NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la PERO1234 » 03 apr 2017, 16:02

LoveSB96 je napisao/la:Zna li neko sta je s Jojom Barisicem, na cemu je, zadnjih 7-8 utakmica igra bez greške, da ne kazem vrhunski :D
Moj prijatelju. Lako je odigrati dobru utakmicu kao branicima protiv ekipe koja je zadnjih 10 utakmica samo nama zabila, koja je jučer imala 5 udaraca na gol, a od toga svih 5 bezopasnih, poput onog Colicevog suta. Nasa obrana se pokazala u regularnom dijelu prvenstva i svi su za promijeniti, od Brekala, Pandže, do Barisica. To nam i jest najslabija karika u momčadi bila, iako ni bocnu igraci nisu ama bas nista pokazali. Recemo Sivric mi je jučer dobar bio a dosada nista. Zato kazem ove nas utakmice mogu izrazito zavarati. Lako ti je klepati jednog Olimpika ili jednog Velika koji je svega dvije utakmice dobio. Ako nam je cilj za sljedeću sezonu od 7-do 10 mjesta ovi pobrojani igraci su dobri.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 03 apr 2017, 22:00

PERO1234 je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:Zna li neko sta je s Jojom Barisicem, na cemu je, zadnjih 7-8 utakmica igra bez greške, da ne kazem vrhunski :D
Moj prijatelju. Lako je odigrati dobru utakmicu kao branicima protiv ekipe koja je zadnjih 10 utakmica samo nama zabila, koja je jučer imala 5 udaraca na gol, a od toga svih 5 bezopasnih, poput onog Colicevog suta. Nasa obrana se pokazala u regularnom dijelu prvenstva i svi su za promijeniti, od Brekala, Pandže, do Barisica. To nam i jest najslabija karika u momčadi bila, iako ni bocnu igraci nisu ama bas nista pokazali. Recemo Sivric mi je jučer dobar bio a dosada nista. Zato kazem ove nas utakmice mogu izrazito zavarati. Lako ti je klepati jednog Olimpika ili jednog Velika koji je svega dvije utakmice dobio. Ako nam je cilj za sljedeću sezonu od 7-do 10 mjesta ovi pobrojani igraci su dobri.
Slazem se s komentarom! Ako sljedece sezone zelimo biti bar u prva 3,moramo dosta toga rjesiti iz postojeceg kadra i kvalitetno se pojacat, rjesiti se Brekala,Repica,Pandze,Krstanovica,Sesara,Markovica,Kozula..Juru i Joju se moze ostavit za neke utakmice al mi nismo socijalna ustanova vec profesionalni klub i ovi navedeni igraci po mom misljenju nebi trebali nosit nas dres..nadam se da cemo sezonu izvuci s osvajanjem kupa imam neki dobar osjecaj 2:0 na Pecari protiv Strumfova! :D
Samo jedno ime

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 03 apr 2017, 23:54

penke je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
Slazem se s komentarom! Ako sljedece sezone zelimo biti bar u prva 3,moramo dosta toga rjesiti iz postojeceg kadra i kvalitetno se pojacat, rjesiti se Brekala,Repica,Pandze,Krstanovica,Sesara,Markovica,Kozula..Juru i Joju se moze ostavit za neke utakmice al mi nismo socijalna ustanova vec profesionalni klub i ovi navedeni igraci po mom misljenju nebi trebali nosit nas dres..nadam se da cemo sezonu izvuci s osvajanjem kupa imam neki dobar osjecaj 2:0 na Pecari protiv Strumfova! :D
Po čemu ti je Jure bolji od Sesara na terenu?

Sesar je za njega tv u boji...

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 04 apr 2017, 01:24

Ne kazem ja da je bolji,mislim da to nigdje ne pise..Jure ima svojih mana,svi mi znamo dobro al to je momak koji je uvijek bio korektan, prema svima i dobar duh svlacionice,sa vise manje solidnim igrama,Sesar je kritican i spor kriminalno a to se osjeti i u jacim utakmicama. Pogotovo ovaj njegov neprofesionalni zivot iritira vecinu navijaca i nadam se da ide na kraju sezone. Neznam zasto Sesara uvijek branis? Zar nije ovo istina?
Samo jedno ime

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 apr 2017, 08:55

Po čemu ti je Jure bolji od Sesara na terenu?

