FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
70' Dobar centaršut Almira Bekića, ali Ahmetović glavom šutira daleko od gola.

Koliko ovdje ima forumasa, da svaki mjesec svako od nas da 5KM od tih para mozemo kupiti i Tv i uvesti kablosvku Bh Telecom i naci neki poslovni prostor da se gledaju tekme....ko da zivim u kamenom dobu.
bodi123 je napisao/la:Ajmo izdrzati aaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sjeti se tek od samog početka svih kiksova na KosevuEsport je napisao/la:Joj kako sada fale ona dva boda protiv radnikaLakoste je napisao/la:Fufare prestale navijat hahahahaha
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meni više fale 3 od Metalaca...Esport je napisao/la:Joj kako sada fale ona dva boda protiv radnikaLakoste je napisao/la:Fufare prestale navijat hahahahaha
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ti si cuvar mitskog linka znaciVedrana je napisao/la:Imam ja privatni link, šaljem na pp
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Hordas19xx
- Kontakt:
ne rise ak stvarno imas posalji.Vedrana je napisao/la:Imam ja privatni link, šaljem na pp
Djecak koji raste, zavolio te tad!
zatvaraj Čala

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema vam sta faliti, kako je tako, fale i Zrinjskom neki lagani bodovi, fale i komsijama, sta je tu je, veceras moliti boga za nerijeseno u Mostaru i eto ponistili smo kiks protiv Radnika
No prvo... da izdrze u Tuzli, Cala u tebe vjerujemo.
No prvo... da izdrze u Tuzli, Cala u tebe vjerujemo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Brate ako imas link salji
Evo ga i Bekić poludio.broj6 je napisao/la:70' Dobar centaršut Almira Bekića, ali Ahmetović glavom šutira daleko od gola.
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde jos malooo, tacno imam osjecaj da bi me hercika strefila ako bi ga ne daj Boze primili do kraja.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma nije ovo bila sansa uopsteDerdiyok je napisao/la:Evo ga i Bekić poludio.broj6 je napisao/la:70' Dobar centaršut Almira Bekića, ali Ahmetović glavom šutira daleko od gola.
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
risingforce
- Kontakt:
moze link na pp
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako može linkkk
-
arminarsenal
- Kontakt:
Link jbte ?
Nije dobar bio što je najgore, umjesto po zemlji, on po zraku ubacio, i to sa takvim efejom da je beskoristan bio centaršut u svakom smislu.Derdiyok je napisao/la:Evo ga i Bekić poludio.broj6 je napisao/la:70' Dobar centaršut Almira Bekića, ali Ahmetović glavom šutira daleko od gola.
![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.