FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 05 apr 2017, 10:06

Delic pljuvac :puke:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 05 apr 2017, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 05 apr 2017, 10:06

SVI NA KOŠEVO
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 10:13

Evander je napisao/la:"Lijep" intervju Delica. Tacno mozes vidjeti da se svi za glave trebamo uhvatiti.
Misim da nismo niti svijesni u kakva smo se g.... uvalili.

Ali eto, Evander je pljuvac i negativac...
Ja sam mozda budala sto nemam problem napisati ono sto vidim i sto je ocito.
Ali sto prije uvidimo problem, sto prije budemo pricali o njemu, a ne da ga guramo pod tepih i pravimo se da je sve ok, vece su sanse da ce se mozda nesto i promijeniti.
Delic mozda voli Sarajevo, ne mozda nego sigurno znam da voli Sarajevo i da je iskren navijac jer sam ga vidjao na nekim gostovanjima na tribini sa navijacima iako je realno mogao da sjedi u lozi kao predsjednik skupstine FKS.
Nek se zapita isti taj Maid zbog cega je Tan dvije godine vjerovao nasim ljudima, dao im budzet koji je sigurno pa duplo veci bio u tom periodu od 90% klubova u ligi. Da li je Tan iz cista mira promijenio svoj odnos prema Sarajevu ili su za to zasluzni pojedinci koje je Maid hvalio na sva zvona? Dao im covjek pare, dao im da rade sta hoce i kada su oni usrali sve ljute se sto je Tan poslao svog covjeka od povjerenja, njih polako distancirao od kluba i sprijecio ih da donose strateski bitne odluke za klub.

Realnost je da je klub sad u pat poziciji i da trpi najvise zbog ove dvije "zaracene" strane. Tanovi ljudi sa jedne strane i ostatak Kusturicinih, Dininih ljudi sa druge strane. Klubu treba funkcionalniji nacin funkcionisanja i donosenja odluka. Ne zelim u klubu uopste one ljude koji su nas doveli do ovog stanja. Ako je Tan odlucio da krene u reorganizaciju kluba sa jasno definisanim ciljevima i planovima za buducnost onda cu to podrzati. Bez jasno definisanih strategija i planova za buducnost nastat ce veci problemi i nezadovoljstvo navijaca.

Uvijek sam za konstruktivan razgovor, nije problem pricati o problemima u klubu, problem je kad pojedinci pljuju po klubu, neke neslane sale smisljaju, vrijedjaju igrace koji daju svoj maximum itd.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2017, 10:14

Krajnje korekran intervju Maida Delica,receno je ono sto svi znamo a to je da ljudi gore nemaju nikakvih sportskih ambicija. :thumbdown:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 05 apr 2017, 10:16

http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... preferito/

NEDIM HADZIC MEDJU KANDIDATIMA ZA ZLATNOG DECKA EUROPE, UDJITE I GLASAJTE ZA NEDIMA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 apr 2017, 10:17

miky_hz je napisao/la:Krajnje korekran intervju Maida Delica,receno je ono sto svi znamo a to je da ljudi gore nemaju nikakvih sportskih ambicija. :thumbdown:
Jbg, nama su ambicije kad izade Kusturica i kaze grupma faza u slijedece tri godine! A sto nam se citav regoon smijao to nista.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2017, 10:23

Danas cenera na dvicu, kvota 2.5, pa kud puklo da puklo. Tačno imam neki feeling da ih uzimamo, na guzove al' da nosimo bodove. I nije mi jasno ovo "oni se nalože s nama kad igraju". Što se naši ne bi naložili? Ja da kao fudbaler slušam ona skandiranja s tribina, poginuo bih za pobjedu, još u stilu Avdića proslavit gol ispred njihove publike. Pa da im yebem majku majčinu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 apr 2017, 10:28

Šteta što nema Majkla da demantuje Delića i da kaže da smo najorganizovaniji i da smo osuđeni na trofeje sa Sabrinom i Valentinom.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2017, 10:32

SiouxLukavac je napisao/la:Šteta što nema Majkla da demantuje Delića i da kaže da smo najorganizovaniji i da smo osuđeni na trofeje sa Sabrinom i Valentinom.
Delić je pljuvač, u njemu ne gori želja sva. :kafa:

High

Post Postao/la High » 05 apr 2017, 10:33

Umjesto da zabije glavu u pijesak i onaniše na Saida, on kritizira. E, budalo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 apr 2017, 10:35

Lakoste je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Lijep" intervju Delica. Tacno mozes vidjeti da se svi za glave trebamo uhvatiti.