Sesar je za njega tv u boji...
Je Sesar je TV, ali Rudi Čajevec sa trofaznim ruskim tubama na arsen

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 04 apr 2017, 10:55

penke je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
Ja bi ostavio i Markovića i Danu..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 apr 2017, 12:37

Naspram Jure pravi igrac...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 apr 2017, 12:54

?

Coric - Bralic - ? - Markovic?/Milicevic

Loncar - Zlomislic - ?

Baraban - ? - Cabraja/Menalo

Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 apr 2017, 12:59

Ta tri upitnika, osim golmana, koji nam je ajde ok, Bilobrk je u puno boljoj formi od Solde trenutno. Stoper, kreator u sredini, i jedan killer pravi u napadu, tipa Lendric... Gdje bi nam bio kraj...
NK Široki Brijeg

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 04 apr 2017, 16:10

Ja bi se definitivno na kraju sezone riješio Krleta, Pandže i Sesara, oni spadaju u skupinu sa najvišim ugovorima a iskreno na terenu to ne pokazuju(svaka čast Krstanoviću na trudu ali golovi se pišu, ti si centarfor). Ako ova Uprava im imalo pameti odmah Zlomi ponuditi ugovor i to da ga ne može odbiti, da ga cifra "izuje iz cipela", čovjek to zaslužuje igrom i pristupom u svakoj utakmici, ako Wagu mislimo umiroviti Zloma bi po meni trebao biti novi vođa ove ekipe, takođe malom Lončaru dati više šanse, momak ima drskost, ne boji se duela, ima i udarac. Treba odmah potpisati petogodišnje ugovore sa Miličevićem, Marićem, Nikićem, Jurićem, Zlomislićem (golman, ako ne griješim) ima još par imena ali ova petorica su "vruća roba". Pustiti Trtu da radi kako zna i umije, on je veliki čaovjek, poštenjačina i radnik, samo da ne bude "podapinjanja" od djela uprave koja je imala nekog svog kandidata ali mislim da neće pošto zorana svi poštuju i cijene. Najsmješniji su mi oni koji kažu da nije sposoban da bude direktora ?! Kao sposobniji su bili ovi prije njega koji nisu imali nikakve veze sa tom funkcijom a samo su navlačili bijes normalnih navijača na klub. Na ovom zadnjem sastanku trebalo se odlučiti i o novoj opremi ali za sada ništa od toga, mada im ugovora izlazi 01.06.2017. Sutra očekujem još kojeg juniora od početka, ili Marića ili Nikića.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 apr 2017, 19:04

Zeljeznicar - Siroki na Hayat televiziji

..

Sablic najavio Nikica za sutra

Sent from my SM-A510F

HRHB

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 04 apr 2017, 22:28

Do kraja treba sve utakmice dobiti, bez ikakvih kalkulacija, bar toliko su duzni da se iskupe za loš prvi dio sezone....ako zele zadrzati kakvu takvu posjetu u ligi za ostanak.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 04 apr 2017, 23:23

Zna li netko u koliko je sati utakmica protiv Viteza za vikend?
Igraj Široki ti si najbolji!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 05 apr 2017, 09:08

Da vam malo dan userem, 5.4.2014 :D :D
...

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 apr 2017, 09:45

Aaaaaa kad se sjetim aaaaaa

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 05 apr 2017, 10:26

Orjuna je napisao/la:Da vam malo dan userem, 5.4.2014 :D :D
Uuh...tocno treba preskociti ovaj dan...prespavati ili nesto [emoji1]

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2017, 12:26

I danas jednako boli kao one nesretne subote... I dalje mi nije jasno kako smo ono prokockali :(

..

Hoce li Juric konacno dobiti minute vcrs?

Sent from my SM-A510F

HRHB

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 05 apr 2017, 15:26

Android je napisao/la:I danas jednako boli kao one nesretne subote... I dalje mi nije jasno kako smo ono prokockali :(

..

Hoce li Juric konacno dobiti minute vcrs?

Sent from my SM-A510F
Subote il nedjelje??
Nesto mi ostalo u sjecanju da je nedjelja bila...

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 apr 2017, 15:29

Subota je bila, znam da u nedjelju nisam izasao iz sobe hahah

Sent from my SM-A510F

HRHB

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 apr 2017, 15:30

Subota,jedan od najgorih dana u zivotu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, laszlo, OzmoodPinglewood i 24 gosta.