gramparada je napisao/la:Hvala drug,tu vjerovatno nema pive?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svanuo i ovaj dan. Ruzan i tmuran, ali se nadam da ce noc biti lijepa da ce nam je uljepsati Zeljo. Oko 12 polako za Hercegovinu, prije utakmice kod Gojka svratiti, a poslije ko zna
Sta nam kazu aplikacije za vrijeme u Mostaru?
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde Željo pobijedi bodove donesi...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
gramparada
- Kontakt:
Jbga brate ne mogu Zelju gledat uz kafuVirtu4l je napisao/la:gramparada je napisao/la:Hvala drug,tu vjerovatno nema pive?
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Jutro radni narode!
Idemo da vas cujem; Ja volim Želju! Za njega sveee!!!

U srcu nosim te ja ! 1921
Danas ocekujem dobru utakmicu ukoliko teren to bude dozvoljavao. Ocekuje se cini mi se kisa, pa cemo vidjeti kako ce to izgledati. Zeljo ima bas snaznu ekipu, mozda i najbolju poslije rata, svaki igrac moze zabiti gol, u ofanzivi smo prejaki, naravno za nase uslove. U odbrani su opet visoki, snazni i iskusni igraci, koji mogu pokupiti visoke lopte itd. Zrinjski treba respektovati svakako, ali oni su pod puno vecim pritiskom od nas, svjesni su kakve igrace u napadu imamo, i kakvu kontru mozemo napraviti ni iz cega maltene, i nece im biti lako sigurno.
Ocekujem od Petrovica da igramo ofanzivno, za gol vise, pa neka bolji pobjedi!
Ocekujem od Petrovica da igramo ofanzivno, za gol vise, pa neka bolji pobjedi!
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Joj nervoze majko moja.Zeljo sretno danas ,trebat ce nam stvarno i ona pored znanja.Familiji koja ide dole puno sreće i pamet u glavu.
Hajde Zeljo molim te .......
Hajde Zeljo molim te .......
Radnička klasa !
Kakvo je vrijeme dole u Mostaru, ova kisa pade kao da je cekala ovu utakmicu.
- Zeljeznicar -
Sad zasad sunce sija kroz oblake,nadam se da ce sto manje kise past danas.dobrodosliZenzo je napisao/la:Kakvo je vrijeme dole u Mostaru, ova kisa pade kao da je cekala ovu utakmicu.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
O NAPRIJED ZELJOOOOOOOO DO POBJEDEEEEEE, jutro radnici ja jedva cekam sa poslom da zavrsimPticaSelica1921 je napisao/la:Jutro radni narode!
![]()
![]()
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Odo i ja polako...jedino šta očekujem danas od ekipe je maksimalana angažovanost, disciplina i trka. Ne sumnjam da ih je Slavko kvalitetno pripremio. Nadam se da su se uspjeli i oporaviti od utakmice u subotu, i da će ponovo trkački biti na nivou. Teren bi trebao biti odličan, jer u Mostaru nije bilo nešto puno kiše. Pametnom i strpljivom igrom do novih bod(ova). Iskreno optimističan sam, nadam se da će suđenje biti na nivou, i očekujem povoljan rezultat.
Jeli omladinci igraju danas protiv Sarajeva kući ili sam pogrešno pročitao.
- grbavicka1921
- Kontakt:
..U BOJ KAD KRENEMO, SVE PRED SOBOM RUŠIMO...scootzzZzTM87 je napisao/la:O NAPRIJED ZELJOOOOOOOO DO POBJEDEEEEEE, jutro radnici ja jedva cekam sa poslom da zavrsimPticaSelica1921 je napisao/la:Jutro radni narode!
![]()
![]()
![]()
![]()
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kadeti u 15h, a juniori u 17h.nide je napisao/la:Jeli omladinci igraju danas protiv Sarajeva kući ili sam pogrešno pročitao.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- plavousrcu
- Kontakt:
Podsjeca me na onaj dan kad smo ih mlatnuli. Hajde danas svi dajte i vise nego sto mozete. Danas pobjeda znaci titulu, nema veze sto je 24 boda poslije u igri.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Danas bi i bod bio ko kuca a da ne govorim pobjeda (moze ko i poraz od 4:0 prosli put
) pa neka se onda komsije i HSK obracunavaju, sa druge strane ne mozemo mi biti losi koliko je Zrinjski trenutno slab i udaren, to smo dokazali dolaskom Slavke, bilo je slabijih i losijih izdanja ali ni jednom nismo poklekli.
Danas ofanzivno i ostro od prve minute i vjerujem da se domacin nebi snasao, recept kao i iz one 0:4 utakmice ...
Danas ofanzivno i ostro od prve minute i vjerujem da se domacin nebi snasao, recept kao i iz one 0:4 utakmice ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Odyebi s teme, fino smo ti rekli da nisi pozeljan.Hrasno1921 je napisao/la:Danas bi i bod bio ko kuca a da ne govorim pobjeda (moze ko i poraz od 4:0 prosli put) pa neka se onda komsije i HSK obracunavaju, sa druge strane ne mozemo mi biti losi koliko je Zrinjski trenutno slab i udaren, to smo dokazali dolaskom Slavke, bilo je slabijih i losijih izdanja ali ni jednom nismo poklekli.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Podsjeća jedino po vremenskim uslovima. Da smo prošli put izgubili u Mostaru, vidjeli bi do sada neviđenu harangu protiv naše uprave i kluba uopšte, sve je bilo spremno, od sudije pa dalje, ali Kjosevski nije mislio tako.plavousrcu je napisao/la:Podsjeca me na onaj dan kad smo ih mlatnuli.
Večeras momci nakon dugo vremena nemaju toliki pritisak na sebi, prihvatićemo svaki rezultat pa i poraz, po prvi put nakon ne znam ni ja koliko mjeseci igramo utakmicu koju ne moramo pobijediti. Vidjećemo kako će ekipa odreagovati na to.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Daj bekrica od prve da dominira na ovoj kaljuzi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: DnevnaDozaPklata, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, MukiBek, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.