miky_hz je napisao/la:Iskreno meni je i to draze nego nista ne raditi,uvijek ponavljam j.ebo covjeka bez ambicija i ciljeva.Neko postavi cilj previsoko,jbg ne dohvati ga,ali uvijek mi je draze probati doci do tog nemoguceg cilja nego nista ne pokusati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jbg, nama su ambicije kad izade Kusturica i kaze grupma faza u slijedece tri godine! A sto nam se citav regoon smijao to nista.miky_hz je napisao/la:Krajnje korekran intervju Maida Delica,receno je ono sto svi znamo a to je da ljudi gore nemaju nikakvih sportskih ambicija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oni su izradili Tana. Dosao covjek i rekao, Akademija oslonac prodaja igraca! Oni lupali kamare para ne neke Vusljanine Protice itd... nisu ispostovali dogovor, sklonio ih Tan sad instalira ove neke kineze.. eh oni ce sad to sveda srezu na tezi nacin ce da nam igraju momci iz akademije. To je neko moje videnje kako ce se stavri odvijati. A zimski prelazni rok je samo to potvrdio! Cala nista nije dobio sto je trazio!miky_hz je napisao/la:Iskreno meni je i to draze nego nista ne raditi,uvijek ponavljam j.ebo covjeka bez ambicija i ciljeva.Neko postavi cilj previsoko,jbg ne dohvati ga,ali uvijek mi je draze probati doci do tog nemoguceg cilja nego nista ne pokusati.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jbg, nama su ambicije kad izade Kusturica i kaze grupma faza u slijedece tri godine! A sto nam se citav regoon smijao to nista.miky_hz je napisao/la:Krajnje korekran intervju Maida Delica,receno je ono sto svi znamo a to je da ljudi gore nemaju nikakvih sportskih ambicija.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Jebote, on ne moze protiv kozare da dobije pola sata, a vecina ovih igraca su nosici igre u svojim klubovima.
Napusta nas rustem. Donijet ce vise para klubu nego pojedini igraci koji su "zvijezde".
Napusta nas rustem. Donijet ce vise para klubu nego pojedini igraci koji su "zvijezde".
UPRAVA NAPOLJE!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Al se kiša napadala, i sad je tmurno skroz, mislim da je to prednost za nas.
Idemo jako, po pobjedu, nikakve kalkulacije, kakav bod i ičke materine.
Da li je moguće, vidjet ćemo.
Ukoliko se ne pobjedi, okrenuti se kupu maximalno, ukoliko se pobjedi, vraća se samopouzdanje i imamo šanse da pokušamo napraviti malo čudo..
Idemo jako, po pobjedu, nikakve kalkulacije, kakav bod i ičke materine.
Da li je moguće, vidjet ćemo.
Ukoliko se ne pobjedi, okrenuti se kupu maximalno, ukoliko se pobjedi, vraća se samopouzdanje i imamo šanse da pokušamo napraviti malo čudo..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hrustemović daje gol. Citirajte me potlje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
300 sa Hordama jos oko 300-400 među domacim.Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk ... ritet/3752
Nek su se i ovi oglasili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jos 500 iz Tuzle i okolnih naselja.MortemHz je napisao/la:300 sa Hordama jos oko 300-400 među domacim.Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk ... ritet/3752
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kiša!Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk ... ritet/3752
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mescini da je kisa bila onu prvu tekmu kupa kad pocinje taj negativni niz. Kad smo izgubili 2-1 Sefko sa penala za nas. Ono naguravanje afera punac. ..MortemHz je napisao/la:Kiša!Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk ... ritet/3752
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na to sam i mislioSarajlijica1946 je napisao/la:Jos 500 iz Tuzle i okolnih naselja.MortemHz je napisao/la:300 sa Hordama jos oko 300-400 među domacim.Sarajlijica1946 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk ... ritet/3752
Deliću kada već spominješ svoje pare reci navijačima koliko si to svojih para dao i na šta si sve davao
A, sigurno si i upoznat gdje se je skršilo 7 miliona pa bi bilo lijepo da nam i to kažeš.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj sad kad oni tamo pocnu psovati nama sve i svasta, koliko mene samo nervira kad neko psuje Sarajevo, zoljom bi ih gađao 
Evnder
Kakvo je tvoja misljenje o Valentinu?
Hoce ko prenositi? Moglu su celik staviti u 15 do 9 i normala termin, derbi zacelja, a u ovaj termin prenositi jedan od derbija zelju ili Sarajvo.
Kakvi degenerici rade u telekomu, i ne znaju napraviti semu.
Pa svi bi sad gledali.ili zelju ili Sarajevo, **** celiku u poredkenju sa ovim utakmicama. Katastrofa.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Kakvi degenerici rade u telekomu, i ne znaju napraviti semu.
Pa svi bi sad gledali.ili zelju ili Sarajevo, **** celiku u poredkenju sa ovim utakmicama. Katastrofa.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Pa vidi. Kad su njega najavili da dolazi, kontao sam da je to dobro. To mi je bio kao neki dokaz da Tan ima neku namjeru sa nama, jer ovakav covjek ne bi tek tako dosao, bez neke unaprijed razradjene price. To mi je ulilo bilo neku nadu.Lakoste je napisao/la:Evnder
Ono, covjek je sigurno imao drugih opcija za posao, ne bi dolazio grlom u jagode kod nas.
Ali do sad ne vidjeh nista korisno od njega.
Zar nije korisno sto postepeno uklanja kadar koji je klub zavio u crno?Evander je napisao/la:Pa vidi. Kad su njega najavili da dolazi, kontao sam da je to dobro. To mi je bio kao neki dokaz da Tan ima neku namjeru sa nama, jer ovakav covjek ne bi tek tako dosao, bez neke unaprijed razradjene price. To mi je ulilo bilo neku nadu.Lakoste je napisao/la:Evnder
Ono, covjek je sigurno imao drugih opcija za posao, ne bi dolazio grlom u jagode kod nas.
Ali do sad ne vidjeh nista korisno od njega.
Dosao u pola sezone, radi dva mjeseca efektivno. Sta si ocekivao u tom periodu??
I svako jutro kad se probudim
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti

Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Lakoste
Bilo bi pozitivno, da vidimo da taj novi kadar radi nesto bolje.
Oni prosli su krali, imali su od cega. Ovi ne kradu, jer nemaju od cega. Znamo i ti i ja da klub u ovom trenutku prebijene nema i da se bukvalno prezivljava.
Sve se svodi na to, sta Tan zeli od nas. Ova sadasnja garnitura da je najsposobnija na svijetu, ako su kinezi digli ruke od nas, oni nista ne mogu uraditi.
Bilo bi pozitivno, da vidimo da taj novi kadar radi nesto bolje.
Oni prosli su krali, imali su od cega. Ovi ne kradu, jer nemaju od cega. Znamo i ti i ja da klub u ovom trenutku prebijene nema i da se bukvalno prezivljava.
Sve se svodi na to, sta Tan zeli od nas. Ova sadasnja garnitura da je najsposobnija na svijetu, ako su kinezi digli ruke od nas, oni nista ne mogu uraditi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 42 gosta.