FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nema od ovog nista. Vec nakon par minuta se moglo vidjeti na sta ce ova utakmica liciti, obje ekipe ko da su izasle na teren onako reda radi da odrade 90 minuta i to je to.
A bekica negdje na karauli ostaviti, samo mu poslati audija i jaknu sa macom.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ima rustem damu da sutne i ako ne zna

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Zbog konstantnog izbjegavanja duela i cuvanja, kapitenu zelim da slomi nogu prilikom izlaska iz kuce i ne ode nigdje i da zavrsi u slaviji ili olimpicu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
nukleusmember
- Kontakt:
ako mene pitaš a gledaš istu tekmu ne znam fkt kako da ti odgovorimBordomen je napisao/la:
samo da pitam ovog sto kaze "volim sto su ga ukinuli"
zasto bgt
VVVBK
Evolution87 je napisao/la:Ma nema od ovog nista. Vec nakon par minuta se moglo vidjeti na sta ce ova utakmica liciti, obje ekipe ko da su izasle na teren onako reda radi da odrade 90 minuta i to je to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Ahmet najgori uz standardni Černobil od igre Almira Bekića, a ni Orangina kapiten da se ne zaboravi - PIZDO
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Nemoj tako, pošteno je to zarađenoEvolution87 je napisao/la: A bekica negdje na karauli ostaviti, samo mu poslati audija i jaknu sa macom.
Odakle ti pravo da spominješ to kako se on oblači, namješta frizuru i šta vozi. Dušmane kluba. kuknjava kuknjava kuknjavaEvolution87 je napisao/la:Ma nema od ovog nista. Vec nakon par minuta se moglo vidjeti na sta ce ova utakmica liciti, obje ekipe ko da su izasle na teren onako reda radi da odrade 90 minuta i to je to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
hahahahha ovo je smjesnije nego da sam vidio hahahahahahaskoroalen je napisao/la:Odbila mu se lopta, s jedno 25 metara se nastim'o da raspali, a udari je unutarnjim pod uglom od 75 stepeni. Skoro okomito lopta odleti, et -_-High je napisao/la:Šta je to uradio Hrustemović?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Treba Bekica umjesto Ahmeta,mislim da je bar u stanja upasti u sansu,dali ce zabiti tu sansu pitanje je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je ljepse gledati pa makar i igrali kako igraju nego citati text prenosnukleusmember je napisao/la:ako mene pitaš a gledaš istu tekmu ne znam fkt kako da ti odgovorimBordomen je napisao/la:
samo da pitam ovog sto kaze "volim sto su ga ukinuli"
zasto bgt
VVVBK
svejedno cu provesti uz tekmu pa makar da je gledam
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ja bi ovo probao ... Ahmetovic neprepoznatljiv !miky_hz je napisao/la:Treba Bekica umjesto Ahmeta,mislim da je bar u stanja upasti u sansu,dali ce zabiti tu sansu pitanje je.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Tindir ubica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Moze li neko stream poslati porukom ili postaviti ovdje? Sorry, tek udjoh sa posla pa ne znam jel' se sta prije postavljalo.
Treba vadit Bekića, Pericu prebacit lijevo a Herića ili Liivaka u sredinu ubacit. Bekić je kriminalan više Bgm.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Hordas19xx
- Kontakt:
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, muhamedhulk i 32 gosta.