FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
danas očekujem apsolutno ništa
VVVBK
VVVBK
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Od jula do decembra Said nije igrao, to je ono što je najmanje trebalo ovoj limitiranoj i jako tankoj ekipa a i sjeti se rezultata i blamaža.Lakoste je napisao/la:Sta sam to ja uradio. O Saidu sam poceo pisati u decembru, od jula do decembra sam cito jednonogi. Znaci ako se ne slazete sa nekim vi cete mu pucati kontru tako sto cete ismijavati klub? Smijesno.
Onda si ti počeo pisati i preuveličavati stvari u vezi njega i kako će popišat svakog ko ne vjeruje u njegov veličanstveni povratak.
Meni si samo ispao smiješan, uopšte mi nije drago što Said ne igra i što je završio karijeru što se tiče ozbiljnog fudbala, samo si pravio budalu od sebe i sada se većina šprda sa Saidom zbog tvojih postova o njemu, ne kažem da ne bi bilo toga da nisi pisao ali u ovolikoj mjeri sigurno ne bi, možda 5%.
Puno ti uzimaš za ozbiljno ono što iz revolta i muke neki ovdje pišu o klubu i dešavanjima u istom a i ja sam među njima, ali sigurno najviše iz razloga što učestvuješ u prepucavanjima sa drugim navijačima drugih klubova.
Jesi li ti optimističan za budućnost kluba?
Da li misliš da će ambicije i cilj kluba sljedeće sezone biti titula, da svi, od igrača, trenera i onih koji vode klub glasno i jasno kažu - cilj je titula i da je neuspjeh samo izboriti evropu? Znači sljedeće sezone.
Ne trebaju nam više priče o grupnoj fazi, iskoraku u evropi, nit tražimo dominaciju, meni je bitno samo da FK Sarajevo ima najveće ambicije u okviru naše lige i kupa, i da ima ambiciju biti najbolji klub u državi, više ni ne razmišljam o evropi i iskoraku nekom.
Samo da znas, meni fakat nije bitno je li se ko sprda sa mnom na forumu, Saidom, petim desetim. Stvarno mi je nebitno hoce li me ostali navijaci zaebavati, ismijavati ili nece. Meni smeta kad vidim da neko ko sebe smatra navijacem Sarajeva ismijava i sprda klub ko da je navijac rivalskih klubova. Divovi, prcija i ostale gluposti, ko da su skretnicari a ne pitari. To je porazavajuce.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ovim strancima u upravi uopste ne vjerujem . zasto ?? Zato sto ih ne interesujemo i u njihovim zivotima poslovima smo zadnja rupa na sviralu. Sarajevo je veliki klub moras imati ambiciju,znqnje,strast,zelju,ljubav prema klubu . koliko smo im bitni dovoljno je vidjeti da dolaze u Sarajevo 1 godisnje a Valentin, Sabrina i slicni su obicni pijuni koji odradjuju formalne poslove ne ambicioznog vecinskog vlasnika .Cali i momcima puno srece al mi tu nije bajno nek nam je Bog na pomoci .
MAJKU HIM
Ajmo naši po bodove
Ajmo naši po bodove
Ovaj Delic je klasican primjer stare narodne "ko o cemu, ku_rva o postenju". Cuj on ne vidi viziju, gdje je vasa vizija bila majku vam lopovsku. 7 miliona, i ni Evropu niste izborili, a morali duplu uzeti s tom lovom. Ma mrs idioti oni licemjerni.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
7 miliona ?pasica je napisao/la:Ovaj Delic je klasican primjer stare narodne "ko o cemu, ku_rva o postenju". Cuj on ne vidi viziju, gdje je vasa vizija bila majku vam lopovsku. 7 miliona, i ni Evropu niste izborili, a morali duplu uzeti s tom lovom. Ma mrs idioti oni licemjerni.
@Lakoste
Brate, ovdje je raja brutalno iskrena i realna. Šta drugo možemo, sjest i plakat? Ili se zavaravat da smo najorganizovaniji itd. Dobar dio ove ironije je zbog Majklovih izljeva euforije i tih stvari. Pa faktički i jesmo Tanova prčija, kulturnije rečeno "imamo vlasnika/većinskog ulagača" al se svodi na isto. Ne znam što tebe il bilo koga dira pisanje na forumu, stadion govori za sebe. Mi i u najvećim go*nima imamo standardnih 2.500-3.000 navijača za razliku od nekih koji štancaju slike sa historijskog dana za klub a kad nema rezultata, nema ni njih. Ja prvi kažem da nas Tan yebe u mozak, Almira zovem Zalizani, al dolazim na svaku tekmu koju mogu. Ne dolazim ja radi Almira, Anđušića il Liivaka, dolazim radi imena FK Sarajevo. Preživio sam Čomora, Mohara, Gutića, Radulovića, Osmanagića, Karamatića, Melunovića... preživjet ću i ovo. A na forumu se standardno pišu brutalne stvari, al' bolje i to nego mazanje očiju.
Brate, ovdje je raja brutalno iskrena i realna. Šta drugo možemo, sjest i plakat? Ili se zavaravat da smo najorganizovaniji itd. Dobar dio ove ironije je zbog Majklovih izljeva euforije i tih stvari. Pa faktički i jesmo Tanova prčija, kulturnije rečeno "imamo vlasnika/većinskog ulagača" al se svodi na isto. Ne znam što tebe il bilo koga dira pisanje na forumu, stadion govori za sebe. Mi i u najvećim go*nima imamo standardnih 2.500-3.000 navijača za razliku od nekih koji štancaju slike sa historijskog dana za klub a kad nema rezultata, nema ni njih. Ja prvi kažem da nas Tan yebe u mozak, Almira zovem Zalizani, al dolazim na svaku tekmu koju mogu. Ne dolazim ja radi Almira, Anđušića il Liivaka, dolazim radi imena FK Sarajevo. Preživio sam Čomora, Mohara, Gutića, Radulovića, Osmanagića, Karamatića, Melunovića... preživjet ću i ovo. A na forumu se standardno pišu brutalne stvari, al' bolje i to nego mazanje očiju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kladim se da ce ovi nasi levati danas pobjedit 1 0..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
once you try black you never go backjoker90 je napisao/la:Nećeš debitovati Nedime dok ovako izgledao ne budeš! Ja da sam Ćala naredio bih Hadžiću da i ovu boju mora postići, a ne samo muskulaturu!!! Jasno i glasno!!
