernu nego samog bayerna.Da mozda ima 5 po tekmi vise nego Martin,aliiiiii Martin ima Ligu prvaka koju alkantara nemaaaa,i eto ti ga sad, kad vec poredis.I martin je bio maestralan u toj sampionskoj sezoni ali nisam siguran da si pratio tada bayern jer je jupp bio na kormilu,ti si se nekako ovdje pojavio dolaskom pepa znalca velikog.cudno kako je alkantara kod karla zdrav poprilicno a kod pepa bolovanje

VOLIM BAYERN

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 04 apr 2017, 16:59

Javi je imao 3 defanzivne akcije u kljucnim utakmicama,finalima itd.., dok Thiago ima 5 protiv Augsburga i fakin Arsenala.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 17:06

Ovo govorim iz razloga što kod nekoga isti učinak na terenu u istoj stvari vrijedi duplo više neko nečiji drugi. Jeste, drag mi je, i dodatno ga branim i hvalim, također i iz razloga što nedo Bog da neki švabo ili dijete Bayerna igra ovako taj bi već imao bistu na Sabener Strasseu. Kaže nije se dokazao, jel to sam igra pa da se dokazuje? Je l ovo tenis? Ako ćemo cjepidlačit, ko je se to dokazao još u Bayernu osim Neuera i Robbena. U stvari, bez Robbena ne bi ništa uzeli, sve je on odlučio.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 apr 2017, 17:16

sljivo je napisao/la:Ovo govorim iz razloga što kod nekoga isti učinak na terenu u istoj stvari vrijedi duplo više neko nečiji drugi. Jeste, drag mi je, i dodatno ga branim i hvalim, također i iz razloga što nedo Bog da neki švabo ili dijete Bayerna igra ovako taj bi već imao bistu na Sabener Strasseu. Kaže nije se dokazao, jel to sam igra pa da se dokazuje? Je l ovo tenis? Ako ćemo cjepidlačit, ko je se to dokazao još u Bayernu osim Neuera i Robbena. U stvari, bez Robbena ne bi ništa uzeli, sve je on odlučio.
Evo necu vise diskutirati sa tobom jer ti nemas pojma iskreno,reci da je roben sve odlucio je tako plitko da me je sramota sto pisem.Jeste zabio za 2-1 ali taj roben isti je bio klupiran dok se Kroos nije ozljedio pa je Jupp izmjesao onada karte.ko je robenu asistirao maestralno,Iskreno Muamere zasljepljen si spancima,pepom itd,naravno da bi ga dizali u nebesa da je bayernovo djete ili swabo,zato sto je, neces vjerovati bayern iz njemacke,navijamo za swabski tim i to je tako,kazem ti trebas hitno da se pronadjes,jer nisi ti nacisto za kogga navijas.
Ne znam sjecas li se one miline onog timskog duha 2013 kada su swajn i martin hebali barcu,kada je ribać messija poslao na guzu,pa onih mandzinih presinga.ma milina,i nakon toga dolazi onaj idiot i zajebe generaciju.Muamere švabe u bayernu ce uvijek da vladaju.:-D
Ja sam bio ubjedjen da ces ti biti na podforumu man.šitija i velicati pepa,ali na moju zalost jos si tu,al ko ce znati volis da mjenjas nickove mozda si tamo pod drugim imenom.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 04 apr 2017, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 apr 2017, 17:19

slika

Mislim si , Bayern već ima jednog iz top 10 po presječenim loptama u Europi, pa zašto ne bi uzeo još jednog iz te svite , tu im je blizu ,pod brojem 7 :cool:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 19:08

Ulreich; Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Alaba; Alonso, R.Sanches :opaopa: ; Robben, Vidal, Coman; Lewandowski.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 apr 2017, 19:28

Evo Renata, evo ludila :cool:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 apr 2017, 19:37

isakovich je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:idi ba isakovicu, mani suplje.
ako je sve do trenera, de da i nas dvojica skoknemo do minhena.
ako nista, barem da igramo protiv ovih slabijih timova.
Tiago je klasa to je neupitno,htio sam da kazem to da nije bio ni blizu ovog tiaga u proslim sezonama.e tako bom. :-D

ma druze, niko ne svrsava na spance, nego se nikako ne mozemo nadiviti tijagovim briljantnim predstavama.
jbg, stvarno ne znam da trenutno, dakle ove sezone, ima bolji veznjak.

i da, ovdje moram stati u odbranu bivseg nam trenera. iako je bio flop, znao je ubosti sa pojacanjima.
ono njegovo "tiago oder nix" :thumbup: :thumbup:
jos da smo ga poslusali pa doveli nejmara...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 apr 2017, 19:44

Zasto ne pokušati kimicha na beku večeras?

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 04 apr 2017, 19:46

Coman i Renatooo :opaopa:
Jel ovo 4-3-3 ili Vidal igra poluspicu :mrgreen:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 04 apr 2017, 19:58

stream neko u hd u ?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 20:20

Nagelsmann za par godina mora bit trener Bayerna.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 apr 2017, 20:23

Sanchesov gol... Par koraka hodanja i Kramarić već na šutu. Za sad užasna partija...

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 20:23

Vadi Sanchesa, posudba, žao mi je, a Urlich isto zbunjena kokoš.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2017, 20:24

thulkazal je napisao/la:Sanchesov gol... Par koraka hodanja i Kramarić već na šutu. Za sad užasna partija...
A prije toga je sam namjestio skoro gol šansu za Hoffenheim i to onim užasnim pasom na 20 metara od svog gola. Lik je totalno pogubljen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 apr 2017, 20:28

Monolog je napisao/la:A prije toga je sam namjestio skoro gol šansu za Hoffenheim i to onim užasnim pasom na 20 metara od svog gola. Lik je totalno pogubljen.

Par pasova je već zeznuo... Čitanje igre mu nije jača strana...

Ni sjena igrača sa EP ali ajde mlad je, još nova zemlja/jezik/kultura. Valjda se izvuče i ne bude Breno 2.0...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 apr 2017, 20:28

Monolog je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Sanchesov gol... Par koraka hodanja i Kramarić već na šutu. Za sad užasna partija...
A prije toga je sam namjestio skoro gol šansu za Hoffenheim i to onim užasnim pasom na 20 metara od svog gola. Lik je totalno pogubljen.
I ne bio pogubljen koliko igra. Mladom igraču trebaju minute da napreduje, a kod Carla Sanches to neće dobit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 apr 2017, 20:28

Ovo Nagelsmannovo 3-5-2-1 sa ovim pristupom je nešto najljepše i najbolje što se može igrati. Da imaju naše igrače bilo bi dosad trica za njih.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.