FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Red bi bio da sutra dobijemo jedan penal.
a PO ĆEMU BELI HLJEBA TI?belosevic28 je napisao/la:Najjace kad ovdje popuju kako su Zrinjski i zeljeznicar ''prosjecne ekipe''...ja to necu osporiti ali je cinjenica da su i takve koplje ispred nas. U tome je poenta.
Sarajevo ljubavi moja!
Momci, samo jako sutra! Pobjedite za Tana, za Kena, za Dereka!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
momci znatel koji kafici u seheru imaju moju tv, da se sutra s faksa leti gledat?
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim RP da ima MojaTV i onaj Levante na Ilidži iza terminala ako još uvijek postoji.muhovic je napisao/la:momci znatel koji kafici u seheru imaju moju tv, da se sutra s faksa leti gledat?
Samo Saraj'vo.
Pariz na Ciglanam, i tu ti je atmosfera kao da si na utakmicimuhovic je napisao/la:momci znatel koji kafici u seheru imaju moju tv, da se sutra s faksa leti gledat?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da smo bar Lelica doveli..High je napisao/la:Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sve kontao da smo ga doveli... Neko haman dres ašćare na foru fotošopirao. Ja ga još vidio nisam.zlo87 je napisao/la:Da smo bar Lelica doveli..High je napisao/la:Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
Samo Saraj'vo.
Još da je Said na terenu za godinu dana češći od Bajrama...zlo87 je napisao/la:Da smo bar Lelica doveli..High je napisao/la:Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne igraju oni kad im je cejf, oni samo nemaju kvaliteta da odigraju u kontinuitetu par dobrih tekmi. Kao sto niko za Rustemovica ne kaze da se ne trudi, naprotiv pretrci on dosta ali on ne zna gdje trci, 80% utakmice on ne zna ni gdje mu je igrac ni kojeg cuva, tako da je malo inteligentniji igrac ne bi morao ni da trci mnogo (ili ne bi igrao kod nas). On ustvari oslikava nas tim, nemamo ravnoteze ni u cemu, jedan nam igrac treba ici u ligu petice dok drugi jedva da bi mogao u Metallegeu igrat, pa da je Ferguson na klupi ne bi mogao to uskladit.Rahma je napisao/la:Nakon što smo se vratili u život kada je Zrinjski imao 10 bodova više, imam neku malu nadu i sada. Sa ovim likovima se nikada neće znati, igraju samo kad im se kurcu čejfne. Valjda ćemo sutra dobit tu utakmicu pa krenuti pozitivnije, ali i bod ne bi bio loš.
Sutra samo hrabro odigrati pa sta Bog da.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Halo ba, ti bi mjenjao cjeli tim jel? Ti bi ko kone da dovedemo 20 novih igraca a isto toliko otjeramo? Idi onda navijaj za njih. Kontinuitet, ekipa je na okupu vec dugo, prosao period adaptacije, svi ko jedan, osjeti se hemija unutar ekipe, najkvalitetnija smo ekipa u ligi i samo to trebamo pokazati na terenu. Vidjet cemo hocel konama promjena komplet ekipe sta donijeti, vidjeli ste kako je i sta je s nama bilo kad smo mjenjali, jos ih ćelo vodi, šta on zna, za njega je kurtić ferguson.High je napisao/la:Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
Samo su konformisti i oportuni iskonski navijači FKS!SiouxLukavac je napisao/la:Halo ba, ti bi mjenjao cjeli tim jel? Ti bi ko kone da dovedemo 20 novih igraca a isto toliko otjeramo? Idi onda navijaj za njih. Kontinuitet, ekipa je na okupu vec dugo, prosao period adaptacije, svi ko jedan, osjeti se hemija unutar ekipe, najkvalitetnija smo ekipa u ligi i samo to trebamo pokazati na terenu. Vidjet cemo hocel konama promjena komplet ekipe sta donijeti, vidjeli ste kako je i sta je s nama bilo kad smo mjenjali, jos ih ćelo vodi, šta on zna, za njega je kurtić ferguson.High je napisao/la:Samo nekoliko bodova kaskamo za prvim timom. Jazuk je golemi što na pauzi nismo doveli pojačanje-dva, jer bismo sad, u najmanju ruku, bili u bodovnom egalu s prvom ekipom na tabeli.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svi mi pljuvači smo prolazni, samo su istinski navijači vječni (samo čekaju pobjedu).
Sad ozbiljno, imal vas koji bi prihvatili bod sad kad bi neko ponudio?
- PitarBordo
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo i sve osim 3 boda je raspad sistemaSiouxLukavac je napisao/la:Svi mi pljuvači smo prolazni, samo su istinski navijači vječni (samo čekaju pobjedu).
1946~
Ljudi nas kandžijaju samo tako u posljednje vrijeme. Zadovoljan sam porazom od 2:0.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stuttgart - Dynamo Dresden

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 apr 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakav si to ti navijac Sarajeva? Ismijavas i omalovazavas klub i to jos javnoHigh je napisao/la:Ljudi nas kandžijaju samo tako u posljednje vrijeme. Zadovoljan sam porazom od 2:0.
1946~
Iskonskom navijaču FKS legende su V. Trivunović i S. Husejinović!ThrillerHz je napisao/la:Kakav si to ti navijac Sarajeva? Ismijavas i omalovazavas klub i to jos javnoHigh je napisao/la:Ljudi nas kandžijaju samo tako u posljednje vrijeme. Zadovoljan sam porazom od 2:0.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 24 gosta.