FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: RE: Re: FK Željezničar
Imas ove shisha barove ako si u tom fazonu, Mahala na Malti recimogramparada je napisao/la:Znate li kakvo dobro mjesto s mojom tv osim Varadera i Tuborga u Novo Sarajevu?
3,5% imamo od Dzeke, to vise i ptice na grani znaju [emoji3]
Vedrana ne spominjite u takvom smislu molim vas, 4. je danas, tacno 7 i po godina ili 90 mjeseci od tog pa zato vjerovatno ti statusi, necemo se i zbog toga dijeliti...
Gazi Zeljkane !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: FK Željezničar
Hoce biti emotivno na zadnjoj tekmi protiv Radnika kad se budemo oprastali od Lendre i Miroslava.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo nije tocno. Hodzic je u Dinamo dosao kao igrac Liverpoola za 0€. Zeljeznicar je mozda imao ugovor s Liverpoolom da dobije 20% od prodaje, a ovaj je otisao besplatno.Virtu4l je napisao/la:Mislim da ne ide, možda ima neki dodatni procenat za Amira, govorilo se da imamo 20% od narednog transfera.PticaSelica1921 je napisao/la:To mi nekako malo zvuci,ide li jos nesto uz to?Virtu4l je napisao/la:Od Bajića imamo 4% ako se proda van Turske, od Hodžića maksimalno 2,5%.
I jos jedna stvar koja Zeljeznicaru ne ide u prilog. Dinamo je Copa, Roga i Brozovica prvo dao na posudbu, a tek nakon toga ih prodao. Klub koji posudjuje igraca duzan ga je kasnije kupiti. Tako je Cop posudjen za 1.5 milijun, a kasnije kupljen za 2.5 sto je ukupno 4 milijuna eura. Brozovic je posudjen za 3, prodan za 5, Rog posudjen za 1.5, kasnije ce biti prodan za 13. Na taj nacin Dinamo rasporedjuje dospijece novca, tj. igra se s financijskim fair playom. Zanimljivo da su svi ti igraci prodani u Italiju i da na kraju dodjem do onog sto zelim reci. Postoji mogucnost da Dinamo dobije npr. ponudu Milana od 7 milijuna eura za Hodzica, daju ga na posudbu za 3 milijuna eura i kasnije ga prodaju za 4. Tako bi Dinamo prihodovao 7 milijuna eura, ali bi Zeljeznicar dobio postotak od samo 4 milijuna. Taj nacin kupo-prodaje pogoduje i kupcu i prodavacu ukoliko zele poslovati u okviru fair playa. Naravno, mozda to i ne bude slucaj, Pjaca je otisao za 23 milijuna eura i to je bio direktan transfer bez ikakvih posudbi, ali sa stavkom da Juve plati u dvije rate.
Pričamo o Amiru Hadžiahmetoviću.Signore je napisao/la:Ovo nije tocno. Hodzic je u Dinamo dosao kao igrac Liverpoola za 0€. Zeljeznicar je mozda imao ugovor s Liverpoolom da dobije 20% od prodaje, a ovaj je otisao besplatno.Virtu4l je napisao/la:Mislim da ne ide, možda ima neki dodatni procenat za Amira, govorilo se da imamo 20% od narednog transfera.PticaSelica1921 je napisao/la:To mi nekako malo zvuci,ide li jos nesto uz to?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Odakle meni da se Hodzic zove AmirVirtu4l je napisao/la: Pričamo o Amiru Hadžiahmetoviću.
Evo nasao sam neku stranicu na fb pise da ce prenositi sutra tekme sa Moje tv. Prvo onaj mec u Tuzli pa nas. Prenosili su i Celik sad u subotu. Fina slika je bila. Moze se gledati bez problema.
Pa biti će YouTube stream 99%
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ja ne mogu da docekam sutra.Poceo sam jutros gristi nokte.Sutra se lomi.
HAJCAJ!
U srcu nosim te ja ! 1921
Sutra akademci dolaze na lekciju iz fudbala u dolinu cupova 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja također jedva cekam ali sam tako opusten jer kao nikada vjerujem u kompletnu ekipu i dobar rezultat.PticaSelica1921 je napisao/la:Ja ne mogu da docekam sutra.Poceo sam jutros gristi nokte.Sutra se lomi.![]()
![]()
![]()
HAJCAJ!
- Zeljeznicar -
Ma sutra je sve moguce, jbg igramo protiv jake ekipe, sitnice ce odluciti, ali i sa porazom nista nije gotovo, jer opet u 7 kolu oni nama dolaze i tu ta 3 boda se mogu nadoknaditi ako nedo bog sutra izgubimo 
Sutra bod ko Avaz. Tesko je ponoviti onu tekmu u novembru,a dobro bi nam doslo da se ponovi.