Cini mi se da zadnja 2 gostovanja u Tuzli su penale svirali za Slobodu. Red je da ga nama ovaj put svirne za 0-1
Da. Prije toga su nama svirali 2 penalakengur je napisao/la:once you try black you never go backjoker90 je napisao/la:Nećeš debitovati Nedime dok ovako izgledao ne budeš! Ja da sam Ćala naredio bih Hadžiću da i ovu boju mora postići, a ne samo muskulaturu!!! Jasno i glasno!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Cini mi se da zadnja 2 gostovanja u Tuzli su penale svirali za Slobodu. Red je da ga nama ovaj put svirne za 0-1
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Hajde Nedime zaigraj za prvi tim da osjetis cari psovki sa istoka, zasto da ostanes uskracen za ljubav isfrustriranih likova koji dodju na stadionu da se istresu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne sjecam se da je neko Hamzi Catakovicu psovao, Marku Mihojevicu.BordoBolesnik je napisao/la:Hajde Nedime zaigraj za prvi tim da osjetis cari psovki sa istoka, zasto da ostanes uskracen za ljubav isfrustriranih likova koji dodju na stadionu da se istresu.
Bakus boysi su otjerali Mehu Kodru. Bakus boysi su nam donijeli titulu, a oduzeli dugoročan uspjeh.esprit24 je napisao/la: Da mi je vidjeti Bakus boyse samo jednu utakmicu da odigraju. Koja smo mi masinerija tad bili
Zašto Maid Delić nije kritikovao svoje ahbabe dok su se dovodili Protić, Ikande i ostali talenti? Istina je, Uprava na čelu sa Dinom Selimovićem je imala viziju. Ta vizija je glasila: "trener je uvijek kriv, dovedi što više polovnjaka iz Srbije, raskini ugovore, uzmi svoj dio tala".
SARAJEVO
Čala ga mrzi (objasnjenje By Denchi)zagorski je napisao/la:Hadzic nije debitivao za prvi tim jer nema dovoljno mase i visine,a i zbog toga sto ganjamo rezultat pa moraju igrati kvalitetniji i iskusniji prvotimci:amer bekic,andusic...paulus je napisao/la:A fakat sto ovaj Hodzic nije debitovao za 1 tim jos . Ocito je da je talemat veliki , i fakat u pravu je ovaj , nista se ne zna , jel mi guramo akademce il ih imamo onako radi reda , nikakvih informacija o Duljevicu nema , ko je odgovoran sto je Said prosao medicinski . Ogromne su pare potrosene na covjeka kojeg volimo , al iskreno nije odigrao dvije tekme , za te pare se mogao devesti zdrav i jako efektivan igrac . Nista se fakat ne zna , nit ko je za sta odg. mi koji je nas pravac . I da izadjemo u Evropu stvarno zar neko misli da ova ekipa moze dalje od 2 predkola
(objasnjenje By Denchi)
Nedim mora igrati, sve ostalo je nevažno i nebitnoLakoste je napisao/la:Mozete li mi objasniti koja je svrha po forumu ismijavati nadimak Divovi, nazivati klub prcijom, proglasavati kiks od dva gola uspjehom u Tuzli, stavljanje slika kloceva sa brojevima nasih igraca. Ima li tu ista konstruktivno ili je to pljuvanje i ismijavanje kluba?
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 apr 2017, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Marko je uvijek igrao fantastično, Hamza nije puno ni igrao, a svjedok sam da su se Advanu u njegovom drugom nastupu sjetili familije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne sjecam se da je neko Hamzi Catakovicu psovao, Marku Mihojevicu.BordoBolesnik je napisao/la:Hajde Nedime zaigraj za prvi tim da osjetis cari psovki sa istoka, zasto da ostanes uskracen za ljubav isfrustriranih likova koji dodju na stadionu da se istresu.
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro kad ga je Jesic gurnuo u prvi tim. Tad niko nije bio posteden. Uglavnom ja im ne psujem! A na druge tesko da mogu uticati, nisu djeca.fico je napisao/la:Marko je uvijek igrao fantastično, Hamza nije puno ni igrao, a svjedok sam da su se Advanu u njegovom drugom nastupu sjetili familije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne sjecam se da je neko Hamzi Catakovicu psovao, Marku Mihojevicu.BordoBolesnik je napisao/la:Hajde Nedime zaigraj za prvi tim da osjetis cari psovki sa istoka, zasto da ostanes uskracen za ljubav isfrustriranih likova koji dodju na stadionu da se istresu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo. 
Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
Sjedim u leglu navijača Tuzle i mogu vam reći da su zreli da ih danas uzmemo, tj. mislim da je situacija takva da je direktno samo do naše ekipe da sebi ne da golove.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakav je teren Bordo, napisi ako ti nije sta zahmet.PitarBordo je napisao/la:Neka neko javi tom Tutto sportu da je Denchi rekao da mali nema kilažu i ne može igrati za prvi tim. A i vi što lijepite ovdje linkove volite Nedima, samo Denchi voli Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.