Ali sto prije uvidimo problem, sto prije budemo pricali o njemu, a ne da ga guramo pod tepih i pravimo se da je sve ok, vece su sanse da ce se mozda nesto i promijeniti.
Delic mozda voli Sarajevo, ne mozda nego sigurno znam da voli Sarajevo i da je iskren navijac jer sam ga vidjao na nekim gostovanjima na tribini sa navijacima iako je realno mogao da sjedi u lozi kao predsjednik skupstine FKS.
Nek se zapita isti taj Maid zbog cega je Tan dvije godine vjerovao nasim ljudima, dao im budzet koji je sigurno pa duplo veci bio u tom periodu od 90% klubova u ligi. Da li je Tan iz cista mira promijenio svoj odnos prema Sarajevu ili su za to zasluzni pojedinci koje je Maid hvalio na sva zvona? Dao im covjek pare, dao im da rade sta hoce i kada su oni usrali sve ljute se sto je Tan poslao svog covjeka od povjerenja, njih polako distancirao od kluba i sprijecio ih da donose strateski bitne odluke za klub.

Realnost je da je klub sad u pat poziciji i da trpi najvise zbog ove dvije "zaracene" strane. Tanovi ljudi sa jedne strane i ostatak Kusturicinih, Dininih ljudi sa druge strane. Klubu treba funkcionalniji nacin funkcionisanja i donosenja odluka. Ne zelim u klubu uopste one ljude koji su nas doveli do ovog stanja. Ako je Tan odlucio da krene u reorganizaciju kluba sa jasno definisanim ciljevima i planovima za buducnost onda cu to podrzati. Bez jasno definisanih strategija i planova za buducnost nastat ce veci problemi i nezadovoljstvo navijaca.

Uvijek sam za konstruktivan razgovor, nije problem pricati o problemima u klubu, problem je kad pojedinci pljuju po klubu, neke neslane sale smisljaju, vrijedjaju igrace koji daju svoj maximum itd.
Upravo je to proble, nema plana. Postavljaju se nekakvi kinezi, koji se nikad niti ne pojavljuju ovdje. To je nemoguc nacin rada.
Svako od nas ce podrzati nesto pozitivno, ali ne vidimo pozitivno nista.
Klub je postao taoc investitora, bez jasnog cilja. Pogotovo taj cilj nije jasan nama navijacima.
Slazem se, u pat smo poziciji i to je najgore po nas. Lako moguce da cemo se dovesti u situaciju gdje je investitoru jedino bitno da se ne potrosi vise nego se zaradi, odnosno da je jedini cilj da bilans stanja bude pozitivan na kraju godine. I to ce trajati tako dok ne nadje nekoga da mu proda klub i vrati ulozeno, a to moze potrajati godinama. Sta mi navijaci dobijamo sa tim? Los tim, nemogucnost borbe za trofeje, nemogucnost bilo kakvog napredka. To je po nas najgora opcija.
Mislim da bi domaci ljudi morali sad ostvariti prihod 5 miliona, da bi smo imali budzet 4 miliona, sto je nemoguce.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 apr 2017, 10:40

Ovako treba svi da istupe i da otvoreno kazu kako stoje stvari,mozda se nesta i pokrene.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 apr 2017, 10:42

BA1997 je napisao/la:http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... preferito/

NEDIM HADZIC MEDJU KANDIDATIMA ZA ZLATNOG DECKA EUROPE, UDJITE I GLASAJTE ZA NEDIMA
Nema on dovoljno mase i visine tako da ne moze pobijediti.
By Denchi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2017, 10:44

Eto ga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 apr 2017, 10:46

MortemHz je napisao/la:

Eto ga
Pogledaj sam sa kakvim igracima se spominje u kontekstu. :o I da ne moze bar desetak minuta dobiti. Ma hajte molim vas. ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2017, 10:47

Jedva cekam danas utakmicu, ne znam bi li stavio x ili dvicu :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2017, 10:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Eto ga
Pogledaj sam sa kakvim igracima se spominje u kontekstu. :o I da ne moze bar desetak minuta dobiti. Ma hajte molim vas. ;)
Cuvaju ga, nece da rizikuju u slucaju povrede

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 apr 2017, 10:49

miky_hz je napisao/la:Krajnje korekran intervju Maida Delica,receno je ono sto svi znamo a to je da ljudi gore nemaju nikakvih sportskih ambicija. :thumbdown:
Jbg, nama su ambicije kad izade Kusturica i kaze grupma faza u slijedece tri godine! A sto nam se citav regoon smijao to nista.
Iskreno meni je i to draze nego nista ne raditi,uvijek ponavljam j.ebo covjeka bez ambicija i ciljeva.Neko postavi cilj previsoko,jbg ne dohvati ga,ali uvijek mi je draze probati doci do tog nemoguceg cilja nego nista ne pokusati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2017, 10:51

Hadžija 12 glasova, Emre Mor 6. Spavaš li mirno, More Emre??

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 apr 2017, 10:52

MortemHz je napisao/la:

Eto ga
Vecina ovih igraca vec ima poprilicno nastupa u ligmama i timovima koji su neuporedivo jaci od nase.
I onda kazu, nije spreman.
Pa ako nije spreman, onda se i ne treba naci na ovoj listi i ne trebamo ga smatrati nekim aman zaman talentom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, RaymondRed i 18 gostiju.