- MocMahale444
Igrati otvoreno pa taman izgubili 5:0 znam da se neki slažu 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Uopste ne sumnjam u ekipu.Sanjam brate mili tu Duplu.Zenzo je napisao/la:Ja također jedva cekam ali sam tako opusten jer kao nikada vjerujem u kompletnu ekipu i dobar rezultat.PticaSelica1921 je napisao/la:Ja ne mogu da docekam sutra.Poceo sam jutros gristi nokte.Sutra se lomi.![]()
![]()
![]()
HAJCAJ!
Da bih dosao da gledam Zelju sam prevalio nesto vise od 16 000 km i blizu sam jako,ostalo mi je nekih 600 km i cim zavrsim sa svim obavezama dolazim u Dolinu za par dana aBd.Gledam ovaj Istok i ne vjerujem kako je samo lijep,sav treperim i mislim se "ja ljepote Allahu dragi!".Zavidim vam svima sto ste bili na otvorenju nemas pojma.
A majku i oca nisam vidio skoro 2 god.Ne smijem se zakleti da zbog njih dolazim,neka mi Bog oprosti.
Ako dodjem 9.og sada sta cu zakaciti od utakmica za 10 dana ?tj od 9. Do 19?
Sutra na tronu.
U srcu nosim te ja ! 1921
-
gramparada
- Kontakt:
Hvala drug,tu vjerovatno nema pive?anonimni je napisao/la:Imas ove shisha barove ako si u tom fazonu, Mahala na Malti recimogramparada je napisao/la:Znate li kakvo dobro mjesto s mojom tv osim Varadera i Tuborga u Novo Sarajevu?
Vedrana ne spominjite u takvom smislu molim vas, 4. je danas, tacno 7 i po godina ili 90 mjeseci od tog pa zato vjerovatno ti statusi, necemo se i zbog toga dijeliti...
Gazi Zeljkane !
Zakacices derbi, najbitnije cini mi se (ako Radnika i eventualno finale kupa ne racunamoPticaSelica1921 je napisao/la:Uopste ne sumnjam u ekipu.Sanjam brate mili tu Duplu.Zenzo je napisao/la:Ja također jedva cekam ali sam tako opusten jer kao nikada vjerujem u kompletnu ekipu i dobar rezultat.PticaSelica1921 je napisao/la:Ja ne mogu da docekam sutra.Poceo sam jutros gristi nokte.Sutra se lomi.![]()
![]()
![]()
HAJCAJ!
Da bih dosao da gledam Zelju sam prevalio nesto vise od 16 000 km i blizu sam jako,ostalo mi je nekih 600 km i cim zavrsim sa svim obavezama dolazim u Dolinu za par dana aBd.Gledam ovaj Istok i ne vjerujem kako je samo lijep,sav treperim i mislim se "ja ljepote Allahu dragi!".Zavidim vam svima sto ste bili na otvorenju nemas pojma.
A majku i oca nisam vidio skoro 2 god.Ne smijem se zakleti da zbog njih dolazim,neka mi Bog oprosti.
Ako dodjem 9.og sada sta cu zakaciti od utakmica za 10 dana ?tj od 9. Do 19?
Sutra na tronu.![]()
Nema koliko ja znamgramparada je napisao/la:Hvala drug,tu vjerovatno nema pive?anonimni je napisao/la:Imas ove shisha barove ako si u tom fazonu, Mahala na Malti recimogramparada je napisao/la:Znate li kakvo dobro mjesto s mojom tv osim Varadera i Tuborga u Novo Sarajevu?
Gazi Zeljkane !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nemagramparada je napisao/la:Hvala drug,tu vjerovatno nema pive?anonimni je napisao/la:Imas ove shisha barove ako si u tom fazonu, Mahala na Malti recimogramparada je napisao/la:Znate li kakvo dobro mjesto s mojom tv osim Varadera i Tuborga u Novo Sarajevu?
Gazi Zeljkane !
ima i freaky pub na skenderiji imaju moju tv, tu imas pive
- MocMahale444
Bas nesto gledam one Zebine asistencije i neke stare klipove. F5 radim mozgu, vratim se da sam prije 7 dana napisao da je Bekrija bolji od Zebe. Nije bolji kad se sve sagleda dva drugacija tipa igraca. To sam i znao nego kontra folovi.
Zeba voli školski podvaliti loptu, da je Lendra pogađao sve 1 na 1 imao bi sad 4-5 golova zalihe iza drugog.
Samo presvise se prepire s sudijama za svaku sitnicu. Kao kapiten mora misliti hladne glave.
Sretno nam i bericetno bilo.
Zeba voli školski podvaliti loptu, da je Lendra pogađao sve 1 na 1 imao bi sad 4-5 golova zalihe iza drugog.
Samo presvise se prepire s sudijama za svaku sitnicu. Kao kapiten mora misliti hladne glave.
Sretno nam i bericetno bilo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 22 gosta.